FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ammarc
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ammarc » 10 jun 2010, 20:23

U svakom slucaju,vrlo dobro pojacanje. U Velezu dok je bio,cesto je igrao i napadaca,pravo me zacudilo kad sam procitao da je stoper...Imao je povredu pred kraj sezone ja mislim,ali cini mi se da se oporavio,juce sam igrao sa njim lopte,i nije se stedio nimalo :D ...Trenutno je u Mostaru,trenira privatno,i ima novi hairstyle,osisao se na celavo :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 20:51

Juniori izgubili od Sarajeva 3:1,jedini strijelac za Slobodu bio je Amer Bekic.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 10 jun 2010, 21:02

harry_90 je napisao/la:Juniori izgubili od Sarajeva 3:1,jedini strijelac za Slobodu bio je Amer Bekic.
bgm Amer Bekic se pokazao pravoo...mali dobro igraaa trebalo bi njemu sad dati priliku u prvom timu pa nek pokusa ako vide da nije spreman jos uvijek nek trenira bit ce nekad spreman za prvi tim.....a posto ih je vodio denis karic ocekivala sam da ce izgubiti ha ja.....
FKR 1987..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jun 2010, 21:07

samo samir vam je najaci kod juniora...ona 14 :lol: :lol:

nezz kako se preziva..al ga zovu samir :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 10 jun 2010, 21:10

sarajlija89 je napisao/la:samo samir vam je najaci kod juniora...ona 14 :lol: :lol:

Samir Efendic...... :D :D :D :D
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 21:15

@ajla

Jesil ti ona cura sto je jednom pisalo na ovom portalu VATRENA NAVIJACICA TUZLANSKE SLOBODE,valjda tako je isao text ???

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jun 2010, 21:17

ajla je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:samo samir vam je najaci kod juniora...ona 14 :lol: :lol:

Samir Efendic...... :D :D :D :D
praticu ga :D :mrgreen: lud je :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 10 jun 2010, 21:17

harry_90 je napisao/la:@ajla

Jesil ti ona cura sto je jednom pisalo na ovom portalu VATRENA NAVIJACICA TUZLANSKE SLOBODE,valjda tako je isao text ???
hahha sutiii jesamm...:D....nemoj dalje pricat ali ta sam...:D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 21:21

ajla je napisao/la:

hahha sutiii jesamm...:D....nemoj dalje pricat ali ta sam...:D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D
Haj dobro necu :D

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 10 jun 2010, 21:24

harry_90 je napisao/la:
ajla je napisao/la:

Haj dobro necu :D

et kako me skonta...hehhe..... :?: :?: ...eh kad je ta stranica bila ima ako nema i vise.... :D
FKR 1987..

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jun 2010, 21:29

Nije to taj Dejan Drakul iz Veleža on igra u Slovačkoj ovo je drugi a ima još i Nemanja Drakul on igra u Sutjeski isto :twisted:

Ovaj je iz Veleža

http://www.transfermarkt.de/de/dejan-dr ... 52492.html

Ovaj je iz Sutjeske tj. novi Slobodin

http://www.transfermarkt.de/de/dejan-dr ... 34461.html
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2010, 10:06

Pregovara se sa jos jednim extra igracem za nase prostore. Uskoro ako doje do dogovora obavijetice javnost!
Dobro je rekao Glavas! Idemo najmanje na titulu i kup! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 11 jun 2010, 10:44

de vi živi bili jednom kup osvojite pa tek onda počnite maštati od tituli prvaka :lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2010, 11:23

Dialiba je napisao/la:de vi živi bili jednom kup osvojite pa tek onda počnite maštati od tituli prvaka :lol: :lol: :lol:
Ma salio se ne mozemo mi osvojiti kup. U pitanju su sihre! Mozda kada se totalno obnovi Tusanj!
Haj mi titulu, a vama kup! Sevap je da i mi jednom osvojimo nesto! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 11:33

Almir Bekić, mladi reprezentativac BiH i fudbaler tuzlanske Slobode svojim igrama skrenuo je pažnju mnogih inostranih klubova.

Kako saznajemo, Bekić je na meti Grasshoppera, Kolna, Rijeke i Vojvodine, a prema posljednjim informacijama interes za ovog perspektivnog fudbalera pokazuje i splitski Hajduk.

To je potvrdio i njegov menadžer Adem Šabović, no kako kaže, neće se srljati u prodaju ovog igrača po svaku cijenu.

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 11 jun 2010, 11:34

Juce sam bio na grbavici i gledao sam juniore Sarajeva i Slobode.Sarajevo je pobjedilo znate vec 3-1,al htio sam vam napisati da u ekipi slobode imate par igraca koji bas odskacu,stvarno to mislim,posebno napadac,momak jak,brz.Sarajevo je pobijedilo vise spretno i sretno iskreno dva gola ste iz prekida dobili,malo je i sudija kod 1-0 mislim za Sarajevo navuko na sesnaest prekrasaj iako mislim da je bio unutra fauli ida zuti nasem igracu :roll: ako je vec karton onda je trebao biti crveni jel.Kasnije je bio crveni al zasluzeno.Imate strasne mlade igrace sto za vas vise i nije cudo..pozz i trenes lobode Sadikovic je gospodin covjek za razliku od baksuza malkocevica

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 12:44

SLoboda ima dosta dobrih igraca u svojoj skoli,al djaba kad nedaju im da igraju u prvom timu,vec ih posalju po Zivinicama,Kalesiji da igraju,i poslije kad taj igrac ode u drugu zemlju,onda se kajes,al jbg nasim klubovima je bolji kupit polovnjake iz susjednih zemalja,nego svoju djecu stavit da se bore za svoj klub.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 jun 2010, 13:04

harry_90 je napisao/la:SLoboda ima dosta dobrih igraca u svojoj skoli,al djaba kad nedaju im da igraju u prvom timu,vec ih posalju po Zivinicama,Kalesiji da igraju,i poslije kad taj igrac ode u drugu zemlju,onda se kajes,al jbg nasim klubovima je bolji kupit polovnjake iz susjednih zemalja,nego svoju djecu stavit da se bore za svoj klub.
A i brza prodaja ne pomaže :idea:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 13:10

Znal ko jos sta u vezi pojacanja pred novu sezonu,zasad samo Drakul dosao .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2010, 13:26

Trebalo bi Cileta vratiti pred kraj igracke karijere! Majstora!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.