Necemo ako se punac bude motao u blizinibojler je napisao/la:Pa mi vec cemo izgubit titulu na Zelji jer cemo igrat X i to ti je to

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Necemo ako se punac bude motao u blizinibojler je napisao/la:Pa mi vec cemo izgubit titulu na Zelji jer cemo igrat X i to ti je to
Samo da ne bude oko ne bi puncaFrancescoTotti je napisao/la:Necemo ako se punac bude motao u blizinibojler je napisao/la:Pa mi vec cemo izgubit titulu na Zelji jer cemo igrat X i to ti je to
Evander je napisao/la:Nadam se da Tan nece punca smjeniti, ako odluci ove ostale da otjera.
Punac je castan covjek. Nije zelio ucestvovati u necasnim radnjama, nije kamiondziji dao đvadeset milja.
Punac je te pare sebi ostavi. Punac je pametan.
Budi kao punac
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Čim bi njega neki trener počeo ''gurati'' odnosno davati mu šansu, pojavili bi se ''insajderi'' sa informacijama kako neko plaća da ovaj igraledesma je napisao/la:Ja bi onog malog, Nedima Hadzica vec gurao u prvi tim, mali je opak igrač, nije lahko zabit Rusiji i resetat po nasim livadama, ima nešto u njemu.
Peglanje mu nece trpiti niko u repki i sebicnost!Nije on nigdje opao,samo davi loptu!muhamedhulk je napisao/la:Dulja je dobrano napredovao fizicki, mozda je zato malo opao u radu sa loptom? Nadam se da ce sutra dobiti sansu i dobro se pokazati..))
BitiSrcemVezan je napisao/la:DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.