Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: Football Manager 2016
Je li ovo finalna verzija? nece biti vise nikakvih dorada? hvala vam puno.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Finalna. Jedino ako se propusti neki transfer ili nešto... ali drugačije, finalna verzija je u pitanju. 
- franklampard8
- Kontakt:
Pa daaaaj je viseFMBosnia je napisao/la:Finalna. Jedino ako se propusti neki transfer ili nešto... ali drugačije, finalna verzija je u pitanju.
- Evolution87
- Kontakt:
okozismo se
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
budem li satro dugme f5, tužiću vas 
- franklampard8
- Kontakt:
Ne budi dosadan, ljudi jedini imali volje da urade.FKS1946 je napisao/la:K'o Boga vas molim nemojte vi raditi update za 2017
1946
Neka ga ne rade preko one stvari, ako ce ga vec raditifranklampard8 je napisao/la:Ne budi dosadan, ljudi jedini imali volje da urade.FKS1946 je napisao/la:K'o Boga vas molim nemojte vi raditi update za 2017
M.Delac 2
Ljudi su perfekcionisti, nece da izbace dok i najmanju gresku ne uklone, ne zaboravimo da oni ovo volonterski rade, bez ikakve koristi..FKS1946 je napisao/la:Neka ga ne rade preko one stvari, ako ce ga vec raditifranklampard8 je napisao/la:Ne budi dosadan, ljudi jedini imali volje da urade.FKS1946 je napisao/la:K'o Boga vas molim nemojte vi raditi update za 2017
- franklampard8
- Kontakt:
I meni se uzasno igra, ali ne mogu napadati ljude jer kako god jedini su odlucili da se pozabave ovim, nase je samo da cekamo btw nadam se da ce veceras hahafranklampard8 je napisao/la:Bezveze objasnjavas.
Nije lijepo ovo sto kazem, ali sagni nam se!FKS1946 je napisao/la:K'o Boga vas molim nemojte vi raditi update za 2017
http://fmbosnia.net/index.php/topic,351. - najnovije vijesti
Amer Dupovac!
Već sam juče napisao post da ako se neko napada neka to budem ja.
Greške su moguće naravno, napisao sam to i na forumu ali uglavnom u nižim ligama... ali dok sve ne uradimo kako treba do te mere da se greška slučajno dogodi u PL i da su šanse za nju jako, jako, jako, jakooo male, nisam želeo da se izbacuje polovan dodatak. To je van svake pameti. Možda drugi to praktikuju ali ja ne i stojim iza te odluke a ako nekoga napadate rekoh već, neka to budem ja. Činjenica je da smo kasnili ali to je zato jer takođe nisam želeo da izbacim dodatak da ne bude urađen prelaz sistema.
Glupo bi bilo da svake sezone bude 16 klubova a nije tako u stvarnosti tj neće biti od sledeće. Lako je praviti onima sa dve lige te prelaze sistema i sa trećim rangom samo lower league... mi smo morali preko 30 liga da posložimo i da sve funkcioniše.
Greške su moguće naravno, napisao sam to i na forumu ali uglavnom u nižim ligama... ali dok sve ne uradimo kako treba do te mere da se greška slučajno dogodi u PL i da su šanse za nju jako, jako, jako, jakooo male, nisam želeo da se izbacuje polovan dodatak. To je van svake pameti. Možda drugi to praktikuju ali ja ne i stojim iza te odluke a ako nekoga napadate rekoh već, neka to budem ja. Činjenica je da smo kasnili ali to je zato jer takođe nisam želeo da izbacim dodatak da ne bude urađen prelaz sistema.
Glupo bi bilo da svake sezone bude 16 klubova a nije tako u stvarnosti tj neće biti od sledeće. Lako je praviti onima sa dve lige te prelaze sistema i sa trećim rangom samo lower league... mi smo morali preko 30 liga da posložimo i da sve funkcioniše.
Sve to stoji, alal vam vjera, ali da li će update izaći tokom večeri ili da idem na spavanjac?
Ni ja, a ni momak na accu FMBosnia ti ne mozemo to sa sigurnoscu reci. File je kod Edina(do sada radio na dodatku), on je nama rekao da ce mozda veceras, ali samo MOZDA. Ali eto, ovdje vise ne zelimo pisati (kao ni na fb), jer nesposobnjakovici pocinju pljuvati sa svih strana kao da smo im mi duzni napraviti taj dodatak. Da su barem trunku pomogli, pa haj. Uglavnom, njima na dusu.
Amer Dupovac!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
necu stici veceras, za sat krecem na posao, ali sutra sam gotov imam neke sitnice jos doradit jbg tj. malo cackanja da igraju timovi protiv vas u formacijama i sastavima kao sto je u RL i da dodam onu sakibovu djecurliju 
strpite se kad ste ovoliko mogli cekat mozete do sutra
i ako ima ko za slobodu/celik nek se javi jbg da ne bude ni najmanja greska
strpite se kad ste ovoliko mogli cekat mozete do sutra
i ako ima ko za slobodu/celik nek se javi jbg da ne bude ni najmanja greska
Samo lagano , bitno je da bude odlično urađeno (ne sumnjam u vas).Rahma je napisao/la:Ni ja, a ni momak na accu FMBosnia ti ne mozemo to sa sigurnoscu reci. File je kod Edina(do sada radio na dodatku), on je nama rekao da ce mozda veceras, ali samo MOZDA. Ali eto, ovdje vise ne zelimo pisati (kao ni na fb), jer nesposobnjakovici pocinju pljuvati sa svih strana kao da smo im mi duzni napraviti taj dodatak. Da su barem trunku pomogli, pa haj. Uglavnom, njima na dusu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.