Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2010, 11:53

Bilo. Nije prije 100 godina. Bilo prije nekoliko mjeseci. Uglavnom sam pricao o sezoni 2009/2010, video je iz upravo spomenute. Hebe te u mozak jer 9. igrac Bundeslige ima mjesto u nasoj reprezentaciji. Mislim da imamo bitnijih problema.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jun 2010, 11:59

odlican je Vedo napadac ko zna da nije bilo povrede danas bi mozda igrao u Bayernu :roll: mlad je jos uvijek i ako hoce da napreduje u karijeri nek bjezi iz onog kluba 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2010, 13:54

Na velikoj cijeni: Vedada Ibiševića traži "polovica" italijanske Serije A

24SI - Bosansko-hercegovački fudbaler, 26-godišnji Vedad Ibišević, očigledno je na velikoj cijeni u italijanskoj Seriji A, gdje postoji nekoliko klubova zainteresovanih za njega.

Još prije nekoliko sedmica se počelo pisati da napadača Hoffenheima želi rimski Lazio, ali tada je Ibišević uz podosta ljutnje komentarisao da nema nikakve veze između njega i Lazija, već da vodi pregovore sa jednim drugim klubom iz Italije, navodi Nogometni magazin.

Kasnije se pojavila informacija da i Fiorentina prati ovog bosansko-hercegovačkog reprezentativca, a novi italijanski izvori (****.it) navode da je i Palermo uključen "u igru" za Ibiševića.

U Palermu, koji je izborio iduće sezone nastup u Europa ligi, se boje kako bi uskoro mogli ostati bez svog odličnog urugvajskog napadača Edinsona Cavanija (Inter i Napoli ga žele, ali i Wolfsburg), te zbog toga traže kvalitetnu zamjenu. Po njihovom mišljenju Ibišević je baš takav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2010, 14:00

Znaju ljudi sta vrijedi, ali ja sam i dalje protiv njegovog odlaska u Seriu A.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jun 2010, 14:03

analiticar_ je napisao/la:Ma smijesno je porediti Dzeku i Ibisevica....

Razlika izmedju Ibisevica i ostalih igraca je u tome sto Ibisevic TRENUTNO NE ZNA NISTA....

Ne zna da primi loptu, ne zna da napravi dribling, ne zna da uposli nekog igraca, ne zna da uputi pravi udarac na gol, ne zna da suta glavom, ma nista ne zna hebote..Pravi je kloc na terenu..Na zadnjoj utakmici krene da dribla pa upada na guzicu..hello ba, takav igrac nema mjesta ni u bilo kojoj ekipi koja igra profesionalni fudbal..Dobar je mozda za termina trenutno da se zeza sa rajom....
Apsolutno se slazem , samo to pojedinci nece da vide od jedne polusezone se ne zivi , prije nje je Vedad bio prosjek poslije nje jos veci i tako ne volim igrace koji sa 25 godina pokazu neki talenat , ako si igracina kako te smatraju a lopta se od tebe odbija kao od banderu onda bi trebao poraditi na sebi , nije dovoljno samo se zvati Ibisevic i polusezona ;)

Prije one polusezone mnogi nisu culi za njega a o smatranju fudbalerom da ne pricam ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 11 jun 2010, 14:06

Ne razumijem ove kriticare,sta pricate nesto kad nemate pojma... Momak je 9. najbolji napadac Bundeslige.. i sta moze neko prica da ime boljih napadaca u Premijer lici.... Mislim da taj ili se zeza ili nije dobar,,, a Italija ludi za njim,sve vam je receno....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 jun 2010, 14:10

Dirk je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Ma smijesno je porediti Dzeku i Ibisevica....

Razlika izmedju Ibisevica i ostalih igraca je u tome sto Ibisevic TRENUTNO NE ZNA NISTA....

Ne zna da primi loptu, ne zna da napravi dribling, ne zna da uposli nekog igraca, ne zna da uputi pravi udarac na gol, ne zna da suta glavom, ma nista ne zna hebote..Pravi je kloc na terenu..Na zadnjoj utakmici krene da dribla pa upada na guzicu..hello ba, takav igrac nema mjesta ni u bilo kojoj ekipi koja igra profesionalni fudbal..Dobar je mozda za termina trenutno da se zeza sa rajom....
Apsolutno se slazem , samo to pojedinci nece da vide od jedne polusezone se ne zivi , prije nje je Vedad bio prosjek poslije nje jos veci i tako ne volim igrace koji sa 25 godina pokazu neki talenat , ako si igracina kako te smatraju a lopta se od tebe odbija kao od banderu onda bi trebao poraditi na sebi , nije dovoljno samo se zvati Ibisevic i polusezona ;)

Prije one polusezone mnogi nisu culi za njega a o smatranju fudbalerom da ne pricam ;)
Za Milita niko nije cuo do prosle godine,a danas je jedan od najubitacnijih napadaca, a frajer ima 30 godina,

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jun 2010, 14:12

Pirke ti ako nisi cuo za Milita u vrijeme kada je u Zaragozi razvaljivao onda ti nemas pojma o fudbalu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 11 jun 2010, 14:17

pa sta je to Zaragosa koja je to ekipa!?? to je isto da ja tebi sad kazem da je Vedo u Americi davo po 4 gola u jednom poluvremenu!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 11 jun 2010, 14:18

Kakav ba 9. napadac Bundeslige, hello ba ljudi, sta vam je, ugrijalo izgleda pa udara u glavu...Pa svaka ekipa iz Bundeslige ima u prosjeku u svojim redovima 3 napadaca koja su u ovoj sezoni u boljoj formi od Vedada..

Vedad je mozda 9. strijelac Bundeslige, to moze biti sa ona 3 gola protiv Herthe i sa penalima....

Kakav Vedad i 9. napadac, pa ne bi Hoffenheim pustao nego ovako jedva cekaju da ga se rijese..Prva ponuda i on ode...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 jun 2010, 14:22

analitičar, jasno nam je sve, ohani malo.

15.06.2010. ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jun 2010, 15:00

Edvin_Mg je napisao/la:pa sta je to Zaragosa koja je to ekipa!?? to je isto da ja tebi sad kazem da je Vedo u Americi davo po 4 gola u jednom poluvremenu!
:?: :? sto se vede tice daj boze da zavrsi u Seriji A 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 jun 2010, 17:27

analiticar_ je napisao/la:Ma uzima on milione, ali istovremeno ima i milionske troskove..A zna i on da si ti milioni samo proslost jer ce mu sljedeci ugovor biti minimalno 3 puta manji od predhodnog a troskovi vjerovatno isti..Kazu ljudi da je najgore imati pa nemati ili ti sici sa konja na magarca..A ja imam miran i solidan zivot, casa vina i pogaca, meni dosta, zadovoljan sam.....

670 minuta u igri a samo jedan gol (protiv Estonije kad ga je Misimovic izbacio sa loptom tako da je njegov posao bio samo da primi loptu i predje golmana u naletu sto bi pola ljudi sa foruma uradilo bez ikakvih problema)....

On nas je kostao plasmana na SP jer je u Portugalu odbranio cist gol koji bi nas sigurno vodio u Afriku !!!!Hvala njemu za sve ali Muslimovic, Zec pa i Stilic i Topic su pravi olgeteri ubice u odnosu na njega..Pa ima i u nasoj sugavoj PL barem 5 boljih napadaca od njega....

Najjace do sad!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 11 jun 2010, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2010, 17:30

Sjajna izjava. Posebno sto je Stilic klasicni napadac, a ovi ostali igraju u jakim ligama. :D
Odbranio gol, a ovaj bas u njega mora pucati pored takvog gola. Koja glupost.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 11 jun 2010, 23:07

pa nemamo mista raspravljat,za kojeg igraca ludi pola Italije.... da nije z Topica tog rasnog golgetera,,,,,,,,,, Ibisevic za njih napadac i po aranee!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2010, 22:47

Bilo bi lijepo kada bi Ibisevic otisao u Lazio,posto ce Lazio zaraditi dosta para u prelaznom roku i mogu finu ekipu sastaviti za sledecu sezonu..Za Fiorentinu je bila patka stoljeca,oni imaju puno napadaca...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 14 jun 2010, 11:42

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Idite vi svi u 3 PM jer je Vedad čovjek kojeg je zeznila povreda i najviše zbog toga je i stradao. Ono što je uradio ove sezone je sasvim solidno za igrača koji se oporavlja od vrlo teške povrede.
hm..dobro Ibisevic jeste vrlo dobar napadac, neznam dali je vrhunski napadac ali je dosta dobar, ali ja mislim da si upravo skrenuo za Banovice, zeznio si se sa tim nacinom razgovora iako nije neistina sto si rekao.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 14 jun 2010, 18:15

Ja bi volio da Ibišević ode u Palermo, mislim da bi se brzo prilagodio italijanskom stilu igre. =)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 16:18

botko je napisao/la:ibsevic je doista los igrac i stvarno ne zasuluzuje poziv u a reprezentaciju
Hajde makar,nije vise krampa. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2010, 16:19

botko je napisao/la:ibsevic je doista los igrac i stvarno ne zasuluzuje poziv u a reprezentaciju
Opet zakuhavaš, kako si počeo, izgleda da ćeš ponovo registrovati e-mail adresu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 2 gosta.