Cibona Zagreb

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

neno#4
Kontakt:

Re: Cibona Zagreb

Post Postao/la neno#4 » 09 jun 2010, 00:21

wade je napisao/la:al je lud bb...nema ga citavu utakmicu i onda stavi dvije kljucne trice,ladno...isto tako proslu tekmu..pa i u onoj protiv partizana nije ga nigdje bilo,pa stavi zamalo odlucujucu tricu,al jbga kecman ga zaeba :D
a naslov realno cibona zasluzuje vise od zadra ove sezone iz dosta razloga koju cu napisati kad osvoje cibosi :D
realno BB je najbolji iz drugog plana, i realno i ocigledno je da on igra na nekih 50 posto spremnosti, jer da nije ovako stanje morao bi na odmor...Ja ocekujem da Marko jos jednom odigra odlicnu utakmicu, mada je ove odigrao vrlo tanko, ali tu je "zivotinja" Gordon da to sve nadomjesti....Plus nece Boise da bude sada, morat ce mali Miro da igra....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 09 jun 2010, 00:26

u ovom trenutku je najbolji iz drugog plana...kroz par sezona ako nastavi s kvalitetnim radom,a kako cujem hoce i ako ga povrede zaobidju,on ce da bude jedan extra kvalitetan igrac... :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 jun 2010, 13:48

Ma cibona njih dobija kad poželi,jednostvano zadar se prepane kad igra s cibonom,ne leži im nikako,i već 15 god im nabijaju komplekse,i to će raditi još najmanje toliko godina...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 jun 2010, 22:34

Sutra nadam se da će utakmica za sve navijače Cibone proći bez stresa i da će to Cibosi lako razvaliti Zadrane
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 10 jun 2010, 11:28

veceras cibosi dobivaju ladno jer zadar je toliko psiholoski pao da se to ne moze a da ne osjeti na utakmici broj 5..
takodjer ce se osjetiti to sto zadar ima manju klupu,odnosno sto ne igraju mladi,tj sto igra sa samo 7 igraca,od kojih veceras nema Boise i to ce se itekako osjetiti...kod cibone ocekujem standardno dobrog gordona,tomas bi veceras mogao dati 15-ak,bojan 10-ak,luksa isto tako 10-ak i to ce biti dovoljno ;)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jun 2010, 14:40

Veceras hocu da vidim Rozu i Leona kako zajedno pjevaju na proslavi titule "Uzalud vam trud sviraci, za drugog su dunje zute :mrgreen: :mrgreen: "..

Takodjer hocu da vidim veceras i Perasa i Tomasa zagrljene, kada mu Peras govori:" Hebi ga Marko, sad je vrijeme da uzmes pravu lovu u Efesu, Romi i ostalim vjestackim timovima, mada je i ovdje bilo koverti ispod stola, ali tamo ces da dobijes vise ;) ;) ;) "

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 jun 2010, 17:38

Još nas svega 20-tak minuta dijeli od početka utakmice, nadam se da će utakmica biti za košarkaške sladokusce. Treba napomenuti da je prije 3 godine Zadar također kao i prije 2 dana imao meč loptu u svojoj dvorani, tada Jazinama i to pod vodstvom Ace Petrovića, i izgubio pola koša da bi u sljedećoj utakmici, utakmici broj 5 skroz pukao i izgubio sa velikih 34 razlike (100:66)
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 jun 2010, 21:23

Mi smo prvaci
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jun 2010, 23:54

samo za mog prijatelja wadea :D :D :D :D :D
davno sam ovo nekada napisao, sada je Zadar pred titulom mada su meni drazi Cibosi, prvenstveno jer me Marko odusevio ove godine iako nije prosao pripreme, pokazao je da je sigurno medju pet najboljih dvojki sto se tice i napada i odbrane sveukupno....
P.S. Mada sam ja i dalje ubijedjen da ce Cibosi ovo da uzmu 3-2 8-) 8-) 8-) 8-)
Neno sve pogodio....

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 11 jun 2010, 01:15

zasluzeno sasvim na kraju i jako drago mi je sto je tako jer ipak su cibosi ovu sezonu s obzirom na sve odigrali vrhunski...danas malo gordon stekao,ali je to izvukao bb svojim tricama te zalaganjem u odbrani,takodjer tomas je odigrao sasvim fino danas,Air Lr 17 poena jako jako solidno...eh da ponovimo,ode tomas,ode gordon,bb ostaje,po obicaju ce izvuci opet nekog dobrog crnca :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2010, 01:20

Žao mi je Zadra, ali zna se ko je number one in Croatia. ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jun 2010, 09:53

Bio mi je gušt čitati nenu i wade-a o tekmama izmedu Cibone i Zadra, tako da nije bilo potrebe da se javljam i da nesto komentiram kad to decki na lijep nacin iskomentiraju.
Pratio sam sve tekme, jučer bio na zadnjoj petoj, i ne sjecam se kad sam bio na nekoj Ciboninoj utakmici gdje je navijanje bilo na tako visokom nivou. Ako izuzmemo vrijedanje (uvijek mi je krivo kad se "navija" ubi tovara i zadarske pič.ke), atmosfera je bila za desetku. Bio sam mokar ko čep. Eh, kad bi tako bilo i na utakmicama Eurolige. A i lijepo je vidjeti na tribinama suparnicke navijace, dojam je puno ljepsi.

Cibona je zasluzeno osvojila prvenstvo, iako bih vise volio da su prosli medu 8 Eurolige nego sto su osvojili ovo (na sto sam vec navikao, koliko god to nekome zvucalo arogantno). Fascinantan mi je podatak da je Cibona u tri tekme pogodila 47 trica.
Nazalost, Gordon je vec otisao, isto tako ce otici i Tomas, a tko zna tko ce jos otici, jer financije su i dalje takve da je nerealno ocekivati zadrzavanje pojedinih igraca i kupovinu nekih zvucnijih imena. Osim ako ne dode neki privatnik sa svojim kapitalom.

Na kraju ove sezone, Cibosi su uzeli jedan pehar, sasvim zasluzeno. Al ona Kecmanova trica, ufffffff, kad se sjetim...ne mogu prezaliti..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 11 jun 2010, 11:04

kolega dubrava kao sto jucer knego rece za gordona se vec spominju neke cifre od milijun eura tako da je to vec gotova stvar...za tomasa isto tako,90%...za bojana sam pouzdano cuo da ostaje jos jednu sezonu,ali ako se ne pojavi sponzor,tj novac,bojim se da nece imati za kog igrati...navijanje jucer je bilo jako jako fino,iznenadili su me purgeri s onim...i da najvaznije,ako se ikako mogne perasa pokusati zadrzati na sve nacine...tesko ali cuda se desavaju :)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 jun 2010, 19:10

Puno su momci napravili ove sezone i treba im na tome skinuti kapu, po meni su oni osvajači NLB lige ( neka se niko ne uvrijedi )
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 11 jun 2010, 20:11

Ted Mosby je napisao/la:Puno su momci napravili ove sezone i treba im na tome skinuti kapu, po meni su oni osvajači NLB lige ( neka se niko ne uvrijedi )
Ti si kralj. :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 jun 2010, 22:36

Ja sam izrekao samo svoje mišljenje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 jun 2010, 00:07

Rekao sam da ce Marko da ode u ove neke timove tipa Efesa, Rome, evo kako sam vidio ide u Fener da uzme strasnu lovu zajedno sa Nevenom..Decko je jednostavno zasluzio, ove godine mi je toliko prirastao za srce, i jednostavno me odusevio svojim pristupom, iako nije prosao ni pripreme niti ista..Gordon je odletio i ne vraca se..Ostaje nam Peras, ali ako Knego i Previsic nesto ne pokrenu tesko ce ici tako..Najbolja varijanta je bila ta Atlantic Group ali nazalost skontao je Tadeschi da je ovamo puno bolje raditi, jer ispocetka krenuti i sa deficitom od par miliona eura nije isto..Ja se samo nadam da ce Cibona da se izdigne..

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 jun 2010, 00:52

Kad bi ostali Bogdanović, Vukušić, Andrić, Radošević, Zubčić, Bagarić, Rozić, Udrih uz još jedno 2-3 pojačanja. Ovaj skup igrača od ove sezone mi je strašno drag, svi su mi dragi na jedan svoj način a najviše Gordon i Tomas te naravno Bogdanović. Volio bih da Peras ostane te da dođe 1-2 sponzor mi bi drukčije pričali
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 12 jun 2010, 15:34

upratio sam neno registrovo si se i na onaj forum :D
kao sto rekose gordon odletio,tomas u fener,peras je rekao ako se nesto pokrene da bi on volio ostati,ali tesko da se ista dramaticno moze promjeniti,premda nije ni to nemoguce da cibona u sljedecu sezonu udje jaca.Pod ovim jaca mislim prvenstveno na novac,zatim na upravu,jer igracki tesko ce biti naci stranca koji ce se uklopiti kao sto se gordon uklopio,onda zamjenu za tomasa je nemoguce naci,ne zato sto je on posebna klasa,premda i jeste,nego zato sto je jednostavno situacija takva..bb,vv,leon,troha,udrih,andric,probati natjerati dogodine zubu da igra malo ispod kosa,da ne misli da je novi dirk,zatim dva kvalitetna pojacanja i to bi trebao biti zalog za dobru sezonu...premda bez perasa to ne bi bilo to...jer on je zasluzan sto se bb afirmirao u igraca,pa i za ove iznenadjujuce dobre radoseviceve partije...samo ne mijatovicu dati da bude trener :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jun 2010, 11:51

wade je napisao/la:upratio sam neno registrovo si se i na onaj forum :D
kao sto rekose gordon odletio,tomas u fener,peras je rekao ako se nesto pokrene da bi on volio ostati,ali tesko da se ista dramaticno moze promjeniti,premda nije ni to nemoguce da cibona u sljedecu sezonu udje jaca.Pod ovim jaca mislim prvenstveno na novac,zatim na upravu,jer igracki tesko ce biti naci stranca koji ce se uklopiti kao sto se gordon uklopio,onda zamjenu za tomasa je nemoguce naci,ne zato sto je on posebna klasa,premda i jeste,nego zato sto je jednostavno situacija takva..bb,vv,leon,troha,udrih,andric,probati natjerati dogodine zubu da igra malo ispod kosa,da ne misli da je novi dirk,zatim dva kvalitetna pojacanja i to bi trebao biti zalog za dobru sezonu...premda bez perasa to ne bi bilo to...jer on je zasluzan sto se bb afirmirao u igraca,pa i za ove iznenadjujuce dobre radoseviceve partije...samo ne mijatovicu dati da bude trener :mrgreen:
ma sve ti vidis :D :D :D :D :D

ako tomica bude trener onda ja prestajem da gledam cibonu, vise nikada ih nec pogledati 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.