Tek sad ovo vidim. Ne znam ko ti je sta sredio, ali ja nisam nista.Mago je napisao/la:Jedva, al uspio sam nekako
Puma@ je to sredio...
Hvala![]()
Jos da nam ove smrde proigraju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tek sad ovo vidim. Ne znam ko ti je sta sredio, ali ja nisam nista.Mago je napisao/la:Jedva, al uspio sam nekako
Puma@ je to sredio...
Hvala![]()
Jos da nam ove smrde proigraju
Rođen je ovdje, u restoranu 'L'Orologio', svratištu umjetnika i ostat će zauvijek momčad velikih talenata. Ova prekrasna noć daje boje našem grbu: crna i plava sa zlatnom pozadinom od zvijezda. Zvat ce se Internazionale, jer mi smo braca svijeta.
Znal se kolko smo dobili za ovih pet godina?Tritolone je napisao/la:Kad je Troncheti Interistadoduse moga je dat malo vise para
znaci, posto od bonusa nema nista, manje nego do sad. bravoThorin je napisao/la:Navodno 12 mil po sezoni, a sa bonusima moze izaci na duplo.
Eto samo jos jedan od razloga zasto sam zadnjih 7 mjeseci izgubio povjerenje u Thohira i ne vjerujem ni blizu onoliko koliko na pocetku da je on pravi covjek za klub.arminz je napisao/la:znaci, posto od bonusa nema nista, manje nego do sad. bravoThorin je napisao/la:Navodno 12 mil po sezoni, a sa bonusima moze izaci na duplo.
i onda kazu nije valjo brozElki je napisao/la:Perisica bas ide evo ga zabio i za repku..bravo majstore!![]()
A zabi ga i broz heheh..
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 1 gost.