TikTak je napisao/la:bojamora je napisao/la:Memiju se ne smije ni u ludilu prodati ispod 500 000 eur
Tesko cemo tu cijenu dostici. Nije u formi koja ga je krasila prije godinu, nije ni standardan, tako da bih bio zadovoljan sa 300.000. Ima Dinamo te pare i to je 90 posto zavrsen posao.
Ja bih se slozio sa tobom @TikTak. Mislim da je on svakako dosegao svoj vrhunac ovdje i jednostavno u ovoj ligi vise za njega nema prostora za napredovanje, pored sto nema adekvatnih terena da se nasa igra poveca na veci nivou. Posto znam da nasi iz uprave prate forume, ovom prilikom apelujem da se izvrsi pritisak na savez, pa da od sljedece sezone donesu regulativu gdje klubovi ako nisu u stanju odrzati nogometni teren u vrhunskom stanju za odigravanje svake utakmice Premier lige (Primjer: teren u Zenici) koji u jednu ruku mnogo kosta a u drugu sama prica o odrazavanju znanost, neka se dozvoli postavljanje plasticnih travnjaka prema UEFA standardima.
Ovakve primjere imamo po Rusiji, Francuskoj, Austriji, itd radi poboljsanja same kvalitete igre. Sto se Memije iskreno tice, ja bih bio prezadovoljan sa 300.000 EUR a GNK Dinamo vrlo dobro zna, da kojeg god igraca dovedu iz BIH Premier lige, sa njim mora raditi aktivno bas jednu (1) godinu dana, dok se sam igrac ne prilagodi/adeptira njihovom stepenu igre.
Primjeri: