Ma nista,no problem,vazno je da nisi opet zalutao.....vidim da si nestasan decko,hoce te banovi,smiri se malo zemljak,ne mozes ti njih naljutiti koliko oni tebi mogu "prisiti" banova hehe....pozzRz88 je napisao/la:hvala loptice ja sam usao na staru hvala ti puno za informaciju xd
upado ja na bht hehe lol
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Pregled program BHT1 za 28.02.2008.
01:00 Kućna pravila
03:00 Pregled programa za nedjelju
08:00 Tribunal
08:30 Dječiji festivali
08:55 Kranjska Gora: SP u alpskom skijanju
09:45 Muzički program
10:00 Josip Pejaković: U ime naroda
10:30 Govor tišine
11:30 Olimpijski magazin
12:00 BHT vijesti
12:10 Kranjska Gora: SP u alpskom skijanju
13:10 Engleska Premier liga
13:40 Nogomet: Engleska Premier liga
15:55 Nogomet: Engleska Premier liga
18:00 Netaknuta priroda Evrope
18:50 Ozzie Boo
19:00 Dnevnik
19:30 SP u nordijskom skijanju Liberec 2009
20:15 Kućna pravila
22:30 BHT vijesti
22:45 BHT sport
23:00 59. festival italijanske kancone Sanremo 2009
Ne razumijem zašto nisu stavili tu utakmicu ako će već biti ???
01:00 Kućna pravila
03:00 Pregled programa za nedjelju
08:00 Tribunal
08:30 Dječiji festivali
08:55 Kranjska Gora: SP u alpskom skijanju
09:45 Muzički program
10:00 Josip Pejaković: U ime naroda
10:30 Govor tišine
11:30 Olimpijski magazin
12:00 BHT vijesti
12:10 Kranjska Gora: SP u alpskom skijanju
13:10 Engleska Premier liga
13:40 Nogomet: Engleska Premier liga
15:55 Nogomet: Engleska Premier liga
18:00 Netaknuta priroda Evrope
18:50 Ozzie Boo
19:00 Dnevnik
19:30 SP u nordijskom skijanju Liberec 2009
20:15 Kućna pravila
22:30 BHT vijesti
22:45 BHT sport
23:00 59. festival italijanske kancone Sanremo 2009
Ne razumijem zašto nisu stavili tu utakmicu ako će već biti ???
Nece prenositi jednu Engleske lige prenosti ce jednu nase lige i to je to 

Široki Brijeg je sve dogovorio sa BHT1!
subota 20h Široki - Slavija izravni prijenos !!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- RođeniMostar
- Kontakt:
Izvor ?Kevin je napisao/la:Široki Brijeg je sve dogovorio sa BHT1!
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:Široki Brijeg je sve dogovorio sa BHT1!
ma samo da počnu sa prijenosima nije važno koji duel timova ćemo pratiti na tv-u
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
hoce li prenositi sloboda-zeljo 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cisto sumnjam..najprije da ce bit ta iz Herecegovine jer uslov je da se igra u 20.00 a nasa uprava nece da rizikuje zbog zime mogu sjebat reflektori,jer ocekuju minus kod nas tako da...najprije ce iz hercegovine nesto bit kod njih je ipak koliko-toliko toplijeHARIS XXL je napisao/la:hoce li prenositi sloboda-zeljo

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cuj Siroki-Slavija,pa jace su tekme Sarajevo-Celik i Sloboda-Zeljo 5 puta.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
pa u kolko ce se igrati tekma u tuzli??
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa jos se nije odredio termin utakmice bar koliko ja znam
ima nekih opcija sve zbog hladnoce

ima nekih opcija sve zbog hladnoce
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bas cu ja pored toliko drugih utakmica i filmova,subotom u 20.00 gledati Siroki-Slavija.ultrasstyle_tz je napisao/la:cisto sumnjam..najprije da ce bit ta iz Herecegovine jer uslov je da se igra u 20.00 a nasa uprava nece da rizikuje zbog zime mogu sjebat reflektori,jer ocekuju minus kod nas tako da...najprije ce iz hercegovine nesto bit kod njih je ipak koliko-toliko toplijeHARIS XXL je napisao/la:hoce li prenositi sloboda-zeljo
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
- Kontakt:
Nemoj tako jarane,razmisli malo,treba podrzati ovaj projekat BHT1(ako dodje do prenosa tekmi),nije vazno ko igra,treba to gledati,npr.tvoj klub igra u gostima a ti mozda iz nekog razloga ne mozes ici na jedno od tih gostovanja,zar neces gledati,ali ne treba se ograniciti samo na svoj klub,treba gledati tako da tekme imaju gledanost,inace ce ovi sa BHT1 jedva docekati da kazu,nemamo gledanost,ne isplati nam se ovo i pocece opet da nas ubijaju sa drugom engleskom ligom i slicnim sranjima,ne bojim se ja za strane lige,one nece propasti sigurno,nasa bez prenosa i gledanosti,bez regularnosti,hm sta ti mislis sta ce biti ako se nastavi s tom praksom,tekme na tv bi makar malo doprinjele na poboljsanju regularnosti i kvaliteti lige,kada bi se ostvarilo i zrno napredka i to bi bio uspjeh kada to poredis sa trenutnim stanjem ligeButmiran je napisao/la:Bas cu ja pored toliko drugih utakmica i filmova,subotom u 20.00 gledati Siroki-Slavija.ultrasstyle_tz je napisao/la:cisto sumnjam..najprije da ce bit ta iz Herecegovine jer uslov je da se igra u 20.00 a nasa uprava nece da rizikuje zbog zime mogu sjebat reflektori,jer ocekuju minus kod nas tako da...najprije ce iz hercegovine nesto bit kod njih je ipak koliko-toliko toplijeHARIS XXL je napisao/la:hoce li prenositi sloboda-zeljo
-
- Kontakt:
Ko ti je "bacio tu bombu" da je uslov da se tekme igraju u 20 sati,pa znas li ti koliko klubova u ligi ima reflektore,Sloboda,Zrinjski,Sarajevo,Siroki,Zeljo i Borac,po tvojoj prici ispada da ce prenositi samo tekme ovih timova i to samo kada ovi timovi igraju kod kuce,je li ti neko iz uprave Slobode "bacio i tu bombu" da ce "otici reflektori pod minus temperaturama",da ti to slucajno nije rekao Enes Mesanovic ili neki drugi uhljup iz uprave,greska ce biti ako BHT1 ne bude imala jedan zajednicki ugovor sa svim klubovima i sa savezom,jer ako se budu dogovarali prenosi kolo po kolo,onda ce biti onih uprava koji ce eskivirati dogovor i trazice neku nerealnu cifru a sve to kako bi izbjegli live prenos i time kakvu takvu regularnost utakmiceultrasstyle_tz je napisao/la:cisto sumnjam..najprije da ce bit ta iz Herecegovine jer uslov je da se igra u 20.00 a nasa uprava nece da rizikuje zbog zime mogu sjebat reflektori,jer ocekuju minus kod nas tako da...najprije ce iz hercegovine nesto bit kod njih je ipak koliko-toliko toplijeHARIS XXL je napisao/la:hoce li prenositi sloboda-zeljo
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
U pravu je Lopta je okrugla,po meni ce to odmah na pocetku uraditi jer ruku na srce ni Slavija ni Siroki nemaju mnogo simpatizera i ta utakmica bi mogla biti dosta slabo gledana i eto opravdanja BHT-u da prekinu prenos nase lige.lopta je okrugla je napisao/la: Nemoj tako jarane,razmisli malo,treba podrzati ovaj projekat BHT1(ako dodje do prenosa tekmi),nije vazno ko igra,treba to gledati,npr.tvoj klub igra u gostima a ti mozda iz nekog razloga ne mozes ici na jedno od tih gostovanja,zar neces gledati,ali ne treba se ograniciti samo na svoj klub,treba gledati tako da tekme imaju gledanost,inace ce ovi sa BHT1 jedva docekati da kazu,nemamo gledanost,ne isplati nam se ovo i pocece opet da nas ubijaju sa drugom engleskom ligom i slicnim sranjima,ne bojim se ja za strane lige,one nece propasti sigurno,nasa bez prenosa i gledanosti,bez regularnosti,hm sta ti mislis sta ce biti ako se nastavi s tom praksom,tekme na tv bi makar malo doprinjele na poboljsanju regularnosti i kvaliteti lige,kada bi se ostvarilo i zrno napredka i to bi bio uspjeh kada to poredis sa trenutnim stanjem lige
Dok bi recimo utakmica Sarajevo-Celik imala najmanje 100 tisuca gledalaca pred malim ekranima.
Zato molim sve one koji vole domaci nogomet ukoliko su u mogucnosti da prebace na BHT u vrijeme utakmice da im pokazemo da ni mi nismo ovce.
Neka prenose ono sto ljudi zele gledati,a ne ono sto njima odgovara!
- rob do grob
- Kontakt:
upravu ste ljudi sarajevo celik derbi prvog kola mozda i najveci derbi poslije sarajevo zeljo
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
- RođeniMostar
- Kontakt:
rob do grob je napisao/la:upravu ste ljudi sarajevo celik derbi prvog kola mozda i najveci derbi poslije sarajevo zeljo

sigurno
Mada ne smijemo isključiti ni Čelik-Rudar Breza to je tu negdje
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Zeljo - Sarajevorob do grob je napisao/la:upravu ste ljudi sarajevo celik derbi prvog kola mozda i najveci derbi poslije sarajevo zeljo
Zrinjski - Velez
... ostalo se nema sanse poredit nikako

Pa dobro ima jos derbija,recimo Celik sa sarajevskim klubovima ili Celik-Velez,istina nisu kao gradski derbiji,ali su svakako respektabilni.situacija je napisao/la: Zeljo - Sarajevo
Zrinjski - Velez
... ostalo se nema sanse poredit nikako
Trenutno korisnika/ca: fks74, VivaLaLiberta i 21 gost.