Valja nabaviti dres, iako je drama skup.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
A znalo se dosta puta desiti da favoriti baš u prvoj kiksajuBesic je napisao/la:Jesu da igraju u drugom kolu protiv Njemačke , ali u prvom su plitak potokCaptain4 je napisao/la:Ma jači su UkrajinciBesic je napisao/la:Druga utakmica u grupi je protiv Poljske ujedno i nayebenija .
Mogao bi i Kaiser uskoro iza resetaka zavrsiti...6,7 Mio flossen von Beckenbauer-Konto an Bin Hammam
Kalle, Fronck, Breno...kraljttbvb je napisao/la:Henes, Kaiser... Ocito ima nesto u tom bavarskom zraku
Besic je napisao/la:Šta mislite mogu li se konačno žabari dobit pa makar i u prijateljskoj ?
Dobit obe , al kad vidim ko je sve na spisku bolje da ne dobijusamo_lijevo je napisao/la:Besic je napisao/la:Šta mislite mogu li se konačno žabari dobit pa makar i u prijateljskoj ?
MIslim da ce se vise posvetiti Engleskoj.
Katastrofa su u prijateljskim ne znam kad su zadnju dobili možda nekad 2014tesamo_lijevo je napisao/la:Dobro, znas i sam kakav kakve meceve pokazuju u prijateljskim mecevima. Ali poprilicno sam siguran da se ceka Engleska.
Podolski i Sirle da zavrse u Wattenscheidu moraju igrati u reprezentaciji.Besic je napisao/la:Katastrofa su u prijateljskim ne znam kad su zadnju dobili možda nekad 2014tesamo_lijevo je napisao/la:Dobro, znas i sam kakav kakve meceve pokazuju u prijateljskim mecevima. Ali poprilicno sam siguran da se ceka Engleska.al englezi su redovna mušterija kakvi god bili pa tako da pobjeda nije upitna .
ps.ako Podolski , Širle , Bellarabi i još ne znam ko zaigraju prije momčine/igračine sa tvog avatara Lowa treba s noge na nogu .
Jel to vjerojatno ili sigurno?Besic je napisao/la:Basti propušta EURO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.