Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- The Prodigy
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Fakat tuga kad čitaš ovako nešto. Čovjek se uspije vratiti poslije teške povrede, padne mu forma i začas je odmah portir i veleizdajnik. Kako nije sramota pojedince nazivati jednog od naših Zmajeva i ponižavati ih? Čovjek ima lošu sezonu iza sebe i šta sad? Treba ga objesiti?
imao je solidnu ne losu sezonu pored onog zvalje i crncuga sebicnih dobro je odigrao sada je vrijeme za neki poznatiji klub **** Hofenhaim !!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
The Prodigy je napisao/la:Fakat tuga kad čitaš ovako nešto. Čovjek se uspije vratiti poslije teške povrede, padne mu forma i začas je odmah portir i veleizdajnik. Kako nije sramota pojedince nazivati jednog od naših Zmajeva i ponižavati ih? Čovjek ima lošu sezonu iza sebe i šta sad? Treba ga objesiti?
Šta je tu čudno. Takav je u nas mentalitet. Pjevamo i kada je najteže uz tebe smo, a vamo se pljuje po Vedi. Dok "imamo" neku "korist", on je zlatan, predobar, čim upadne u neku rupu umjesto da smo srcem uz njega, mi ovako.
Nije džabe BiH ovako razvijena u svačemu

Gluposti pricate, publika je uvjek uz nase igrace, cak i kad se ne bore, kao protiv Svedske. Sta je sad Ibisevic? Svetac pa da se ne moze kritikovat ili malo zezat na njegov racun? Pa sta englezi govore svojim igracima, pa nikom nista. Vazno je da igraci imaju podrsku na stadionu kad igraju a sta ljudi pise po forumu i sta pricaju sa rajom je manje bitno. Ali neki su izgleda navikli na dobri stari komunizam, pa misle da se ne moze progovorit protiv nikoga.
Granica je vrijedjanje familije igraca, ali ovo sto neko kaze da Ibisevic moze bit samo redar u Fiorentini je samo smjesno, i nista vise. Igraci to moraju podnosit, ne primaju milionske place bez razloga.
Granica je vrijedjanje familije igraca, ali ovo sto neko kaze da Ibisevic moze bit samo redar u Fiorentini je samo smjesno, i nista vise. Igraci to moraju podnosit, ne primaju milionske place bez razloga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- The Prodigy
- Kontakt:
Nije niko rekao da se ne može progovoriti prijatelju, ali neki postovi su zaista pretjerani. Jedno je kritika, a sasvim drugo vrijeđanje, pljuvanje. Fakat ružno pravo čitati šta pojedinci pišu.
Da, da šta rade svojim igračima pa su tako dobri na prvenstvima "na koje se plasiraju". 

Brate,lud si ko struja! Komentari su do ja*a.analiticar_ je napisao/la:Ne znam kakvu skolu ima Ibisevic i gdje je prije radio?
Visim zovu ga kao Lazio i Fiorentina, pa mi nije jasno da li mozda za neku drugu vrstu poslova, mozda da bude redar ili neki knjigovodja ili da naplacuje parking ispred stadiona ili slicno..Sumnjam da im treba ovakav profil u igrackom kadru...

Kakvu god skolu da ima frajer uzima milione ,a ti palamudis na forumuanaliticar_ je napisao/la:Ne znam kakvu skolu ima Ibisevic i gdje je prije radio?
Visim zovu ga kao Lazio i Fiorentina, pa mi nije jasno da li mozda za neku drugu vrstu poslova, mozda da bude redar ili neki knjigovodja ili da naplacuje parking ispred stadiona ili slicno..Sumnjam da im treba ovakav profil u igrackom kadru...

Adinjo, nemoj ba letit pred rudu. Evo cojka trazeAdinjo je napisao/la:analiticar_ je napisao/la:Ne znam kakvu skolu ima Ibisevic i gdje je prije radio?
E jaro, sta mislis ovako da tebe spremimo malo do Toscane pa da se oprobas? Cujem imas puno tekmi u nogama pa reko, eto kad Vedo nije taj kalibar za Viole da ti uletis....kad ne moze jedan bosnaceros, moze drugi da na bar malo osvijetli obraz nacije

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
hahahhsoko je napisao/la:Adinjo, nemoj ba letit pred rudu. Evo cojka trazeAdinjo je napisao/la:analiticar_ je napisao/la:Ne znam kakvu skolu ima Ibisevic i gdje je prije radio?
E jaro, sta mislis ovako da tebe spremimo malo do Toscane pa da se oprobas? Cujem imas puno tekmi u nogama pa reko, eto kad Vedo nije taj kalibar za Viole da ti uletis....kad ne moze jedan bosnaceros, moze drugi da na bar malo osvijetli obraz nacije

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Ma uzima on milione, ali istovremeno ima i milionske troskove..A zna i on da si ti milioni samo proslost jer ce mu sljedeci ugovor biti minimalno 3 puta manji od predhodnog a troskovi vjerovatno isti..Kazu ljudi da je najgore imati pa nemati ili ti sici sa konja na magarca..A ja imam miran i solidan zivot, casa vina i pogaca, meni dosta, zadovoljan sam.....
670 minuta u igri a samo jedan gol (protiv Estonije kad ga je Misimovic izbacio sa loptom tako da je njegov posao bio samo da primi loptu i predje golmana u naletu sto bi pola ljudi sa foruma uradilo bez ikakvih problema)....
On nas je kostao plasmana na SP jer je u Portugalu odbranio cist gol koji bi nas sigurno vodio u Afriku !!!!
Hvala njemu za sve ali Muslimovic, Zec pa i Stilic i Topic su pravi olgeteri ubice u odnosu na njega..Pa ima i u nasoj sugavoj PL barem 5 boljih napadaca od njega....
670 minuta u igri a samo jedan gol (protiv Estonije kad ga je Misimovic izbacio sa loptom tako da je njegov posao bio samo da primi loptu i predje golmana u naletu sto bi pola ljudi sa foruma uradilo bez ikakvih problema)....
On nas je kostao plasmana na SP jer je u Portugalu odbranio cist gol koji bi nas sigurno vodio u Afriku !!!!
Hvala njemu za sve ali Muslimovic, Zec pa i Stilic i Topic su pravi olgeteri ubice u odnosu na njega..Pa ima i u nasoj sugavoj PL barem 5 boljih napadaca od njega....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- NoName
- Kontakt:
Konstruktivna kritika, ma o kome se radilo, je pozitivna ali ovaj analitičar pravo smara. Eto sad ti još si i vidovit i znaš sve šta će biti, ne treba zaboraviti da je Vedad naš i da trebamo svi da se nadamo i da želimo da on napreduje u karijeri, da zabija što više golova a ne da ovdje kudimo trenutnu formu i da želimo da bude još gore.
Ja sam mnogo puta kritikovao Vedadovu igru ali daleko od toga da ga ne volim, kao i sve ostale reprezentativce.
Ja sam mnogo puta kritikovao Vedadovu igru ali daleko od toga da ga ne volim, kao i sve ostale reprezentativce.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Obzirom na put kojim je išao u karijeri, sigurno mi je jedan od dražih, ako ne i najdraži igrač reprezentacije.NoName je napisao/la:Ja sam mnogo puta kritikovao Vedadovu igru ali daleko od toga da ga ne volim, kao i sve ostale reprezentativce.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bez_komentara
- Kontakt:
Apsolutno se slažem !analiticar_ je napisao/la:Ma uzima on milione, ali istovremeno ima i milionske troskove..A zna i on da si ti milioni samo proslost jer ce mu sljedeci ugovor biti minimalno 3 puta manji od predhodnog a troskovi vjerovatno isti..Kazu ljudi da je najgore imati pa nemati ili ti sici sa konja na magarca..A ja imam miran i solidan zivot, casa vina i pogaca, meni dosta, zadovoljan sam.....

analiticar_ je napisao/la:Ma uzima on milione, ali istovremeno ima i milionske troskove..A zna i on da si ti milioni samo proslost jer ce mu sljedeci ugovor biti minimalno 3 puta manji od predhodnog a troskovi vjerovatno isti..Kazu ljudi da je najgore imati pa nemati ili ti sici sa konja na magarca..A ja imam miran i solidan zivot, casa vina i pogaca, meni dosta, zadovoljan sam.....

KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- JuveSissoko
- Kontakt:
razlika izmedju Ibisevica i npr.Dzeke,je sto je DZeko imao laksi i sretniji put kod ucenja vrhunskog fudbala(obojica su imali teske pocetke),imao je srece da zavrsi kod Maghata koji kako gledam je bio savrsen za Dzeku i njegov napredak,a da ne govorim sta bi Dzeko bio da je sjebao koljeno,et malo samo da ovu dvojicu poredim,mada nije fer ih poredit,svako je svoj uspjeh zasluzeno stekao,al nekad sreca i putevi su razliciti pa dosta olaksaju stvari,nadam se da ce obojica se dobro prodati i proraditi kad je nama najvaznije 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
- Kontakt:
Ma smijesno je porediti Dzeku i Ibisevica....
Razlika izmedju Ibisevica i ostalih igraca je u tome sto Ibisevic TRENUTNO NE ZNA NISTA....
Ne zna da primi loptu, ne zna da napravi dribling, ne zna da uposli nekog igraca, ne zna da uputi pravi udarac na gol, ne zna da suta glavom, ma nista ne zna hebote..Pravi je kloc na terenu..Na zadnjoj utakmici krene da dribla pa upada na guzicu..hello ba, takav igrac nema mjesta ni u bilo kojoj ekipi koja igra profesionalni fudbal..Dobar je mozda za termina trenutno da se zeza sa rajom....
Razlika izmedju Ibisevica i ostalih igraca je u tome sto Ibisevic TRENUTNO NE ZNA NISTA....
Ne zna da primi loptu, ne zna da napravi dribling, ne zna da uposli nekog igraca, ne zna da uputi pravi udarac na gol, ne zna da suta glavom, ma nista ne zna hebote..Pravi je kloc na terenu..Na zadnjoj utakmici krene da dribla pa upada na guzicu..hello ba, takav igrac nema mjesta ni u bilo kojoj ekipi koja igra profesionalni fudbal..Dobar je mozda za termina trenutno da se zeza sa rajom....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Principatus
- Kontakt:
Blago se Ibisevicu, covjek nema pojma, sa 30 golova u 51 utakmici, sa najtezom povredom i groznim Hoffeheimom 9. igrac Bundeslige. Da nam je vise tako losih igraca. Uzivaj. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ama jarane to je bilo, hello BILO, proslo vrijeme, proslost..Ako ces tako gledati onda neka se Susic skine i neka igra, bolje bi bilo za sve....
Nemam ja protiv njega nista osobno, briga mene za njega ili bilo kojeg igraca, ali me STRASNO IRITIRA ili ti po nas hebe u mozak cinjenica DA NEKO TAKAV zauzima mjesto u reprezentaciji sto mi je svetinja, kontas??
On je BIO nesto ali je TRENUTNO **** obicna i evo vec godinu i pol nakon povrede NEMA NIKAKVIH INDIKACIJA da ce se popraviti..Stoga nije za reprezentacije i vozdra...I normalno da cu reagirati dok god je on i njemu slicni u ekipi....
Nemam ja protiv njega nista osobno, briga mene za njega ili bilo kojeg igraca, ali me STRASNO IRITIRA ili ti po nas hebe u mozak cinjenica DA NEKO TAKAV zauzima mjesto u reprezentaciji sto mi je svetinja, kontas??
On je BIO nesto ali je TRENUTNO **** obicna i evo vec godinu i pol nakon povrede NEMA NIKAKVIH INDIKACIJA da ce se popraviti..Stoga nije za reprezentacije i vozdra...I normalno da cu reagirati dok god je on i njemu slicni u ekipi....