BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Možda je Castro kod vas i najbolji veznjak. još je napredovao od onog što je u Leverkusenu pružao, dobar je s loptom, zna okrenuti, povući, top pojačanje, odličan igrač, i uvijek na nivou, on je kao Odom u Lakersima nekad, je li tako ado? 

Haha,gdje se njega sjeti...dobra stara vremena sto bi rekliKlare je napisao/la:Možda je Castro kod vas i najbolji veznjak. još je napredovao od onog što je u Leverkusenu pružao, dobar je s loptom, zna okrenuti, povući, top pojačanje, odličan igrač, i uvijek na nivou, on je kao Odom u Lakersima nekad, je li tako ado?

Castro ima bas cudnu sezonu...na pocetku je bio katastrofa,cak je bilo price da ce se vratiti u Leverkusen.Onda je dobio novu sansu,zaigrao odlicno da bi na pocetku drugog dijela opet izgubio mjesto pa je par utakmica bio na tribinama.Sad se opet vratio i jedan je od boljih zadnjih mjesec dana i to u odsustvu Gundogana sto je fina naznaka za sljedecu sezonu...u svakom slucaju odlicno pojacanje za male novce( ne valja uprava rekli bi neki

- kraljttbvb
- Kontakt:
Jest ovaj Ramos juce solidno odigrao, zabi ga i fino asistira, ali je meni i dalje ko kakva krampa
Nekakav mi je spor i smotan, valjda navikli na Aubu onako brzog i poletnog

Nekakav mi je spor i smotan, valjda navikli na Aubu onako brzog i poletnog

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- anton 1983
- Kontakt:
Moram priznati da mi je fora gledati kako će BvB sam sebe uništiti.
Sad imaju problem sa Gundoganom i MkH koji ne da je proigrao nego sad je to Miki kojeg su platili i Hummels. Znači sva trojica su opet u prejebenoj formi, a imaju samo još godinu dana ugovor i ziher im se neostaje u BvB - bar je tako za zaključiti iako se nadam da nije tako.
Ma da uzmu 100 milja za svu trojicu, Lila Propić je neizbježan...
A što je najtužnije ovaj puta neće ih uništiti Bayern
Sad imaju problem sa Gundoganom i MkH koji ne da je proigrao nego sad je to Miki kojeg su platili i Hummels. Znači sva trojica su opet u prejebenoj formi, a imaju samo još godinu dana ugovor i ziher im se neostaje u BvB - bar je tako za zaključiti iako se nadam da nije tako.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Jel to pocinje novi val proricanja sudbine? Nigdje onih sto prije godinu proricase propast BVB-a i povratak u prosjek i sredinu tabele. Evo Anto je ponovo naceo tu temu, mozda si ih malo ohrabrio pa pocnu izlaziti iz rupaanton 1983 je napisao/la:Moram priznati da mi je fora gledati kako će BvB sam sebe uništiti.

Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
anton 1983 je napisao/la:Moram priznati da mi je fora gledati kako će BvB sam sebe uništiti.

-
- Kontakt:
Anton ti si izgleda prolupo, pa BvB nikad jaci i bolji.Borusse00 je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Moram priznati da mi je fora gledati kako će BvB sam sebe uništiti.
![]()
![]()
A jos nas napustile pobjegulje Gotze i Lewa, a mi meljemo s T.T.sve pred sobom

- anton 1983
- Kontakt:
Koji likovi
Ma dečki frustriran sam u 3 PM - napokon BvB napokon postane kluba, tako da ako Bayern ove godine osvoji Bundesligu da će taj naslov nešto i značiti i onda zbog dužine ugovora i kretenizma uprave 3 najveće bombe u ekipi mogu za kikiriki napustiti klub - mislim pa to je za stuć se po glavi! Ok da bvB za njih 3 dobije 150 miljona eura, ne bi niš reko, al realno jedva 70 mogu dobiti i to samo zbog dužine ugovora i kakve god pare BvB za njih dobije ziher kupuje slabije igrače i opet ispočetka.
Pa dobro u 3 PM, kaj to idiotno vodstvo od bvB niš nije naučila na Lewi i Gotzeu?

Ma dečki frustriran sam u 3 PM - napokon BvB napokon postane kluba, tako da ako Bayern ove godine osvoji Bundesligu da će taj naslov nešto i značiti i onda zbog dužine ugovora i kretenizma uprave 3 najveće bombe u ekipi mogu za kikiriki napustiti klub - mislim pa to je za stuć se po glavi! Ok da bvB za njih 3 dobije 150 miljona eura, ne bi niš reko, al realno jedva 70 mogu dobiti i to samo zbog dužine ugovora i kakve god pare BvB za njih dobije ziher kupuje slabije igrače i opet ispočetka.
Pa dobro u 3 PM, kaj to idiotno vodstvo od bvB niš nije naučila na Lewi i Gotzeu?

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
-
- Kontakt:
Drug forumas kako god , ali ti si puko naskroz , bez zamjerke tvoj post nema veze s vezomanton 1983 je napisao/la:Koji likovi![]()

A opet nek si ti ziv i zdrav, pa nam opet navrati i prospi koji biser.
- anton 1983
- Kontakt:
Jel ti boluješ od nećeg ili nerazumiješ naš jezik?jamesrodriguez je napisao/la: Drug forumas kako god , ali ti si puko naskroz , bez zamjerke tvoj post nema veze s vezomProcitaj eto par puta sto si napisao i Bgmi negdje veze
![]()
Hummels, Gundo i Miki imaju ugovor do 2017. Sva trojica vuku BvB za nos jer mogu. Sva trojica su donedavno (prije ove sezone) bila Lila Propić - sada ih Tuchel vrati u život, a dečki zbog toga što uprava BvB-a nije reagirala na vrijeme, sad mogu tražiti masTne ugovore s ucjenom da ostanu u klubu. A što je najdebilnije, pitanje je da li ti ŠPEK ugovori uopće jesu dovoljni da oni ostanu s obzirom na klubove koji bi mogli doći po njih.
Pošto svaki od njih ima samo jednu godinu ugovor za njih će dobiti debelo premalo novaca u slučaju da se odluče na prodaju.
Evo da se morate kladiti (pojedinačno) za koga od njih 3 mislite da će ostati ili otići iz kluba? Za mene osobno gundo je otišo, Miki se fakat nečka, dok je kod Hummelsa najviše šanse za produžetak ugovora.
Willst du dass ich aud Deutsch ubersetze? Paš onda možda skužit kaj piše?

-
- Kontakt:
Jarane ja elif a ti klip, ti se uhvatio Hummia , Gunde i Mikia kao pijan plota popusti ba lomaanton 1983 je napisao/la:Jel ti boluješ od nećeg ili nerazumiješ naš jezik?jamesrodriguez je napisao/la: Drug forumas kako god , ali ti si puko naskroz , bez zamjerke tvoj post nema veze s vezomProcitaj eto par puta sto si napisao i Bgmi negdje veze
![]()
Hummels, Gundo i Miki imaju ugovor do 2017. Sva trojica vuku BvB za nos jer mogu. Sva trojica su donedavno (prije ove sezone) bila Lila Propić - sada ih Tuchel vrati u život, a dečki zbog toga što uprava BvB-a nije reagirala na vrijeme, sad mogu tražiti masTne ugovore s ucjenom da ostanu u klubu. A što je najdebilnije, pitanje je da li ti ŠPEK ugovori uopće jesu dovoljni da oni ostanu s obzirom na klubove koji bi mogli doći po njih.
Pošto svaki od njih ima samo jednu godinu ugovor za njih će dobiti debelo premalo novaca u slučaju da se odluče na prodaju.
Evo da se morate kladiti (pojedinačno) za koga od njih 3 mislite da će ostati ili otići iz kluba? Za mene osobno gundo je otišo, Miki se fakat nečka, dok je kod Hummelsa najviše šanse za produžetak ugovora.
Willst du dass ich aud Deutsch ubersetze? Paš onda možda skužit kaj piše?

Imas u zivotu bitniji stvari od toga , zato nemoj se opterecavati puno sa BvB nije zdravo moze ti naskoditi

I treba da traze jake ugovore...posebno Hummels i Miki...a sigurno je i da ce dobiti velike novce ako to bude jedini problem.E sad koje su njihove zelje to cemo da vidimo...misljenja sam da Gundo ide 99% sto i nije velika steta...Miki ostaje 95% dok za Hummelsa nisam siguran.Imam osjecaj da ima jedan ili dva kluba za koje bi on volio zaigrati u karijeri osim BvB-a.anton 1983 je napisao/la:sad mogu tražiti masTne ugovore s ucjenom da ostanu u klubu. A što je najdebilnije, pitanje je da li ti ŠPEK ugovori uopće jesu dovoljni da oni ostanu s obzirom na klubove koji bi mogli doći po njih.
- anton 1983
- Kontakt:
Nije problem u tome da oni traže već što BvB ne može da da. Samo se treba molit Bogu da niko od velikih ne zagrize i odu svi u 3 PM!adnan24 je napisao/la: I treba da traze jake ugovore...posebno Hummels i Miki...
Problem je u lošoj pregovaračkoj pozicji BvB-a koji se mogao spriječiti, ali ne....opet po starom pa se molit.
Jel ti to poop ili?adnan24 je napisao/la:misljenja sam da Gundo ide 99% sto i nije velika steta...

-
- Kontakt:
Ja sam ganut brigom forumskih Baya za naš klub. kuknjava
Gundo na ljeto ne ide džabe. Je on kvaliteta ali pun ga je k svima i nema nekog žaljenja za njim. Za Matsa i Mikija se slažem sa Adnanom (mi ko po diktatu u 95% slučajeva suglasni
).
Gundo na ljeto ne ide džabe. Je on kvaliteta ali pun ga je k svima i nema nekog žaljenja za njim. Za Matsa i Mikija se slažem sa Adnanom (mi ko po diktatu u 95% slučajeva suglasni

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Desperado09
- Kontakt:
Ma ovaj @anton vreba priliku kod nekih ovako naizgled specifičnih situacija i dođe da pametuje, ali vecinu puta ili bolje reći nikad nije ništa pogodio. Otprilike palamudi uprazno.
Rijec je o 3 od 5-6 najboljih igraca u klubu tako da situacija nije bezazlena i ne bi bilo lijepo da sva trojica udju u zadnju godinu ugovora...s druge strane nema mjesta ni za paniku niti neko pljuvanje uprave po hiljaditi put.
napisa,nece otici dzaba a i cinjenica da koliko god dobar bio,njegov nedostatak se ne primijeti toliko...Castro ove sezone nije nista slabiji od njega.Uz sve to,dosadio je svima sa svojim pricama...nek' vise ide,zavrsit ce k'o Gotze,Kagawa i ostali.
Ko kaze da ne moze ? Reus je dobio 8,sigurno da jos 2-3 mogu dobiti slicno...to je skoro duplo nego imaju sad Hummels,Gundo,Miki.Naravno da tamo neko moze ponuditi i vise ali to su veliki novci i ovaj put to ne moze biti razlog odlaska.anton 1983 je napisao/la: Nije problem u tome da oni traže već što BvB ne može da da.
Ti znas 100% da ni jedan od njih trojice nije vec imao ponudu od BvB-a ?anton 1983 je napisao/la: Problem je u lošoj pregovaračkoj pozicji BvB-a koji se mogao spriječiti, ali ne....opet po starom pa se molit.
Kao sto cijenjeni kolega Kayseranton 1983 je napisao/la:Jel ti to poop ili?Jedan od najboljih veznjaka europe besplatno napušta klub i ti veliš da to nije takva šteta?

-
- Kontakt:
Nego sjećate se vi ovih zvjerki?
Ibrahim Tanko
Alfred Nijhuis
Bachirou Salou
Scott Booth
Jovan Kirovski
Vladimir But
Knut Reinhardt
Martin Kree
Rene Schneider
Harry Dechevier
Andre Bergdolmo
Flavio Conceicao
Ramon Fernandez
Gullierme Warmuz
Ned Zelic
Ahmed Reza Madouni...
Neki od tih igrača su imali bitne uloge u momčadi, dok danas naš 20. igrač ima jaču reputaciju od nabrojanih. Pa neki opet o nesposobnoj upravi.
Ibrahim Tanko
Alfred Nijhuis
Bachirou Salou
Scott Booth
Jovan Kirovski
Vladimir But
Knut Reinhardt
Martin Kree
Rene Schneider
Harry Dechevier
Andre Bergdolmo
Flavio Conceicao
Ramon Fernandez
Gullierme Warmuz
Ned Zelic
Ahmed Reza Madouni...
Neki od tih igrača su imali bitne uloge u momčadi, dok danas naš 20. igrač ima jaču reputaciju od nabrojanih. Pa neki opet o nesposobnoj upravi.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Tekme koje u ovoj sezoni BVB nije pobjedio u ligi:anton 1983 je napisao/la:Jel ti to poop ili?Jedan od najboljih veznjaka europe besplatno napušta klub i ti veliš da to nije takva šteta?
7 tekmi - 7 tekmi Gundo je bio starter.
Hoffeneheim (A)
Darmstadt (H)
Bayern (A)
HSV (A)
Koln (A)
Hertha (A)
Bayern (H)
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ljudi sto se tice Gunde u pravu je Anton, jedan od najboljih na svojoj poziciji i za mene najbolji igrac BVB i bice steta kad ode, jer ovakvih nemas na trzistu. Ako ode ne moze se bas uprava kriviti, jer to je takav tip covjeka, za 1000 eura vece plate ce napustiti klub. Nije problem zamijeniti jednog covjeka u 4-5 utakmica, problem ce biti kako kompenzirati njegov odlazak kroz citavu sezonu.
Ako hocete iskreno Gundo je zadnji igrac kojeg bih prodao iz ovog BVB-a.
Ako hocete iskreno Gundo je zadnji igrac kojeg bih prodao iz ovog BVB-a.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Gundo je svoj odlazak davno najavio, samo su ga dugotrajne povrede u tome spriječile, isti rezon kao i Šahin i Kagawa, s tim što su ova dvojica propali u novim klubovima, za Gundu ćemo vidjeti, ne može se BVB boriti protiv takvih stvari, bez obzira kolilka bila šteta u igračkom smislu i to pitanje je već elaborirano kroz diskusije o lošim stranama BL, a upravu BVB kritikovati kao glupu i nepromišljenu nema osnova ni smisla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.