FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

adnan27
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la adnan27 » 22 mar 2016, 09:12

DoeTz je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:Ljudi Gosp Azmir nece stadion samo za slobodu kao sto znate Azmir je veliki navijac reprezentacije i on po svaku cijenu zeli reprezentaciju u Tuzli e sad kako ja to gledam ako ovi iz opstine ne pristanu da vrate stadion klubu ja bi trazio novu lokaciju za isti za 50 miliona se moze napraviti stadion na novoj lokaciji na primjer kasarna ogroman prostor gore ima par lokacija ali ja mislim da ce ovi pristati na ovu njegovu ponudu jer se blize izbori a 10000 glasova nije mala stvar :D
Dosta vise glasova je u pitanju :D Inace, uradit ce Azmir nesto, nikad nije obecao nesto a da nije ispunio i iskreno ja sam jos u soku da mi zapravo imamo nekog takvog. Nevjerovatan je osjecaj sjetit se samo gdje smo bili ne tako davno.
I ja kad sam jucer gledao pa kad prica milina ga slusati a prica o 50 miliona koda je to 2 km hehe mi jos nismo svjesni kakvog gospodina imamo trebalo bi vidjeti sa Fukarama da naprave koreografiu sa njegovim likom na sledecoj utakmici ako niste vidjeli protiv Zelje ljudi skandiraju njegovo ime a on place

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 mar 2016, 09:32

Ovako je to izgledalo prije 7 godina
[youtube][/youtube]
Ovako bi trebalo izgledati ako zadnje kolo bude odlucivalo prvaka :D
[youtube][/youtube]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2016, 09:36

zlajci je napisao/la:Tabela fair-play nakon 22 kola :cool:

slika
Jos smo dobili jedno 15 zutih onako bezveze nezasluzeno :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 22 mar 2016, 09:55

staragarda je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@solinas samo koristim priliku napisati to. Koliko god mi napredovali, na nekim poljima nikad necemo.
na svakom polju smo mi napredovali...problem je sto bi ljudi vec u srijedu da se igra sa mancesterom i da sjever bude krcat sa 3,4 milje Fukara...SLOBODA JE DECENIJAMA UNISTAVANA I TREBA VREMENA DA SE VRATI GDJE JOJ JE MJESTO
Na žalost ovo što Bagra piše sam i ja čuo nakon završetka utakmice u subotu. Vođe su ostale i razgovarali su i kritike su išle iz razloga što koreografija nije do kraja uspjela, u smislu bolje da nas je malo ali pravih, nego puna tribina onih koji ne znaju, puno se seljaka skupilo, nemaju pojma o navijanju, ne znaju pjesme i slični komentari.
Ja sam namjerno zastao da čujem jer je rasprava bila burna između pojedinaca, koji su orivljivali sve redom za neuspjeh koreografije, koja je tobože bitnija od punog stadiona i prihoda, zahvaljujući kojim ćemo imati i bolje igrače, pa i uvjete za navijanje, jer siguran sam da bi klub u tom slučaju pogurao i koje gostovanje....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2016, 09:58

Fora je sto 3-4 milje zna napraviti veci pritisak nego ovako kada bude 8-9 :D
Bilo je dosta uljeza, uzivali u pobjedi Zelje jbg..

Protiv Sarajeva nas nije bilo nesto puno na zapadu ali smo pravili nevidjeni pritisak..

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 22 mar 2016, 09:59

Mortus je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@solinas samo koristim priliku napisati to. Koliko god mi napredovali, na nekim poljima nikad necemo.
na svakom polju smo mi napredovali...problem je sto bi ljudi vec u srijedu da se igra sa mancesterom i da sjever bude krcat sa 3,4 milje Fukara...SLOBODA JE DECENIJAMA UNISTAVANA I TREBA VREMENA DA SE VRATI GDJE JOJ JE MJESTO
Na žalost ovo što Bagra piše sam i ja čuo nakon završetka utakmice u subotu. Vođe su ostale i razgovarali su i kritike su išle iz razloga što koreografija nije do kraja uspjela, u smislu bolje da nas je malo ali pravih, nego puna tribina onih koji ne znaju, puno se seljaka skupilo, nemaju pojma o navijanju, ne znaju pjesme i slični komentari.
Ja sam namjerno zastao da čujem jer je rasprava bila burna između pojedinaca, koji su orivljivali sve redom za neuspjeh koreografije, koja je tobože bitnija od punog stadiona i prihoda, zahvaljujući kojim ćemo imati i bolje igrače, pa i uvjete za navijanje, jer siguran sam da bi klub u tom slučaju pogurao i koje gostovanje....
do toga je doslo samo radi onog problema sa zapadom... mislim jesu svi krivi, cak sam i bio tu kad je momak doso i objasnio ali zbog cega se na kraju nije zavrsilo sve ne znam, ali malo je napravilo pometnju i to sto je vecina uletila sa zapada..

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 22 mar 2016, 10:11

Preokret u SDP-u: Jasmin Imamović će biti kandidat za gradonačelnika Tuzle
Partijski šef Nermin Nikšić nedavno je u Tuzli pomirio zaraćene strane na relaciji Kantonalni – Gradski odbor SDP-a

Iako je nedavno najavio da se neće ponovo kandidovati za gradonačelnika Tuzle na predstojećim lokalnim izborima, Jasmin Imamović će ponovo biti kandidat Socijaldmokratske partije BiH u gradu soli, saznaje Faktor.

Ova informacija potvrđena nam je iz dobro obaviještenih izvora u sarajevskoj centrali ove partije, a do potpunog preobrata došlo je nakon što je partijski šef, Nermin Nikšić, nedavno u Tuzli pomirio zaraćene strane na relaciji Kantonalni – Gradski odbor SDP-a.

Tu se prije svega misli na odnos trenutnog gradonačelnika Imamovića i predsjednika Kantonalnog odbora Envera Bijedića, koji je, kako se nezvanično, ali sve češće govori u Tuzli, ozbiljno zagrijan da sjedne na Imamovićevu sadašnju fotelju.

Poljuljani odnosi

Nikšić je, kako saznajemo, na sastanku održanom u Domu penzionera u Tuzli, kazao da će vrh stranke podržati prijedlog Gradskog odbora SDP-a Tuzla, koji po statutu stranke i predlaže kandidata za gradonačelnika.

Upravo u trenutnom odnosu snaga i poljuljanih odnosa između Gradskog i Kantonalnog odbora u Tuzli, Imamović i uživa najveće povjerenje GO SDP-a, na čijem čelu odnedavno glavnu riječ vodi Slađan Ilić.

Do lokalnih izbora u oktobru ostalo je još sedam mjeseci, a tuzlanski esdepeovci već mjesecima vode unutarstranačku predizbornu kampanju.

Nju su, za sada, uglavnom obilježile svađe partijskih lidera, koje su čak i izašle iz unutarstranačkih okvira, a dugogodišnji drugovi u medijima su jedni druge optuživali čak i za teška krivična djela.

Prekinuti sukobi

Strmoglav pad SDP-a, te težak poraz na izborima 2014. godine u najvećoj utvrdi socijaldemokratije u Tuzli, bio je, kako saznajemo, razlog zbog kojeg je Nikšić prekinuo sukobe na relaciji Imamović – Bijedić.

Iako je za vrijeme premijerskog mandata u Vladi FBiH Nikšić imao i više nego dobre odnose sa tadašnjim ministrom prometa i komunikacija Enverom Bijedićem, šef partije na ovaj način pokušava spasiti što se spasiti da.

Jasmin Imamović izabran je za načelnika općine Tuzla februara 2001, kada je naslijedio mandat tadašnjeg načelnika Selima Bešlagića. Na izborima iz oktobra 2004. osvojio je 13.969 glasova, a najbolji rezultat ostvario je 2008. godine kada je dobio povjerenje 35.579 glasača. Pad SDP-a bio je osjetan 2012. godine.

Tada je Imamović osvojio 24.029 glasova, ali gotovo dvostruko više nego njegova stranka na istim izborima, što je bio uvod u krah 2014. godine.

Hoće li njegova nova kandidatura, za čak peti mandat u nizu opravdati očekivanja sarajevske centrale, ostaje da se vidi u oktobru.
bportal.ba
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 22 mar 2016, 10:13

Mortus je napisao/la:

Nemamo mi mnogo utakmica na Tusnju gdje se toliko naroda skupi pa da imamo iskustvo sto se pokazalo u subotu al nema veze sve ce to doci na svoje mjesto u svakom slucaju svaka cast Fukarama na upsjesnoj reorganizaciji grupe. Ja sam skoro pisao da je trebao jaci razglas kako bi i ostatak tribine a ne samo kop cuo upute. Ja licno nisam nista cuo kao i ostali sa strana sta treba da se radi pogotovo kada je u pitanju koreografija al i to ce se popraviti i ovo nije nikakva kritika naprotiv samo sugestija.

To sto je bilo uljeza toga svugdje ima ali nije bilo toliko uljeza koliko ljudi koji su tu po prvi put nakon mnogo godina ako ne i prvi put normalno da nece znati pjesme. Mi te ljude koji su po prvi put tu ne smijemo osudjivati i napadati vec treba ih zadrzati a pjesme ce nauciti. Po komentarima na FB i ovdje mnogo raje je bilo sa strane po prvi put koji su odusevljeni izdanjem grupe i atmosferom na tribini i tu se crta treba podvuci i naglasiti da je grupa uspjela jer su naglasili da smo ih kupili i da ce od sada biti redovni gosti Tusnja.
samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 mar 2016, 10:20

Mortus je napisao/la:
Najlakse je uperiti prstom u druge zbog svog propusta. Godinama sam tu i znam kako sta ide, ali u subotu ni ti jedne rijeci nije bilo sto se tice papirica. Znaju pjesme i znaju ljudi sta je navijanje, samo sto je nama repertoar pjesama ravan 0. Jos ce vece sad sranje ispasti zbog kamera, ali ne treba ovdje o tribini.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 mar 2016, 10:22

slika
slika
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2016, 10:37

Navijanje. :salut:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 mar 2016, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 22 mar 2016, 11:08

Samo se sjetim utakmice protiv Jedinstva,skoro 10 000 ljudi na stadionu,sve sve u fullu.Dobili 2:0,gotovo sve ,šampioni smo ovo ono.Gostovanje u Gračanici,invazija,ludilo.Spusti nas Bratstvo sa dva komada u mreži `ladno :silent: :think: Eh onda tog pritiska šta i kako,gdje Jedinstvo može kiksat?Nigdje ili teško. :damn:
I gdje smo se najmanje nadali izgubili su bodove i to kod kuće ako se ne varam od Igmana (tako nešto).

Hoću da kažem neka nam ovaj poraz od selje bude šamar a i nadam se da će se tradicija nastaviti i da će Zrinja negdje kiksati a mi na kraju dignuti pehar.

Opet,vidjećemo :pray: :kafa:
Solina navija za Slobodu!

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 22 mar 2016, 11:22

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
staragarda je napisao/la: na svakom polju smo mi napredovali...problem je sto bi ljudi vec u srijedu da se igra sa mancesterom i da sjever bude krcat sa 3,4 milje Fukara...SLOBODA JE DECENIJAMA UNISTAVANA I TREBA VREMENA DA SE VRATI GDJE JOJ JE MJESTO
Najlakse je uperiti prstom u druge zbog svog propusta. Godinama sam tu i znam kako sta ide, ali u subotu ni ti jedne rijeci nije bilo sto se tice papirica. Znaju pjesme i znaju ljudi sta je navijanje, samo sto je nama repertoar pjesama ravan 0. Jos ce vece sad sranje ispasti zbog kamera, ali ne treba ovdje o tribini.
Papirici se nisu dizali jel je falilo 50 komada

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 22 mar 2016, 11:35

Mortus je napisao/la:
. . zna se zašto koreografija nije uspjela. Drugi faktori su uticali na to . . to se moglo dogoditi i da je bilo pravih navijača. Al neću to ovdje . . .brate puno je ono plaćeno, ako je i to istina !!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2016, 12:09

Yebes sitnicarenje. Ja sam na zapadu i izgledalo je velicanstveno. Fukare nemojte se baviti nebitnim stvarima i sitnicama. Vi ste mladi ljudi i imate vremena sve podici na veci nivo. Animirajte, mobilisite jer svaki nam je navijac ili gledalac bitan.
Pozdrav Fukarama od Fukare u mirovini.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2016, 12:12

Ma zapad je zakazao, sjever sve korektno...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2016, 12:15

tuzlak1987 je napisao/la:Ma zapad je zakazao, sjever sve korektno...
Kakav zapad je zakazao, sta je to bilo pripremljeno?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2016, 12:16

Probisvjet je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma zapad je zakazao, sjever sve korektno...
Kakav zapad je zakazao, sta je to bilo pripremljeno?
Ma sjedili smo ko mutavi, nisam nikada u zivotu vidio mirniji zapad :problem:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 22 mar 2016, 12:18

Evo ovako da napisem nesto bio sam na utakmici PSG i ljidi kad prave koreografiu ako se pravi ona sa papirima boje i to kad navijac dodje na svakom sjedistu ima papir na njemu pise sta treba i kako i boja na sjedistu konu treba poslije podici kad bude vrijeme a meni je ovo izgledalo odlicno i ne treba traziti muhu u jajetu ovo je sve bilo super i u buducnosti ce ovo izgledati sve bplje i bolje kako vrijeme bude odmicalo ja samo ne znam sto ovolike kritike bravo fukare

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 22 mar 2016, 12:24

adnan27 je napisao/la:Evo ovako da napisem nesto bio sam na utakmici PSG i ljidi kad prave koreografiu ako se pravi ona sa papirima boje i to kad navijac dodje na svakom sjedistu ima papir na njemu pise sta treba i kako i boja na sjedistu konu treba poslije podici kad bude vrijeme a meni je ovo izgledalo odlicno i ne treba traziti muhu u jajetu ovo je sve bilo super i u buducnosti ce ovo izgledati sve bplje i bolje kako vrijeme bude odmicalo ja samo ne znam sto ovolike kritike bravo fukare
I meni je bilo dobro sto se tice te koreografije je-bat je tamo, jako je teško odradit koreografiju u toku utakmice, jer ljudi prate i dešavanja na terenu, uzbuđenje i slično. ako se trebalo dizati to je možda idealno na početku samom utakmice ili da je na papirićima pisalo nprm podići u 60 minuti.
Ipak to su manje bitne stvari, najbitnije je i nervira me odbijanje publike čuj kaže seljaci došli cccc

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.