SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

tatamata
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la tatamata » 10 jun 2010, 22:35

Pirke_TM87 je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Evo sutra pocinje nema sta,bice neizvjesno.Sto se Srbije tice,mislim da imamo veoma jaku ekipu,beton odbranu i odlican vezni red.Ali mi onaj napad bode oci...uzasno.Ajde fina su to imena,Pantelic,Zigic,Lazovic...Ali nisu to oni rasni golgeteri,vrhunska klasa.Sama cinjenica da smo nismo dali gola protiv N.Zelanda i Poljske govori sve.A protiv Kameruna damo 4 ali eto primimo 3,nikako da radi i napad i odbrana.Valjda ce se to popraviti na SP.

Nekako mi se ne svidja ona taktika sa Zigicem u vrhu.Ne svidja mi se taj stil,da se dvometras gadja u glavu.To mi je vise onako kad vise nema drugih rjesenja po zemlji,pa ga ubaciti da proba udarati iz vazduha.Ali opet normalno,to je samo moje misljenje,ko sam ja...

Mislim da ce hit reprezentacije biti Mrdja!Da ce zasjeniti sve ostale napadace,samo ako dobije sansu.Pazite sta sam vam rekao,strasan je to napadac.

Dosta izjednacena grupa.Kad bi gledali po kvalitetu pojedinaca,rekao bih da Srbija i Njemacka idu dalje,ali nije to bas tako jednostavno.Znamo da je Australija iskusna reprezentacija,koja ima skoro istu ekipu kao sa proslog svjetskog,cini mi se.Ganci su enigma,ali dovoljno bi trebalo biti to da igraju de fakto kod kuce,da ih se shvati ozbiljno.

Jedva cekam da pocne!Aj Srbija!
Ti i Srbija ko ja i Urugvaj... Kakve ti veze imas sa srbijom, tvoja reprenzitacija se nije plasirala na svjetsko prvenstvo a to sto navijas za srbiju je onako komsijski, isto kao i ja... ;) Sto se sam zavaravas :D
Rodjen sam u Srbiji,zivim u BL od djetinjstva,ako vec hoces da znas...Neki problem?
Treci put castimo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jun 2010, 22:38

Odmah u startu da vas upozorim da ne zalazite u politiku,hvala
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jun 2010, 22:39

tatamata je napisao/la:Evo sutra pocinje nema sta,bice neizvjesno.Sto se Srbije tice,mislim da imamo veoma jaku ekipu,beton odbranu i odlican vezni red.Ali mi onaj napad bode oci...uzasno.Ajde fina su to imena,Pantelic,Zigic,Lazovic...Ali nisu to oni rasni golgeteri,vrhunska klasa.Sama cinjenica da smo nismo dali gola protiv N.Zelanda i Poljske govori sve.A protiv Kameruna damo 4 ali eto primimo 3,nikako da radi i napad i odbrana.Valjda ce se to popraviti na SP.

Nekako mi se ne svidja ona taktika sa Zigicem u vrhu.Ne svidja mi se taj stil,da se dvometras gadja u glavu.To mi je vise onako kad vise nema drugih rjesenja po zemlji,pa ga ubaciti da proba udarati iz vazduha.Ali opet normalno,to je samo moje misljenje,ko sam ja...

Mislim da ce hit reprezentacije biti Mrdja!Da ce zasjeniti sve ostale napadace,samo ako dobije sansu.Pazite sta sam vam rekao,strasan je to napadac.

Dosta izjednacena grupa.Kad bi gledali po kvalitetu pojedinaca,rekao bih da Srbija i Njemacka idu dalje,ali nije to bas tako jednostavno.Znamo da je Australija iskusna reprezentacija,koja ima skoro istu ekipu kao sa proslog svjetskog,cini mi se.Ganci su enigma,ali dovoljno bi trebalo biti to da igraju de fakto kod kuce,da ih se shvati ozbiljno.

Ti i Srbija ko ja i Urugvaj... Kakve ti veze imas sa srbijom, tvoja reprenzitacija se nije plasirala na svjetsko prvenstvo a to sto navijas za srbiju je onako komsijski, isto kao i ja... ;) Sto se sam zavaravas :D

Mlaćenje prazne slame.

p.s.

Kolarov potpisao za Real Madrid??! Ako je istina, to mi se ne sviđa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 22:42

tatamata je napisao/la:

Rodjen sam u Srbiji,zivim u BL od djetinjstva,ako vec hoces da znas...Neki problem?
Hahaha e onda izvini :D ali ima ovih papana sto hoce guzicom na dvije stolice... nema toga, nego dzaba sebe zavaravaju.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 10 jun 2010, 22:47

Pirke, nema potrebe da zapocinjes rasprave koje su milion puta do sad' izvakane. Otice tema u qrac.
93,4 % " !!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 22:48

ambrozija je napisao/la:Pirke, nema potrebe da zapocinjes rasprave koje su milion puta do sad' izvakane. Otice tema u qrac.
E izvini, svi kojima je ovo zasmetalo neka ignorisu ;) Pa sutra ce mi levat reci da sam ja Turcin, a nisam nego Bosanac, ne moze se guzicom na dvije stolice sjediti, jbg da smo Turci bogdom, nebi nas kriza uhvatila Bog te pitao do kada... :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 10 jun 2010, 22:58

Ajde Pirke ne yebi ljude u zdrav mozak,ako norvezanin navija za norvesku,nijemac za njemacku,spanac za spaniju,brazilac za brazil u cemu je problem da srbin navija za srbiju,sta ima logicnije od toga,nemoj da se vracamo na te gluposti i nametanja ko ce navijati za koga. Druga je stvar kad neko iz nekih kompleksa ili ne znam cega navija protiv bosne kad igra protiv njemacke ili nekog drugog,shvatio bih da te to vrijedja,i ja mislim da je to malo priglupo i drago mi je kad bosna pobjedi bilo koga osim srbije,ali svakome ostavljam mogucnost izbora. Ali nemoj brate ocekivati od Srbina da ne navija za Srbiju,to je bolesno.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 10 jun 2010, 23:03

A ovo za Kolarova je odlicna vijest,ako je tacna,zasto kolega gore kaze da to nije dobro?

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 10 jun 2010, 23:09

ambrozija je napisao/la:Pirke, nema potrebe da zapocinjes rasprave koje su milion puta do sad' izvakane. Otice tema u qrac.
E izvini, svi kojima je ovo zasmetalo neka ignorisu ;) Pa sutra ce mi levat reci da sam ja Turcin, a nisam nego Bosanac, ne moze se guzicom na dvije stolice sjediti, jbg da smo Turci bogdom, nebi nas kriza uhvatila Bog te pitao do kada... :D
Pirke, pirke.

Moze se jednom guzicom na pet a ne na dvije stolice ;)

Da je u pitanju tekma izmedju BiH i Srbije, a ovi momci koji zive u Bosni pocnu da seru protiv Bosne, i sam bi se ja ukjucio u raspravu, ovako ljudi gledaju Srbiju u J.Africi i navijaju za istu, to je njihovo pravo . Kuzis ;)
93,4 % " !!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jun 2010, 23:13

Pa ne sviđa mi se jer je ovaj Real u posljednjih desetak godina upropastio mnoge superkvalitetne igrače. Ne sviđa mi se jer tim u Realu ne određuje trener, nego predsjednik koji po običaju veze nema o životu, i navijači koji bi voljeli da u ekipi imaju sve šminkere poput ronalda. Evo npr. na kraju prethodne sezone, mnogo se pisalo o tome da su navijači protiv Higuaina, iako im je on možda i bio ponajbolji igrač. :roll:

Ipak, sa druge strane, postoji nada da će se stvari promjeniti jer je sad na klupu došao Mourinho koji je odmah rekao da neće tolerisati da mu se neko mješa u posao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 10 jun 2010, 23:14

Ja mislim da je jace rjesenje na lijevom beku Kolarov nego Obradovic i to mnogo,ali siguran sam da ce utakmicu protiv Gane poceti Obradovic a Kolarov ce biti na klupi. Ali,takav je Antara,ne voli nista mijenjati i yebiga,ali rezultati mu daju za pravo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jun 2010, 23:27

pa velika većina ljudi (kao i ja), djeli tvoje mišljenje vezano za Kolarova i Obradovića. Ovaj prvi je imao odličnu sezonu u Laziu, dok je ovaj drugi skoro čitavu sezonu proveo na klupi zbog povreda. Ipak, ne treba biti serator pa nešto pametovati, a još nismo odigrali ni jednu utakmicu. Antić najbolje zna, ubjeđen sam.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jun 2010, 23:33

Joj jesam se sad pokidao od smijeha! :D Sretnem ja jednog lika sto ovako provaljuje malo. Pitam ja njega u fazonu, sta mislis hocemo li proci grupu!? Kaze on, onako malo zacudjeno: sta ti je, prvi lagano!? Ko je Gana hebo te Gana!? Ofk-a Beograd - Gana, iz keca u kec :D Kazem ja, a Svabe!? Kaze on: pa eto im drugo mjesto, sta hoce vise! :D Na kraju, kao slag na tortu, kaze on: sta mislis da smo tek u onoj grupi sa Brazilom i Portugalom, morali bi se dobro potrudit za drugo mjesto... :mrgreen:

Kako smo 'mi' samo euforicni! Sreca pa Antara i igraci ne razmisljaju ni 2 % kao ovaj lik... (bar se nadam)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 10 jun 2010, 23:50

I Anatara je nista drugo no kantara :mrgreen:. Novi Zeland, pa bolan Gana,Svabija i Australija su vanzemaljci za tu supersilu koja je hrabre i ponosne orlove tukla. Aj vozdra ;)
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 10 jun 2010, 23:52

Australija je tukla taj Novi Zeland po 10-0, a Americku Samou po 20-0 i ljudima dosadilo pa otisli igrat lopte sa Kinezima. Vi ste imali lahku grupu u kvalifikacijama, kao jaran ti kazem nemoj se nadat previse samo ces bit razocaran bezze. Vi ste ba kanta, i nemoj da pucate po okupiranoj teritoriji i plasite narod ako date koji gol.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 jun 2010, 00:12

O okupiranim teritorijama bi mogli preko pp-a ako si zainteresovan.
RIP Adis Selmanović

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 11 jun 2010, 00:21

Nisam hvala tu nije potrebna nikakva diskusija ;)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 jun 2010, 00:25

Kad igra srbija i u koliko sati, unaprijed hvala !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 jun 2010, 00:34

Uvijek se iznova iznenadim kad vidim kako je velik broj ovih ratobornih maloljetnika koji traze guzici cepa a ne znaju ni nos obrisati....
Kad igra srbija i u koliko sati, unaprijed hvala !
Srbija-Gana,nedjelja 16h

Cottager
Kontakt:

Post Postao/la Cottager » 11 jun 2010, 00:36

Mozda Srbija i osvoji sva tri boda, jer u Gani neigra Essien!
Fulham pride is still alive, come on you Whites!!!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.