FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BUREK PITA, ŽELJI KITA
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Oj da mi je bureka sadHigh je napisao/la:BUREK PITA, ŽELJI KITA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Poslije kite ahhaahhahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- molotovljev
Sjeća li se neko, možda ti sekac, prvenstvene utakmice protiv Toška u gostima? Mislim da je sezona 99/2000
Izgubili smo tada 1:0, uz nemile scene na tribinama... sad, nisam siguran je li na toj utakmici neko bacio suzavac, što je bio
povod da zakuhamo sa murijom, al' baš smo se tada šutali sa organima reda.
Izgubili smo tada 1:0, uz nemile scene na tribinama... sad, nisam siguran je li na toj utakmici neko bacio suzavac, što je bio

F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Sirovica zabio , dzine i druzina ,vrijem kad nisi mogao donijeti bod s strane ni da si Zidana i Ronalda imao u ekipi .molotovljev je napisao/la:Sjeća li se neko, možda ti sekac, prvenstvene utakmice protiv Toška u gostima? Mislim da je sezona 99/2000
Sječam se te frke ali vjeruj da ne znam kako je sve počelo.molotovljev je napisao/la:Sjeća li se neko, možda ti sekac, prvenstvene utakmice protiv Toška u gostima? Mislim da je sezona 99/2000
Sarajevo ljubavi moja!
Sjecam se utakmice sa koseva a u tesnju nisam bio al se zato sjecam tuzle te godine i visoko koju godinu ranijemolotovljev je napisao/la:Sjeća li se neko, možda ti sekac, prvenstvene utakmice protiv Toška u gostima? Mislim da je sezona 99/2000
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Ja se sjećam i na Koševu i u Tešnju utakmica, 3:0 za nas na Koševu, 1:0 izgubili smo dole,
i karte imam od tih vremena, al je bilo bruku raje i na košeu i u tešnju
i karte imam od tih vremena, al je bilo bruku raje i na košeu i u tešnju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- molotovljev
keli, gledam rezultate iz te sezone i vidim da smo Slobodu pobijedili na Tušnju 2:1. Je li tada za nas branio V. Petranović ?
F.K.SARAJEVO
Almir toljamolotovljev je napisao/la:keli, gledam rezultate iz te sezone i vidim da smo Slobodu pobijedili na Tušnju 2:1. Je li tada za nas branio V. Petranović ?
Strijelci mlađahni škoro i bomba amara f. a za slobodu buco osmanhodzic
Jedno pitanje nevezano za temu. Radi li vama forum preko tapatalka? Meni nikako neće sem preko stranice SS.ba
EDIT:riješeno!
EDIT:riješeno!
Zadnja izmjena: HordasDE, dana/u 21 mar 2016, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
Je l' on... e onda je ovo sezona ili dvije ranije, kad je Vukašin (crni pojas) branio za nas, uzeli smo ih i tada rez. 2:1.keli1946 je napisao/la:Almir toljamolotovljev je napisao/la:keli, gledam rezultate iz te sezone i vidim da smo Slobodu pobijedili na Tušnju 2:1. Je li tada za nas branio V. Petranović ?
Petranović legenda lik... tada je on mene optužio i lafo me posle tražio, da sam mu odradio zlatnu narukvicu sa ruke...

Šta kaže, gdje je onaj šaner...

F.K.SARAJEVO
Mozda i tri godine ranije, dobro si ti pijan bio s obzirom na to nije ni iskljuceno to za rukavicu 

- molotovljev
keli1946 je napisao/la:Mozda i tri godine ranije, dobro si ti pijan bio s obzirom na to nije ni iskljuceno to za rukavicu

Utakmica se igrala na dan posjete Pape Sarajevu. Haver i ja otišli u Tuzlu dan ranije, iz zajebancije, ali poprilično praznih
džepova, tako da smo 'spavali' u vozu na ž.stanici.

..do zadnjeg dana života mog' samo sarajvo...
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Ja sam jednom davno isao na gostovanje u kakanj , kad im je seval zahirovic uvalio dva gola i lik izasao , mislim da nas je tad vodio janjos ... Za drinu igrao krupinac i muratovic liga domacinska bula , jednom sam bio i protiv turbine u jabl... Al iz tog perioda sjecam se za nas igrao Herco star igrac bio , ako se ko sjeca kako se zvao neka kaze 

- molotovljev
Znate li koje je prvo gostovanje Hz neposredno nakon rata, ujedno i prvo gostovanje jedne navijačke grupe u BiH 

F.K.SARAJEVO
Nisam siguran mislim da je Petranovic branio u finalu kupa 1997 protiv skretnicara
- Evolution87
- Kontakt:
Jablanica?molotovljev je napisao/la:Znate li koje je prvo gostovanje Hz neposredno nakon rata, ujedno i prvo gostovanje jedne navijačke grupe u BiH
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.