FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja danas pitah, hoce li ko organizovano u Tesanj na prijateljsku? Al' haman da niko nece
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hoće @joker90.ledesma je napisao/la:Ja danas pitah, hoce li ko organizovano u Tesanj na prijateljsku? Al' haman da niko nece
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tako i trebaHigh je napisao/la:Hoće @joker90.ledesma je napisao/la:Ja danas pitah, hoce li ko organizovano u Tesanj na prijateljsku? Al' haman da niko nece

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sto se mene tice hajde s nama, samo ovaj picic @High je ukinuo pp, a njegovim autom idemo, tako da sve se sa njim dogovori.ledesma je napisao/la:Tako i trebaHigh je napisao/la:Hoće @joker90.ledesma je napisao/la:Ja danas pitah, hoce li ko organizovano u Tesanj na prijateljsku? Al' haman da niko neceJa bi da se dole ode u sto vecem broju, ipak je dole jaka sredina za sponzore
a i bit ce minimum 4 5 milja domacih, zeljnih Sarajeva

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Doći će raje iz Dobojaledesma je napisao/la:Ja danas pitah, hoce li ko organizovano u Tesanj na prijateljsku? Al' haman da niko nece
Zbog Hurtića i Ibrakovića

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Saraj'vo šampion. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Je li to sto posto istina? A jedan od najboljih igraca zadnjih godinaLocust je napisao/la:Otjeran jer je tražio da mu se izjednače primanja sa **** Simeunovićem.zlo87 je napisao/la:dugo necemo imat veceg majstora od njeg, sramota je sto je otisao za 140k ako je istina..Sabinho je napisao/la:![]()
Veliki majstor. Koliko je samo vremena proveo na krilu i opet odlicne partije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma realno, Krsti se vise nije igralo ovdje. Trazio je sansu bilo gdje da ode.
Svii smo jos u septembru znali da on na proljece nece biti u Sarajevu.
Uprava nema veze sa tim.
Nije da ih branim
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Uprava nema veze sa tim.
Nije da ih branim

Ne bi se ni meni ostajalo kad bi mi yebavali sa tribina sve sto mi za steku hvataEvander je napisao/la:Ma realno, Krsti se vise nije igralo ovdje. Trazio je sansu bilo gdje da ode.
Uprava nema veze sa tim.
Nije da ih branim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jesi se dogovorio i ti sa kolegom @High i ides njegovim autom ili nesto odvojeno si sredio?FrancescoTotti je napisao/la:Momci vidimo se u tesnju
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hoću smjeti sa rekvizitima otići na utakmicu ?Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Odvojeno nesto, al bit cu na tekmi..joker90 je napisao/la:Jesi se dogovorio i ti sa kolegom @High i ides njegovim autom ili nesto odvojeno si sredio?FrancescoTotti je napisao/la:Momci vidimo se u tesnju
@belmin organizuj da se ova nasa grupica odvoji od toskovih navijaca, da se sjebu kad zapjevamo: Oni ti ga puse Dzemiceee Dzemiceeeee Dzemiceeeeeeeeee

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad je Sarajevo gostovalo u Jelahu, njihovi navijači su navijali na jednoj strani, dok su ostali svi bili pomiješani, zanimljivo da skoro svaka druga osoba je bila u majici od Sarajeva. Jeftino pravo bilo, 15km majicaFrancescoTotti je napisao/la: Odvojeno nesto, al bit cu na tekmi..
@belmin organizuj da se ova nasa grupica odvoji od toskovih navijaca, da se sjebu kad zapjevamo: Oni ti ga puse Dzemiceee Dzemiceeeee Dzemiceeeeeeeeee

Tešanj je više plav, nego bordo, ali mislim da bi i sada trebala da bude slična situacija
Nadam se lijepom vremenu
yebo rodni grad, Sarajevo je Sarajevo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Kad je Sarajevo gostovalo u Jelahu, njihovi navijači su navijali na jednoj strani, dok su ostali svi bili pomiješani, zanimljivo da skoro svaka druga osoba je bila u majici od Sarajeva. Jeftino pravo bilo, 15km majicaFrancescoTotti je napisao/la: Odvojeno nesto, al bit cu na tekmi..
@belmin organizuj da se ova nasa grupica odvoji od toskovih navijaca, da se sjebu kad zapjevamo: Oni ti ga puse Dzemiceee Dzemiceeeee Dzemiceeeeeeeeee![]()
Tešanj je više plav, nego bordo, ali mislim da bi i sada trebala da bude slična situacija
Nadam se lijepom vremenu
yebo rodni grad, Sarajevo je Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sarajevo jedno je umro bih zbog tebe
U zivotu si mi sve TEBE VOLIM NAJVISE

U zivotu si mi sve TEBE VOLIM NAJVISE

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ide jedna iz 1/2
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Idemo ti i ja, u pratnji doajena Glišića.joker90 je napisao/la:
Jesi se dogovorio i ti sa kolegom @High i ides njegovim autom ili nesto odvojeno si sredio?

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 34 gosta.