to izadje oko 4 miliona godisnje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Gluposti i izmisljotine, Arsenal ima tri lijeva beka od kojih je Clichy svjetska klasa a Gibbs ce za koju godinu biti prvi izbor u reprezentaciji Engleske ako bude zdrav a ni Traore nije los tako da od ovoga nema nista. Mozda bi i povjerovao da je rijec o desnom beku.Furymaker je napisao/la:arsenal kupio nekog Lisandra Lopeza , argentinca .
Lijevi bocni iz Chacarite :S
i ja cu se nasmijat-Paja je napisao/la:Hahaha iz velikog Arsenala u nekog smijesnog europaligasa sa kriminalnom historijom hahahahaha
Slazem se, vi imate najvise kupljenih titula.sarajlija89 je napisao/la:![]()
![]()
necemo o juventusu..nije tema![]()
pa mi imamo titula kolko vi trofeja u svim takmicenjima..i vise mislim
-Paja je napisao/la:I ja sam cuo da zeli u Juve kazu raduju ga okrsaji u grupnoj fazi europa lige sa gigantima kao sto su Dinamo Zagreb, Bate borisov, Temisvar, Red Bull Salzburg, Young Boys itd..
Sa Pajom nikad dosadno-Paja je napisao/la:Hahaha iz velikog Arsenala u nekog smijesnog europaligasa sa kriminalnom historijom hahahahaha
-Paja je napisao/la:Gluposti i izmisljotine, Arsenal ima tri lijeva beka od kojih je Clichy svjetska klasa a Gibbs ce za koju godinu biti prvi izbor u reprezentaciji Engleske ako bude zdrav a ni Traore nije los tako da od ovoga nema nista. Mozda bi i povjerovao da je rijec o desnom beku.Furymaker je napisao/la:arsenal kupio nekog Lisandra Lopeza , argentinca .
Lijevi bocni iz Chacarite :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.