NK Vitez

white1950
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la white1950 » 13 mar 2016, 11:35

zlajci je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Nema sta,cista pobjeda ko' suza,dobri ste pravo!!!.Na 1:1 promasi nas igrac 100% shansu,mislim da se nebi vratili nakon toga gola.Natrcali ste nas ko' da smo mi igrali kup u utorak,a onaj cupavi napadac vas napast živa.
Kup smo igrali u srijedu, uzvrat je u utorak.

Prava utakmica, nema sta! Otvorilo se na vasu stranu, moglo je i do kraja otici, ali tempo koji je zadala Sloboda u 2.poluvremenu Vitez je mogao pratiti samo do 60.min.

Sve pohvale Vitezu ko domacinu, besprijekorno.
Prijatan grad, prijatni ljudi. :thumbup:
Istina je da su nam falila 2 standardna igraca u
sredini pa je Karacic morao improvizirati.Pratis
nogomet i znas sta to znaci kad ti fali igraca!
Takodjer pohvala za Fukare,navijanje konstantno bez seljakljuka i nekih ratnih zastava i obiljezja.Jedino zamjerka sto ste nam pola stadiona ispisali kad ste tek stigli,valjda tuzlanski pilsner proradio ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2016, 11:36

flek1950 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Nema sta,cista pobjeda ko' suza,dobri ste pravo!!!.Na 1:1 promasi nas igrac 100% shansu,mislim da se nebi vratili nakon toga gola.Natrcali ste nas ko' da smo mi igrali kup u utorak,a onaj cupavi napadac vas napast živa.

Prava utakmica, nema sta! Otvorilo se na vasu stranu, moglo je i do kraja otici, ali tempo koji je zadala Sloboda u 2.poluvremenu Vitez je mogao pratiti samo do 60.min.

Sve pohvale Vitezu ko domacinu, besprijekorno. Prijatan grad, prijatni ljudi. :thumbup:
Ali aj ti to druže objasni idiotu "volim Tz", njemu je draži Dino i sl.sa ljiljanima, nego normalni ljudi sa sahovnicom, glupan... Hvala na pohvalama, ali odose bodovi jbt
Znam cesto boraviti u Vitezu. Nikakvih primjedbi. Gradic i ljudi ok. Nogometni klub ok.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 13 mar 2016, 12:08

flek1950 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:

Sve pohvale Vitezu ko domacinu, besprijekorno. Prijatan grad, prijatni ljudi. :thumbup:
Ali aj ti to druže objasni idiotu "volim Tz", njemu je draži Dino i sl.sa ljiljanima, nego normalni ljudi sa sahovnicom, glupan... Hvala na pohvalama, ali odose bodovi jbt
Mah, na gluposti samo glupani imaju reakcije. Normalnom covjeku takve stvari smijesne.

Ovo za pisanje ne znam, mi smo pisali uredno po toaletu one kafanice na cosku stadiona. Jos dobra sljiva, a pola litre karlovackog po fer cijeni :cool:
Bilo je jos duplo vise tuzlaka po obje tribine nego sto je bilo navijaca u njihovom dijelu.

Hvala jos jednom, a vidim sad na nasoj fejs da su nam se i predsjednici druzili. Neka, svaka cast.

Sretno u igri za opstanak, da ga ovjerite u Mostaru :)
tuzlanska Sloboda

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 17 mar 2016, 08:28

Gledam ovaj raspored utakmica i zbrajam bodove,sad kad otresemo Olimpikušu to je to.Oni mogu pakirati lagano kofere a mi ako pobijedimo sve do kraja mogli bi u Europu?! :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 17 mar 2016, 12:31

white1950 je napisao/la:Gledam ovaj raspored utakmica i zbrajam bodove,sad kad otresemo Olimpikušu to je to.Oni mogu pakirati lagano kofere a mi ako pobijedimo sve do kraja mogli bi u Europu?! :)
Na cemu si ti majstore :lolno:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 17 mar 2016, 15:26

Šteta samo što nas Sloboda dobi , jer u slučaju istog broja bodova imaju bolji medjusobni skor od nas. :-)
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 17 mar 2016, 16:59

Prijedor je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Gledam ovaj raspored utakmica i zbrajam bodove,sad kad otresemo Olimpikušu to je to.Oni mogu pakirati lagano kofere a mi ako pobijedimo sve do kraja mogli bi u Europu?! :)
Što,ti se ne nadaš da će Prijedor ostati u ligi?Zašto ne,kako je Lester prosle godine bio otpisan već i onda zaredali 6-7 pobjeda i ostali u ligi.Jest da ste vi prodali svog Mahreza u Zrinjski al ko zna?Neš' ti BiH lige,sve u 5 deka!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 17 mar 2016, 17:06

white1950 je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:
Što,ti se ne nadaš da će Prijedor ostati u ligi?Zašto ne,kako je Lester prosle godine bio otpisan već i onda zaredali 6-7 pobjeda i ostali u ligi.Jest da ste vi prodali svog Mahreza u Zrinjski al ko zna?Neš' ti BiH lige,sve u 5 deka!
Za Rudar se znalo da ispada jos u prvom kolu pocetka prvenstva :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 17 mar 2016, 17:41

Ok,ako ti tako kazes :) Znaci protiv vas vec pisem pobjedu,što znaci da nam ostaje još 10 utakmica riješiti u nasu korist i eto nas u Europi ;)

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 17 mar 2016, 17:44

flek1950 je napisao/la:Šteta samo što nas Sloboda dobi , jer u slučaju istog broja bodova imaju bolji medjusobni skor od nas. :-)
Ova je dobra hehehe :urnebes: :urnebes: :rol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 mar 2016, 18:26

Čestitam na bodu koji je kao pobjeda. Igrali ste protiv sudije i protivnika.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 24 mar 2016, 10:18

bhsport je napisao/la:Čestitam na bodu koji je kao pobjeda. Igrali ste protiv sudije i protivnika.
Štimaljka klasična,odmah se vidjelo!!I onda se pitaju što imaju 20 gledatelja po utakmici...šta će gledat,sramotu i nemoć,da ti sudija mora pomagati i bespotrebno dijeliti crvene kartone gostujućoj ekipi da bi pobijedio!!Narod sit nepravde i lopovluka,nije više zanimljivo.Sada je u fazonu igrat pošteno i pobijediti,e to privlači ljude na stadione a ne Olimpikuša i sl.Ako imaš kvalitetu igraj PL,ako nemaš zna se :salut:

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 24 mar 2016, 18:06

Ne znam kako neki nisu skontali da onaj tko se nama zamjeri leti u drugu ligu! Evo, Travnik nas htio naguzzit pa sada ispadaju, Olimpikusa sa Bjelicom nas pokrao u Vitezu pa sad htjeli i sa Petrovicem pa im je noga, Velezovci lete zbog onih ratnih poklica nakon što su nas dobili i tako to laganini.. .

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 27 mar 2016, 13:17

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 27 mar 2016, 19:23

Sretan Uskrs ljudine!

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 27 mar 2016, 19:47

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!!!!!!!!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 27 mar 2016, 22:20

Hum94 je napisao/la:Sretan Uskrs ljudine!
Hvala brate,također čestitam Uskrs svima koji slave i koji vjeruju u našeg Isusa spasitelja!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 apr 2016, 09:45

Uh koja teska i vazna utakmica nas ocekuje.... S pobjedom,daleko vece sanse za ostanak i nesto mirnije iduce kolo... Bez dvojice vaznih igraca igramo,pluis Novak ozlijeden... Momci stisnuti zube,dati sve od sebe za pobjedu,vi to mozete!!! Drina ce gurati za Borac,a mi sami o sebi odlucujemo.

Nadam se samo pobjedi Zrinjskog I Sirokog kod konkutenata nasih,ili bar remi,da budemo u laksoj situaciji... Sve u svemu ludilo od ovog kola manje vise krece,ovo do sad je zagrijavanje bilo :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 03 apr 2016, 00:59

Drina popušena...razvalili smo ih isto juniore!!sa ovakvom igrom i pristupom ne brinem za naš ostanak u ligi i sljedecu utakmicu u Travniku ocekujem glat pobjedu i potvrdu mjesta u gornjem dijelu tabele?!B.Karačiću majstore,dicu si ovu preporodio,lete po terenu..respect!!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 10 apr 2016, 12:46

white1950 je napisao/la:Drina popušena...razvalili smo ih isto juniore!!sa ovakvom igrom i pristupom ne brinem za naš ostanak u ligi i sljedecu utakmicu u Travniku ocekujem glat pobjedu i potvrdu mjesta u gornjem dijelu tabele?!B.Karačiću majstore,dicu si ovu preporodio,lete po terenu..respect!!
Ma nemoj zayebavat... :cry: Vidimo se mi i dogodine ako Bog da... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.