Nastavljaš biti glup, nevjerovatno.Rinuka je napisao/la:Danas sam mislio zeljkanu donirati stolicu ali mi je meHka, pa cu sacekati do sutra
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pusti dorata, opet koristi seljacke fore iz kamenog doba.Rokoko87 je napisao/la:Nastavljaš biti glup, nevjerovatno.Rinuka je napisao/la:Danas sam mislio zeljkanu donirati stolicu ali mi je meHka, pa cu sacekati do sutra
Tu stolicu slobodno odnesi na adresu fkS.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Hajd što je dorat i što prosipa glupe fazone, ali osim toga nema ništa konkretno i kada mu nešto kažeš, kao da je izumro, samo preskoči tvoj post i nastavlja po starom.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Onda ce nam opet pljuvati po svetinjijoker90 je napisao/la:Dvije sedmice tisine na temi slijede..
Drago mi je da u ovom egalu na vrhu jos uvijek za Slobodu navijas
Nad tobom sunce najljepše sja
Sutra skidam potpis, onda jos sedmica avatara i rijesih se patnje..pinoglavi je napisao/la:Onda ce nam opet pljuvati po svetinjijoker90 je napisao/la:Dvije sedmice tisine na temi slijede..
Drago mi je da u ovom egalu na vrhu jos uvijek za Slobodu navijas
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Opet ti bujruma na proslavi titule u Tuzli imasjoker90 je napisao/la: Sutra skidam potpis, onda jos sedmica avatara i rijesih se patnje..
Kad čitaš rekao bi da to piše navijač Barce ili nekog drugog evropskog giganta.Pitar6785 je napisao/la:Duljevic,Benko,Kovacevic,Barbaric,bekic1,bekic2, DELAC (jeste da je povrijeden), svaki ovaj igrac bi mogo igrat u prvi 11 u slobodi zrinjskom sb i zelji dok njihov ni jedan igrac nebi mogo imat sigurno mjesto u prvi 11 kod nas osim zeljinog golmana i to dok se Delac ne vrati,i plus bez marke duga bez guranja drzave i bez neke svjetske klase Dzeko, modric gdje je 3.5% velko za nase podneblje.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Koliko su mi presmijesni s tim poredjenjem igraca... Kad sam citao da Ahmetovic ne bi imao mjesta ni pored njihovog nekog juniora na klupi, a na Kosevu ih je bilo sto od muke zapjevase oni ti ga puse Ahmete...Rokoko87 je napisao/la:Kad čitaš rekao bi da to piše navijač Barce ili nekog drugog evropskog giganta.Pitar6785 je napisao/la:Duljevic,Benko,Kovacevic,Barbaric,bekic1,bekic2, DELAC (jeste da je povrijeden), svaki ovaj igrac bi mogo igrat u prvi 11 u slobodi zrinjskom sb i zelji dok njihov ni jedan igrac nebi mogo imat sigurno mjesto u prvi 11 kod nas osim zeljinog golmana i to dok se Delac ne vrati,i plus bez marke duga bez guranja drzave i bez neke svjetske klase Dzeko, modric gdje je 3.5% velko za nase podneblje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E i ti si nasao koga ces citirati alal ti veraRokoko87 je napisao/la:Kad čitaš rekao bi da to piše navijač Barce ili nekog drugog evropskog giganta.Pitar6785 je napisao/la:Duljevic,Benko,Kovacevic,Barbaric,bekic1,bekic2, DELAC (jeste da je povrijeden), svaki ovaj igrac bi mogo igrat u prvi 11 u slobodi zrinjskom sb i zelji dok njihov ni jedan igrac nebi mogo imat sigurno mjesto u prvi 11 kod nas osim zeljinog golmana i to dok se Delac ne vrati,i plus bez marke duga bez guranja drzave i bez neke svjetske klase Dzeko, modric gdje je 3.5% velko za nase podneblje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocekujem da me ugostite ti i Edo na proslavi, kad dođem u Tuzlu..pinoglavi je napisao/la:Opet ti bujruma na proslavi titule u Tuzli imasjoker90 je napisao/la: Sutra skidam potpis, onda jos sedmica avatara i rijesih se patnje..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naravnojoker90 je napisao/la:Ocekujem da me ugostite ti i Edo na proslavi, kad dođem u Tuzlu..pinoglavi je napisao/la:Opet ti bujruma na proslavi titule u Tuzli imasjoker90 je napisao/la: Sutra skidam potpis, onda jos sedmica avatara i rijesih se patnje..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma goni ba, na Zahu i Stevanovića donedavno svršavali, dok su prešli kod nas odmah ne valjaju.
Bitno je da su Deni, Brazilci i Kramar igračine, a ostali su nižerazredni.
Usput, Ahmetović stvarno dobro izgleda, zna igrati, nama, konkretno Hodžurdi, je pravio puno problema.
Visok i ima jako dobru tehniku, pun pogodak je on.
@MortemHZ zapalo mi je za oko, kakvih se čovjek gluposti nabaca..
Ne poznajem ja taj dio foruma pa mi ne možeš uzimati za ozbiljno.
Usput, Ahmetović stvarno dobro izgleda, zna igrati, nama, konkretno Hodžurdi, je pravio puno problema.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ahmetovic ima 9 golova a mislim da ima i 5,6 asistencija.Rokoko87 je napisao/la:Ma goni ba, na Zahu i Stevanovića donedavno svršavali, dok su prešli kod nas odmah ne valjaju.
Ali Husref preferira igru sa jednim napadacem da ima ko da ga rastereti bio bi jos bolji.
Ovako uvjek po dvojicu vuce na sebi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Uvjerio sam se u njegovo znanje u utakmici protiv nas. Imao je jedno strašno ostavljanje petom kada sam i sam mislio da smo primili go.
Uglavnom, imam osjećaj da se kasnije umorio, ili je to što ga je preuzeo Bogičević na sebe, ali sve u svemu odličan sidraš, pogotovo za našu ligu.
Uglavnom, imam osjećaj da se kasnije umorio, ili je to što ga je preuzeo Bogičević na sebe, ali sve u svemu odličan sidraš, pogotovo za našu ligu.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Moraš i onog Tottija povest, obećao nam je neštojoker90 je napisao/la:Ocekujem da me ugostite ti i Edo na proslavi, kad dođem u Tuzlu..pinoglavi je napisao/la:Opet ti bujruma na proslavi titule u Tuzli imasjoker90 je napisao/la: Sutra skidam potpis, onda jos sedmica avatara i rijesih se patnje..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vidim i tebe udesise sa avatarom.wobly92 je napisao/la: Moraš i onog Tottija povest, obećao nam je nešto
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Selam raji.
Utihnu tema?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jedino sto tvoj klub moze i imati je jedna tvrda i jedna meka stolica mada i za to to trebate tana pitati.Sabinho je napisao/la:Zuhdiji na degustaciju, nakon toga on odlucuje je li dovoljno kvalitetna za stadion.Rinuka je napisao/la:Evo stolica je spremna..Gdje treba da vam je donesem?
Zadnja izmjena: zuhdija, dana/u 21 mar 2016, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kad pročitam da je zuhdija nešto napisao, nemam napretka sedam dana. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.