FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2016, 16:55

Sarajevo je sa prvim proljetnim zrakama Sunca zaigralo puno bolje, baš kao što je obećao bivši šef stručnog štaba Miodrag Ješić. Već prvi zvanični dan proljeća donio je pobjedu Sarajeva od 3-0, a šta nas očekuje u nastavku proljeća, ostaje da vidimo.

:mrgreen: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 mar 2016, 16:57

zlo87 je napisao/la:slika
Haj na njihove opšte pa postavljaj sliku. Nemoj šta zamjeriti, al ne interesuju nas
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 mar 2016, 17:00

miden je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Rustemovic Edin jedan je od nas!!
Nek sam i ovo doživio. Naravno, ako to nije bilo ironicno :D
Ostajem pri misljenju da nije kvalitet za nas, ali necu momka vise nikad prozivati, ima moju podrsku. Ovo kazem ozbiljno, bez ikakvih zajebancija u mom stilu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2016, 17:11

Pitar6785 je napisao/la:Sekac :thumbup:

Ljudi mi Volimo svi FK SARAJEVOA, i svakom iskrenom navijacu FK SARAJEVA je tesko kad ne osvoimo duplu krunu, a kamoli kad nista ne osvoimo ili nedaj boze i ne izborimo evropu. Al kad sve ovo procitam sta neki nasi navijaci pisu (il cirkuze sa nasim igracima upravom il ih tjeraju) pa pojedini pisu ovo sto mi sad imamo to smo mi mogli imat bez tana (mozda za 35 godina) itd.

Da se razumijemo, nebranim upravu, ako tan procjeni da edis, dino i kompanija treba da leti nek ih odma otjera.

Jedina greska trenutne uprave (za koju snosi odgovornost i tan/njegovi ljudi) jeste dovodenje, stepanova,alispahica,ikande. Procjena je bila da ti igraci mogu pomoci mladim igracima (jajalo cimirot) i klubu da osvoimo titulu i da prodemo prvo predkolo ls. Nije se uspjelo velke su pare date toj troici igraca (dvoica po6 mjeseci alispahic 12 gubitak od 350k maraka minimum).

Sad ce mnogi govorit za dzenana. Ja cu samo odgovorit nek hurtic uradi sto i dzeno osvoi titulu ja bi mu dao sansu da vodi ekipu i sledece sezone, uz to dzeno godinu proje toga doveo nas je do play offa le.

Sto se tice, protica,kostica,barica, to su igraci u trenutku dovodenja bili sigurno za prvi 18 igraca samo sto smo preko noci presli taj nivo. Bili su posudeni kostic i protic nismo tu puno kiksali, baric je bio medu 20 igraca nismo tu nesto puno kiksali. Puric ozljeden, posle oporavka raskid ugovora, velki klubovi tako rade ja to podrzavam.

Puzigaca,tatko, to su igraci koji su remetili svlacijonicu a padali u formi a dobra primanja imali, bilo je ok raskinut ugovor sa njima, placeni su bilo al su bili standardni gubitak minimalan (samo za raskid ugovora sto sigurno nije puno kostalo)

Ostrakovic promasaj nevjerujem da je kosto puno njegov izlet. (Greska uprave je i ovo).

Hebibivic klaudio na posudbi, vidjecemo kako ce igrat u olimpoku travniku, ne kostaju puno gubitak minimalan.

Onih par juniora kobilica i kompanija dosad su dokazali da je ugovor raskinut-nije produzen OPRAVDANO.

Pored svih ovi turbulencija mi imamo 42 boda 5 manje od prvoplasorane ekipe nakon 22 kola, plus imamo opet ekipu po kvalitetu sirini imenima naj jacu u Bosni i hercegovini. Koja nema ni jednog feninga duzna, koja ima kamp koji je na evropskom nivou, akademija pokazuje da se ipak pocelo radit ozbiljno (iako ja to zelim jos na vecem nivou da je kao sve drugo) hamza nedim saduki kadusic.

Samo da me nebi neko pogresno svatio. Ja i svi mi zelimo bolje FK SARAJEVO i treba tome tezit.

Sloboda, duzna i bogu narodu,imaju 6 igraca da valjaju, zeljo ima 7 igraca dobri duzni 3m km treniraju na tudem,zrinjski 6 igraca neznam imajul duga guranje drzavnim parama (slucaj velez), sb 4 igraca da valjaju, SARAJEVO: Duljevic,Benko,Kovacevic,Barbaric,bekic1,bekic2, DELAC (jeste da je povrijeden), svaki ovaj igrac bi mogo igrat u prvi 11 u slobodi zrinjskom sb i zelji dok njihov ni jedan igrac nebi mogo imat sigurno mjesto u prvi 11 kod nas osim zeljinog golmana i to dok se Delac ne vrati,i plus bez marke duga bez guranja drzave i bez neke svjetske klase Dzeko, modric gdje je 3.5% velko za nase podneblje.
:bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 mar 2016, 17:13

aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam raspored, jbt vi niste uopste van igre za titulu. Kako se sve promijeni u jednom kolu. Naravno, morate popraviti igru ali realne sanse postoje.
U banja luci ce se odluciti o nasim dometima!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 mar 2016, 17:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam raspored, jbt vi niste uopste van igre za titulu. Kako se sve promijeni u jednom kolu. Naravno, morate popraviti igru ali realne sanse postoje.
moramo uzet borac, radnik i vitez..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 mar 2016, 17:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Bitna utakmica, i vama i njima. Kod njih je sad euforija, digli su se iz mrtvih, ali nemaju nesto kvalitetnu ekipu. Bice to zanimljiva utakmica i kao sto si i rekao, vasi dometi cee se nakon iste znati.
aco samo ti radiš :D
ovi dečki što upisuju rezultate kola i updateuju tabelu slave još vikend :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 mar 2016, 17:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Bitna utakmica, i vama i njima. Kod njih je sad euforija, digli su se iz mrtvih, ali nemaju nesto kvalitetnu ekipu. Bice to zanimljiva utakmica i kao sto si i rekao, vasi dometi cee se nakon iste znati.
Puno toga bi se moglo znati poslije BL.Oni ako izgube,gotovo da sigurno ispadaju,a mi ako pobijedimo,veliki podstrek za nastavak sezone.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2016, 17:36

Ma joj kad dignemo ljepoticu na kraju :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 mar 2016, 17:39

Ovo tjeranje uprave najvise godi onim koji mrze Sarajevo. Ima i onih koji vole FKS, ipak tjeruju upravu jer su izrevoltirani sa rezultatima i opcenito sporog napretka kluba otkako je dosao Tan. Moje neko misljenje sto se tice uprave je, da trebaju ostati (jedino mi je Dino malo sumnjiv), ali DA SE NE MJESAJU VISE NIKAD U SPORTSKI DIO! Za taj segment neka dovedu provjerene ljude koji znaju to raditi. A oni neka se brinu za infrastrukturu, da klub posluje pozitivno, nove sponzore, oprema itd.

Sto se tice trenera moj favorit bi bio Vahid Halilhodzic, ali vec vodi Japan (mada i da je slobodan tesko da bi ga mogli platiti).
Onda ostaje Faruk Hadzibegic, ali i on vec vodi Valenciennes.
Tu je i Dusan Bajevic, mada mislim da i on radi u Grckoj kao sportski direktor.
Safet Susic je prost, ali realno ja ga nebi za trenera, vise bi ga volio kao recimo sportskog direktora.
Imaju tu jos ne provjereni nekadasnji reprezentativci kao sto su Zlatan Bajramovic, Sergej Barbarez, Elvir Baljic, ali oni su jos zeleni. Vise bi dobrodosli kao neki pomocnici u strucnom stabu ili sportski direktori ili skauti, jer imaju dosta poznanstva.
Ostaju nam onda treneri iz regiona i stranci, meni definitivno ne pada na pamet za sad koji je to trener dobar da bi nas preuzeo.

Sto se tice lige, ovo kolo smo dosta profitirali, primakli se vodecem za 3 boda i odljepili se od konkurenata za 3 mjesto. Bice zanimljivo do kraja, mislim da je titula izgubita u Prijedoru, trebamo voditi bitku za 2,3 mjesto, a tu kao najopasnijeg konkurenta vidim kone. Radnik polako posustaje, Siroki mi nije uvjerljiv, a kod kona se izgleda sve poklapa za sad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 mar 2016, 17:51

Pitar6785 je napisao/la:Sekac :thumbup:

Ljudi mi Volimo svi FK SARAJEVOA, i svakom iskrenom navijacu FK SARAJEVA je tesko kad ne osvoimo duplu krunu, a kamoli kad nista ne osvoimo ili nedaj boze i ne izborimo evropu. Al kad sve ovo procitam sta neki nasi navijaci pisu (il cirkuze sa nasim igracima upravom il ih tjeraju) pa pojedini pisu ovo sto mi sad imamo to smo mi mogli imat bez tana (mozda za 35 godina) itd.

Da se razumijemo, nebranim upravu, ako tan procjeni da edis, dino i kompanija treba da leti nek ih odma otjera.

Jedina greska trenutne uprave (za koju snosi odgovornost i tan/njegovi ljudi) jeste dovodenje, stepanova,alispahica,ikande. Procjena je bila da ti igraci mogu pomoci mladim igracima (jajalo cimirot) i klubu da osvoimo titulu i da prodemo prvo predkolo ls. Nije se uspjelo velke su pare date toj troici igraca (dvoica po6 mjeseci alispahic 12 gubitak od 350k maraka minimum).

Sad ce mnogi govorit za dzenana. Ja cu samo odgovorit nek hurtic uradi sto i dzeno osvoi titulu ja bi mu dao sansu da vodi ekipu i sledece sezone, uz to dzeno godinu proje toga doveo nas je do play offa le.

Sto se tice, protica,kostica,barica, to su igraci u trenutku dovodenja bili sigurno za prvi 18 igraca samo sto smo preko noci presli taj nivo. Bili su posudeni kostic i protic nismo tu puno kiksali, baric je bio medu 20 igraca nismo tu nesto puno kiksali. Puric ozljeden, posle oporavka raskid ugovora, velki klubovi tako rade ja to podrzavam.

Puzigaca,tatko, to su igraci koji su remetili svlacijonicu a padali u formi a dobra primanja imali, bilo je ok raskinut ugovor sa njima, placeni su bilo al su bili standardni gubitak minimalan (samo za raskid ugovora sto sigurno nije puno kostalo)

Ostrakovic promasaj nevjerujem da je kosto puno njegov izlet. (Greska uprave je i ovo).

Hebibivic klaudio na posudbi, vidjecemo kako ce igrat u olimpoku travniku, ne kostaju puno gubitak minimalan.

Onih par juniora kobilica i kompanija dosad su dokazali da je ugovor raskinut-nije produzen OPRAVDANO.

Pored svih ovi turbulencija mi imamo 42 boda 5 manje od prvoplasorane ekipe nakon 22 kola, plus imamo opet ekipu po kvalitetu sirini imenima naj jacu u Bosni i hercegovini. Koja nema ni jednog feninga duzna, koja ima kamp koji je na evropskom nivou, akademija pokazuje da se ipak pocelo radit ozbiljno (iako ja to zelim jos na vecem nivou da je kao sve drugo) hamza nedim saduki kadusic.

Samo da me nebi neko pogresno svatio. Ja i svi mi zelimo bolje FK SARAJEVO i treba tome tezit.

Sloboda, duzna i bogu narodu,imaju 6 igraca da valjaju, zeljo ima 7 igraca dobri duzni 3m km treniraju na tudem,zrinjski 6 igraca neznam imajul duga guranje drzavnim parama (slucaj velez), sb 4 igraca da valjaju, SARAJEVO: Duljevic,Benko,Kovacevic,Barbaric,bekic1,bekic2, DELAC (jeste da je povrijeden), svaki ovaj igrac bi mogo igrat u prvi 11 u slobodi zrinjskom sb i zelji dok njihov ni jedan igrac nebi mogo imat sigurno mjesto u prvi 11 kod nas osim zeljinog golmana i to dok se Delac ne vrati,i plus bez marke duga bez guranja drzave i bez neke svjetske klase Dzeko, modric gdje je 3.5% velko za nase podneblje.
:salut: :thumbup: :bow: :tokralju:
Sarajevo ljubavi moja!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 mar 2016, 17:52

joker90 je napisao/la:
miden je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Rustemovic Edin jedan je od nas!!
Nek sam i ovo doživio. Naravno, ako to nije bilo ironicno :D
Ostajem pri misljenju da nije kvalitet za nas, ali necu momka vise nikad prozivati, ima moju podrsku. Ovo kazem ozbiljno, bez ikakvih zajebancija u mom stilu.
:thumbup:
Das Ist Walter

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 mar 2016, 17:56

MortemHz je napisao/la:Leon Benko!
Veliki profesionalac i igrač.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 mar 2016, 18:04

ElCartel11 je napisao/la:Ovo tjeranje uprave najvise godi onim koji mrze Sarajevo. Ima i onih koji vole FKS, ipak tjeruju upravu jer su izrevoltirani sa rezultatima i opcenito sporog napretka kluba otkako je dosao Tan. Moje neko misljenje sto se tice uprave je, da trebaju ostati (jedino mi je Dino malo sumnjiv), ali DA SE NE MJESAJU VISE NIKAD U SPORTSKI DIO! Za taj segment neka dovedu provjerene ljude koji znaju to raditi. A oni neka se brinu za infrastrukturu, da klub posluje pozitivno, nove sponzore, oprema itd.

Sto se tice trenera moj favorit bi bio Vahid Halilhodzic, ali vec vodi Japan (mada i da je slobodan tesko da bi ga mogli platiti).
Safet Susic je prost, ali realno ja ga nebi za trenera, vise bi ga volio kao recimo sportskog direktora.
Imaju tu jos ne provjereni nekadasnji reprezentativci kao sto su Zlatan Bajramovic, Sergej Barbarez, Elvir Baljic, ali oni su jos zeleni. Vise bi dobrodosli kao neki pomocnici u strucnom stabu ili sportski direktori ili skauti, jer imaju dosta poznanstva.
Ostaju nam onda treneri iz regiona i stranci, meni definitivno ne pada na pamet za sad koji je to trener dobar da bi nas preuzeo.

Sto se tice lige, ovo kolo smo dosta profitirali, primakli se vodecem za 3 boda i odljepili se od konkurenata za 3 mjesto. Bice zanimljivo do kraja, mislim da je titula izgubita u Prijedoru, trebamo voditi bitku za 2,3 mjesto, a tu kao najopasnijeg konkurenta vidim kone. Radnik polako posustaje, Siroki mi nije uvjerljiv, a kod kona se izgleda sve poklapa za sad.
Niđe veze sve što si napisao.Od imena trenera pa do šansi na tabeli.Prvo ovde moze raditi trener koji poznaje našu ligu i koji je nešto osvajao.To znači da ima odgovor na valjanje,na bunker,na težak teren,na udaranje i sjeckanje igre a to ovi svi što si nabrojao nemaju,pogotovo ovi Barbarez,Bajramovic koji nikad nisu nikog trenirali a znamo kakva su nam iskustva sa bivšim igračima:Kodro,Jarni itd.Drugo govoriti da se treba boriti za Evropu je besmisleno,-5 je 8(slovima osam)kola je do kraja to znači da se treba boriti za titulu a ako je ne osvojimo onda ostaje Evropa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 mar 2016, 18:04

Tri predstojece utakmice ce biti nasa vodilja u nastavku prvenstva. Ako uvezemo sve tri pobjede msm da smo sigurni u evropi , a mogli bi se ukljuciti i u borbu za titulu, jer ko sto husref rece bit ce jos iznenadjenja do kraja prvenstva. Na papiru imamo dvije teske utakmice Malene i Slobodu, gdje teska srca ne mogu reci da smo favoriti u tim tekmama. Treba pratiti razvoj situacije i u kupu i moliti Boga da Sloboda to osvoji kako bi i cetvrto mjesto garantovalo euroligu. Sto se tice Hurtica izgleda mi ko neki gospodin i nije mahalac i klosar, i msm da igraci imaju neko postovanje prema njemu..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 mar 2016, 18:06

@ aco ti si nas drug iako volis da banujes nase malo vise , ali necemo ti to puno zamjeriti. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 mar 2016, 18:08

ElCartel11 je napisao/la:Ovo tjeranje uprave najvise godi onim koji mrze Sarajevo. Ima i onih koji vole FKS, ipak tjeruju upravu jer su izrevoltirani sa rezultatima i opcenito sporog napretka kluba otkako je dosao Tan. Moje neko misljenje sto se tice uprave je, da trebaju ostati (jedino mi je Dino malo sumnjiv), ali DA SE NE MJESAJU VISE NIKAD U SPORTSKI DIO! Za taj segment neka dovedu provjerene ljude koji znaju to raditi. A oni neka se brinu za infrastrukturu, da klub posluje pozitivno, nove sponzore, oprema itd.

Niđe veze sve što si napisao.Od imena trenera pa do šansi na tabeli.Prvo ovde moze raditi trener koji poznaje našu ligu i koji je nešto osvajao.To znači da ima odgovor na valjanje,na bunker,na težak teren,na udaranje i sjeckanje igre a to ovi svi što si nabrojao nemaju,pogotovo ovi Barbarez,Bajramovic koji nikad nisu nikog trenirali a znamo kakva su nam iskustva sa bivšim igračima:Kodro,Jarni itd.Drugo govoriti da se treba boriti za Evropu je besmisleno,-5 je 8(slovima osam)kola je do kraja to znači da se treba boriti za titulu a ako je ne osvojimo onda ostaje Evropa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 mar 2016, 18:11

Nama na ljeto uz trenera treba 5 igraca minimum koji ce biti prava pojacanja, nista mi igracki nismo jaci od kona, Zrinjskog itd, bez obzira koliko neki forsirali tu suplju pricu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 mar 2016, 18:25

slika

[youtube][/youtube]

:kafa:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 mar 2016, 18:41

Toni Jović ne može igrati protiv nas zbog kartona .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2 i 11 gostiju.