Ja bih išla preko fiksnog, pa je cijena na 24 mjeseca 341 KM, a na 12 371. Evo, theboss ti reče kakva je cijena preko studentskog.Kaunas je napisao/la:Neka firma iz Banjaluke, slučajno sam na njih naletio, uglavnom imaju servis u Sarajevu pa ako mi se šta pokvari mogu im odnijet.BaDa12 je napisao/la: A, odakle bi naručio?
Ja u radnjama kod mene nigdje nisam vidjela, trenutno nisam u Sarajevu. Tako da ću se držati Telecoma, i vjerovatno baš ovaj mobitel kupiti.
http://www.mobilnishop.ba/mobilni-telef ... y-J5-4226/
btw. kolika mu je cijena u telekomu?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Danas bio u telekomu u Tz. Nestalo J5
Zna li neko kakva je procedura pri narucivanju telefona u direkciji ili ono donesi na vrata. Koliko se ceka i jel se dodatno placa sta?

⭐
-
- Kontakt:
Ja znam da mozes narucit telefon i kada dodje oni te obavijeste u koju poslovnicu da dodjes u Tuzlitheboss_RD07 je napisao/la:Danas bio u telekomu u Tz. Nestalo J5Zna li neko kakva je procedura pri narucivanju telefona u direkciji ili ono donesi na vrata. Koliko se ceka i jel se dodatno placa sta?

Ima li neko iskustva sa Xperiom Z5 ? Vrijedi li tih para ?
- theboss_RD07
- Kontakt:
poznavajuci ove iz bht, mogu ocekivat poziv kad izadje J16NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja znam da mozes narucit telefon i kada dodje oni te obavijeste u koju poslovnicu da dodjes u Tuzlitheboss_RD07 je napisao/la:Danas bio u telekomu u Tz. Nestalo J5Zna li neko kakva je procedura pri narucivanju telefona u direkciji ili ono donesi na vrata. Koliko se ceka i jel se dodatno placa sta?
Ima li neko iskustva sa Xperiom Z5 ? Vrijedi li tih para ?

⭐
-
- Kontakt:
Koliko vidim na dostupnosti, nigdje u drzavi u bhtelekomu nema J5. Mogo bi ti i J17 docekat 

Ja isto danas išla naručiti J5. U petak kad sam išla po ponudu, reče mi jedan gospodin da se čeka petnaestak dana. Danas drugi momak na šalteru kaže da ne zna "zvat ćemo, a svakako moramo poručivati robu, jer nam je svega nestalo, pa...". Valjda bude za tih petnaestak dana. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- theboss_RD07
- Kontakt:
pise da ima u Doboju, Zavidovicima i Mostaru. al vala da mi ga dzaba daju ne bi otisao tamoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko vidim na dostupnosti, nigdje u drzavi u bhtelekomu nema J5. Mogo bi ti i J17 docekat

⭐
Ima i u Banjoj Luci. Ne vjerujem da bi ti trebao ići, nego možda iz tih centara pošalju obližnjim. Recimo, meni bi pasalo da Dodik urgira.theboss_RD07 je napisao/la:pise da ima u Doboju, Zavidovicima i Mostaru. al vala da mi ga dzaba daju ne bi otisao tamoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko vidim na dostupnosti, nigdje u drzavi u bhtelekomu nema J5. Mogo bi ti i J17 docekat

Neka se javi koga prvog zovnu.

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma Dodik burazer euroexpressom saljeBaDa12 je napisao/la:Ima i u Banjoj Luci. Ne vjerujem da bi ti trebao ići, nego možda iz tih centara pošalju obližnjim. Recimo, meni bi pasalo da Dodik urgira.theboss_RD07 je napisao/la:pise da ima u Doboju, Zavidovicima i Mostaru. al vala da mi ga dzaba daju ne bi otisao tamoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko vidim na dostupnosti, nigdje u drzavi u bhtelekomu nema J5. Mogo bi ti i J17 docekat![]()
Neka se javi koga prvog zovnu.

Jbt sad isao da rezervisem J5.. U petak nestalo ovih modela, vikend ne rade, danas dolazim kaze covjek da sam 3. po redu na rezervaciji za ovaj model. ovo nesto popularno skroz

⭐
Ja imam LG G3 otišla matična ostalo ureduvm22 je napisao/la:Raja zna li neko koliko košta popravka/zamjena stakla? LG G3 je u pitanju, danas mi ispade telefon i puče staklo, touch isto slabo radi...
Hoće kupit' neko kad ste navalili?

350KM - 12 mjeseci garancije.

350KM - 12 mjeseci garancije.

J5 je strasan telefon za te pare, i u Telecomu ide jer je normala cijena, pitanje je i za Z5 bilo i iz Telecoma ne ide
Cijena s pika je normala, ali Telecom kolje i ako moze pitalac
da kupi Z5 za kes, go for it, inace neka 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja danas bio u Telekomu, kaže mi radnica da će im Samsungovi uređaji doći u prvoj polovini aprila.BaDa12 je napisao/la:Ja isto danas išla naručiti J5. U petak kad sam išla po ponudu, reče mi jedan gospodin da se čeka petnaestak dana. Danas drugi momak na šalteru kaže da ne zna "zvat ćemo, a svakako moramo poručivati robu, jer nam je svega nestalo, pa...". Valjda bude za tih petnaestak dana.

Btw. ja se u ovu J peticu zaljubio zivota mi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja danas bio u dvije poslovnice uopste nece da mi kazu ni okvirno kad bi moglo stic. Kaze ne smijem ti rec, samo ti mogu rec da si 3 po redu na rezervaciji za ovaj modelKaunas je napisao/la:Ja danas bio u Telekomu, kaže mi radnica da će im Samsungovi uređaji doći u prvoj polovini aprila.BaDa12 je napisao/la:Ja isto danas išla naručiti J5. U petak kad sam išla po ponudu, reče mi jedan gospodin da se čeka petnaestak dana. Danas drugi momak na šalteru kaže da ne zna "zvat ćemo, a svakako moramo poručivati robu, jer nam je svega nestalo, pa...". Valjda bude za tih petnaestak dana.![]()
Btw. ja se u ovu J peticu zaljubio zivota mi
⭐
Ljudi moze li mi neko reci kako root-ati telefon i sta s tim dobijam itd....?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
Sta ti treba,LG g3 je lako root ,imaš uputstva na youtube,cesc4 je napisao/la:Ljudi moze li mi neko reci kako root-ati telefon i sta s tim dobijam itd....?
Je li koristio neko ove jeftine eksterne punjače sa ebaya (5000+ mAh)? Koliko su pouzdani?
FK Pjetlovi
Zavisi koji, ja imam Xiaomi powerbank od 16000 mAh sa banggooda i radi odlicno, Note 3 mi je 3 puta punio do kraja i jos 40-50%, ali je haman 50 KM, ovi jeftiniji su jasno i losiji...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jel neko imo iskustva sa UMI ROME X telefonom?
Ako si pod garancijom ne diraj nista a ako je istekla vidim ga je g3 u pitanju onda xda forum i opleti.cesc4 je napisao/la:Ljudi moze li mi neko reci kako root-ati telefon i sta s tim dobijam itd....?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.