FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 21 mar 2016, 00:40

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:Jeste zapeli za to trece mjesto.. Nakon ove pauze, ima da deremo sve redom. Bice tesko u BL al' nismo jednom pobjedili tamo. Imajte malo vjere.. Titula nije toliko daleko!!!
Na osnovu cega mislis da cemo oderati sve redom?
Mi smo divovi
Steta sto to niko ne rece Rudaru i Slobodi.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2016, 00:43

MartinSco je napisao/la:Jeste zapeli za to trece mjesto.. Nakon ove pauze, ima da deremo sve redom. Bice tesko u BL al' nismo jednom pobjedili tamo. Imajte malo vjere.. Titula nije toliko daleko!!!
Treba ici tekmu po tekmu. Ne razmisljati o tituli, igrati rastereceno a ako se sta poklopi jos bolje. Imamo mi i dalje finu ekipu a danas nesto kontam mogla bi se i baciti prica o "djeci", ima elemenata. :mrgreen: :mrgreen:
Ekipa treba malo da se oporavi, relativno je mlada i nema vodju. To ce ici malo teze kad imas 2-0, protivnik ti nije prisao golu a gospoda ono skandira.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 mar 2016, 00:44

muhamedhulk je napisao/la:@Totti
Samo za tebe :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Aj brate hvala ti :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 21 mar 2016, 00:54

Onako nesto razmisljam oko novog strucnog staba , naravno ako Hurtic nastavi sa dobrim partijama neka ga.. mozda bi najbolje bilo njega istrpiti.. ali poznavajuci nas tesko da je i Ferguson. :D Probali smo sve varijante nase domace strucnjake, hrvate, mijanmarce i tako dalje.. Ali trofeje nam donose nasi ljudi , nase legende kluba. Kao prva trenerska opcija mi dolazi da to bude Hadzibegic, uz to da mu Hurtic ostane pomocni trener , trener golmana bih volio da bude onaj nas igrac koji je bio jedno vrijeme na fksinfu , sada je neki menadzer ne mogu mu se sjetiti imena nikako.. Semjon Milosevic postaviti za skauta , covjek ima opasan nos za dobrog igraca , a uz to je svim srcem vezan za klub.. U upravi takodjer pokusati naci neke bivse legende kluba i to bi bar po mom misljenju bilo tip/top ;)

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 mar 2016, 00:57

slika
:opaopa: :opaopa: :D
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 21 mar 2016, 01:00

Jako loše prvo poluvrijeme,totalno bezidejno i pritisak se osjetio na igračima,posebno na dulji tokom čitave utakmice,benkara pravi profesionalac i igračina,mislim da bi Harba mogao puno bolje odigrat desetku od okica,radovac se trudio,trčao i pokazao da zna,al definitivno mora se snjurre riješit ako misli nesto ozbiljno,mihojevic je talenat i treba ga forsirat uz jednog iskusnog igrača on moze uspijeti kao i Kovačević,Kadusic nije los samo me strah da smo ga prerano u vatru gurnuli,da treba imat zamjenu da mu se minutaza dozira,bravo za catakovica kao i za naše kadete koje nmg da ne spomenem sva četvorica moraju imati do EP-a profesionalne ugovore jer će biti na tržištu raznim skautima,Iskreno zao mi je ove sadašnje uprave,ali zakazali su,pohlepa za parama ih je pojela,kao i bezMu**st da se odupru raznim menadžerskim talovima i kriminalcima,morali smo očekivat da će se tako nesto desiti ali zao mi je sto nas izdase posebno Dino,aleto hvala im za sve dobro,od ljeta je vrijeme za nove ljude ja volio vidjet Pašića,Hadzibegica ili neku Tanovu garnituru Kineza koja je možda i najbolja opcija ne bih im Sarajevski olosi mogli priči..U Banja Luci će biti teško jer njima gori mada opet 0-1 zašto da ne ljudski je nadati se!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 mar 2016, 01:23

HordasOdMalena je napisao/la:slika
Kad smo vec kod toga, @mortem nadam se da cete mi pogodit velicinu kad budete kupovali dres :kafa:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 21 mar 2016, 02:00

FrancescoTotti je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:slika
Kad smo vec kod toga, @mortem nadam se da cete mi pogodit velicinu kad budete kupovali dres :kafa:
slika
Jos su konji u livadi, pusem ti za vrat hahahahahaha

zna li ko kako ide ona nova pjesma sto se pjevala danas na sjeveru na fazon one od napolitanaca?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 mar 2016, 04:18

Mnogi su pisali po Hurticu u prvom MANDATU ublehac Jesic mu odreduje taktiku on mu govori kako ce igrat izmjene i takve gluposti. Pojma nema itd.

Hurtic trenira mlade kategorije (sef akademije) upucen je dosta kako mentalno,fizicki djeluju ekipe iz nase lige, poznaje terene i zna kako za takve uslove pripremit ekipu. Mana Hurticu je sto treneri kao on dzenan hustef i treneri iz nase lige neznaju procjenit igraca, pripremit igrace fizicki za evro takmicenje, dovest igraca recimo iz radnika,vitezza a da bude pun pogodak. A da bi imo takvig trenera koji ce bit doktor nase lige koji ce iskoristit maksimalno resors igraca koje imamo i koje mozemo kupit, i da odigra dobro u evropi i da nema ekipu koja mora da domace utakmice pomjera za 7 dana posto se igraci umore ako odigraju 2 utakmice u 7 dana dvije sedmice zaredom MORA SE ODVEZAT KESA 1 MILION maraka minimum po sezoni.

Husref je najbolji trener lige trenutno, al recimo da on nemoze ni u pisljivu hrvasku ligu da dobaci nakon 20 godina iskustva u bih.

Da zavrsim ; Hurtica zadrzat do kraja prvenstva ako bude imo rezultat i IGRU (prvo mjesto, leprsavost) ostavit ga na klupi, ako mozemo priustit trenera od milion km po sezoni tipa Mateusa,Bajevica uz tu vrstu trenera Hurtica obavezno prislonit da bude prvi pomocnik nek uci.

Btw: tjeranje uprave od strane navijaca je smjesno, ko su navijaci da bilo sta traze od uprave. Imali ste pravo da kupite pravo glasa i niste to ucinili, sad kad je neko drugi kupio pravo glasa vi pokusavate da oduzmete to pravo tog covjeka. Smjesno komunisticko lezihljebovicko pickasto drustvo. Plati ulaznicu, dadni podrsku ocjenjenjuj na kraju sezone.

Volim TE SARAJEVO.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 mar 2016, 06:53

Kao dijete ja sam s tobom, osjetio bol, srecu ovog svijeta, i dobro, a i zlo. danas opet tu sam, zivim k'o i tad, za bordo bijele boje i saraj'vo grad! Evo nova pjesma i bordo jutro svima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 mar 2016, 07:27

Idemo na titulu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 mar 2016, 07:49

Šta ćemo raditi ovih 15 dana

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 mar 2016, 07:54

Tjerati upravu!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 mar 2016, 08:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Post koji ne bude pravilno citiran bice obrisan.
Sav problem nastaje kod ljudi koji koriste SportSport.ba Froum aplikaciju, tj. ista formatira sav tekst unutar citata, tako da navodni znaci budu escape-ovani u """, pa tako:

Kod: Označi sve

[quote="aleksandar_veliki"]
Postane:

Kod: Označi sve

[quote="aleksandar_veliki"]
Mislim da umjesto upozoravanja da će svi takvi postovi biti izbrisani, trebate poraditi na aplikaciji koju reklamirate. (Takođe, znam da nije mjesto ovdje, ali 90% portala ne radi evo već danima, neki djelovi dođu na trenutak, ali velika većina stvari uopšte ne radi)

On topic:

Pokazaše se i Čelik i Rudar kao teški protivnici za "jače" ekipe (Rudar imao X u Mostaru, Čelik uzeo po bod i Zrinjskom i Lištici), tako da pored naše nepodnošljivo loše igre pod Ješićevim vodstvom, dobro smo i prošli. :salut:

U Banja Luci bih bio zadovoljan i sa bodEm što bi rekao moj haver iz Krajine. :kafa:

Jučer mi najjače bilo sjever dođe na ovu stranu do zapada, kornjače se skupiše i dolaze i one od istoka, a sjever hladno i na onu stranu do istoka haha, oplakao sam. :rol:
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 mar 2016, 08:15

To se zove setanje kerova :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 mar 2016, 08:54

Bravo @Oerde majstore!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 mar 2016, 08:56

A kad pogledam koliko nas je bilo jucer na Koševu mi ne zasluzujemo ni Evropu ,a o tituli da ne pricam .Sramota i neko ima obraza da trazi ostavku uprave .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 21 mar 2016, 09:09

Da smo prvi na tabeli titula bi bila tesko dostižna s obzirom na prikazano protiv celika, rudara i slobode a ovo protiv zrinjskog i slavije je bolje ali daleko od tog da je šampionski samo što se to sve može promjeniti jednom dobrom partijom u banjaluci.
Sviđa mi se hurtićeva izjava u vezi titule
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 mar 2016, 09:29

Majkl je napisao/la:A kad pogledam koliko nas je bilo jucer na Koševu mi ne zasluzujemo ni Evropu ,a o tituli da ne pricam .Sramota i neko ima obraza da trazi ostavku uprave .
Onoliko Sarajevo ima pravih istinskih navijača i kako god FKS igralo ti će doći na stadion. I oni koji su bili na stadionu imaju pravo da traže ostavke, a internet ložioničari mogu zahtjeve tražiti samo u svojoj kući.

btw.

Hurtiću ostani na klupi FKS jer svakako je ova sezona otišla u helać. Ne možeš nikako lošiji biti od svog predhodnika. Šta god na kraju sezone bilo ti nećeš biti kriv.
SRETAN BROJ - 1725

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 mar 2016, 09:33

Ona pjesma nema titule 8 kola do kraja i -5 je debilna. Ne mozes ocekivati od igraca nesto ako su se navijaci pomirili s tim da nema titule. Dino treba otici i jos neki na kraju sezone al je skandiranje Dino **** van svake pameti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.