Nuk89 je napisao/la:amazon je napisao/la:Aco se mora vratiti sto prije jer ce na Hodzurda doci glave. Sreca da to nije bilo danas, frajer je prelos.
Veze ti nemas prijatelju,Emir je dijete kluba to vecina zaboravlja,momak igra po potrebi kad se neko povrijedi,kartoni,momak svaki put kad igra odigra korektno,stvarno kritikovati momka koji igra kad nema ko,koji nema kontinuitet igara a opet odradi svoj posao je sramota
Dobra ja veze nemam, isto ja mogu reci za tebe da veze nemas ali necu. Moje misljenje da on nije ni za 4 stopera ozbiljne ekipe. Kakve veze ima kontinuitet s bilo cim, a nemaju ga ni drugi igraci. On od kad igra primamo skoro svaku utakmicu gol. Nedavno mu covjek daje gol s 5 metara a njega nigdje, prvo ne pokriva prostor kako treba posebno u nabacajima, kornerima i slicnim situacijama. Sad u Tuzli pravi pocetnicke greske koje su nas mogle kostati utakmice. Da smo izgubili on bi bio prvi krivac za poraz, ali srecom nismo. Jedino sto ima dobro to su duge lopte, ostalo 0. Nijedan duel nije dobio s Ahmetovicem, pa nije Ahmetovic, Ronaldo. Bezveze se vodi polemika oko njega jer kad se vrati Aco aBd nece vise igrati na nasu srecu.
Juce je Zahirovic pored svoje pozicije morao igrati stopera jer je ovaj iako krakat ne moze nista uraditi u skoku.
Enis Sadikovic i Hodzurda nisu za evropskog Zelju ni kao zamjene.
Zadnja izmjena:
amazon, dana/u 20 mar 2016, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.