FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buducnost
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buducnost » 20 mar 2016, 23:18

Besic je napisao/la:
slika
Na kog lika vas asocira ovaj momak :mrgreen:
Milan iz zikine dinastije :D :urnebes:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 mar 2016, 23:18

slika

:mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 mar 2016, 23:22

hilmo je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje se može vidjeti ono remek djelo od bicikla ili šta je već pokušao amer bekić
kakav ples

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 mar 2016, 23:27

Besic je napisao/la:
[img]http&#58;//i&#46;imgur&#46;com/QVUyBRz&#46;png[/img]
Na kog lika vas asocira ovaj momak :mrgreen:
Prosinecki :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

vBOSTers19
Kontakt:

Post Postao/la vBOSTers19 » 20 mar 2016, 23:27

Ljudi,pa kada ce se vise vratiti na gol Matej Delac...
Pisalo je se nesto do utakmice sa Borcem...
On kada stane na gol,cijela ekipa je stabilnija i sigurnija ,do sada smo se milion puta uvjerili.....

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 mar 2016, 23:29

slika

Konačno im došlo iz guzice u glavu da ovako šibaju slike kad neko postigne gol , pola Balkana to radi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 20 mar 2016, 23:30

vBOSTers19 je napisao/la:Ljudi,pa kada ce se vise vratiti na gol Matej Delac...
Pisalo je se nesto do utakmice sa Borcem...
On kada stane na gol,cijela ekipa je stabilnija i sigurnija ,do sada smo se milion puta uvjerili.....
Neće prije početka iduće sezone.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 mar 2016, 23:31

Bolje to naš brat sa foruma radi
slika

@bordo1946
#bordo1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2016, 23:33

hilmo je napisao/la:Bolje to naš brat sa foruma radi
slika

@bordo1946
#bordo1946
Bolje nego ono na fb stranici 10x
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 20 mar 2016, 23:40

Kojeg je datuma sa Borcem ?

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 20 mar 2016, 23:46

Htio sam napisati kakav ozbiljan post o svemu ovome, ali vidim da je nekako hitnije kazati da treba da se prestane sa ovom podjelom pro i contra uprave. OK, svako ima svoje mišljenje i na to ima pravo, ima ga pravo i sujetno braniti, ali isto tako mislim da je to pogrešno. Treba spustiti malo lopticu i realno, najrealnije koliko je to moguće kroz ovaj naš bordo vizir sagledati situaciju. Dakle, prije svega hvala Husrefu Musemiću koji nam je otvorio oči. I hvala Hordama i svima koji su u utorak bili na Koševu što smo na nekakav način pobijedili. Pobijedili sve ono "Husićevo", i kako sam ranije već govorio pokazali da smo tu, te da nikakva Tanova pisma niti bilo šta drugo ne mogu imati uticaj koliko možemo to mi. Bordaši. Da se mi razumijemo, sujeta nas ubi. Onako pojedinačno, svakoga od nas. Evo recimo od stranice 4000 pa nadalje možemo čitati šta sve pišu pojedinci o Husrefu Musemiću, a onda se za zlo upravi uzme njegova smjena, nakon što ponizi čovjeka na kojeg je na raznoraznim bordo forumima bila opšta onanija. Pitchkasto je pravo recimo napisati „Husrefe odlazi i vodi Oruča i Melunovića sa sobom ebali te oni“, onda nikad ne priznati da si pogriješio s tim, već promijeniti nick i početi sa pisanjem o tjeranju uprave i druge pizdarije. Ono o čemu bi bilo lijepo pričati jeste tajming. Nekad je važniji od svega. Ima ga recimo u onom o čemu hoću da pišem na dva nivoa. Činjenica je da su nam u jednom momentu trebali ljudi koji su u našoj upravi, činjenica je i da su odradili dio posla zbog kojeg su tu, isto tako je i činjenica da se previše sluša glas navijača, foruma, sijela i da to u sportskom aspektu daje ono što mi imamo sada. Činjenica je također da mi sa ovim „otvorenim“ sukobima idemo grlom u jagode. Trenutno se ne predlažu nikakva rješenja i kad toga nema onda to znači samo jedno, zadovoljavanje svojih hirova. I ja sam za nekakvu promjenu i osvježenje, ali sam isto tako da se to pravi na pravi način. Dakle, sačekamo ljeto, pa onda polako kroz nekakve drukčije kanale to uradimo. Bilo bi lijepo i s druge strane da vladajući organi našeg kluba priznaju svoje greške, sebi pa nama i da polako krenu/mo zajednički onako u rješavanje svega. Ali opet naljeto, u pauzi, bez obzira kako završi sezona, treba krenuti u rješavanje problema i otklanjanje negativnosti. Eh, to je taj tajming o kojemu pričam, ali ne evo ako bi recimo nekim ludim spletom okolnosti mi bili prvi na kraju, sve ovo što se sad razvlači ne bi bilo na pameti nikom, i onda opet dogodine isto i stalno tako. Trebamo svi sebi zadati ciljeve koje ćemo ostvariti i polako u pravim momentima djelovati da se oni ostvare, bez obzira na situaciju u ligi i rezultate. Znaju oni da mi imamo svoje načine tako da sve bi se to lijepo dalo izregulisati, ali najvažnije je da ne bude podjela među nama. Treba sada žestoko zbiti redove. C'mon!

Tajming što se tiče trenerstva je isto jako bitan. Nekako je bilo došlo vrijeme za smjenu Ješića i niko to nije osjetio, već smo morali doživjeti poraz u kupu, koji nam je donio, vjerujem, više nego li neka pobjeda na guzove. Jednostavno nije išlo i to se vidjelo. Ekipa je bila loša, loše djelovala, izmjene šablonske i iz dana u dan smo samo nazadovali zbog atmosfere koju je sve to ostavljalo na tim. Jednostavno ono se nije moglo istrpiti, jer da jesmo, za tri bi godine bili na rubu opstanka i slušali priče o teškim terenima i sličnim zajebancijama.

Hurtić je napravio čudo. Za njega se još vidjelo u prvom mandatu da zna voditi ekipu. Mislim, konkretno u utakmici čovjek iznalazi prava rješenja. Tajming mu je uvijek fenomenalan, izmjene prave i pravovremene. Dakle nema izmjena koje su u fazonu izlazi Cezar ulazi Benko, nego ima osjećaj kad igrač krene da pada on ga i zamijeni, kad igrača ne ide on ga zamijeni i to je ono što krasi prave trenere. Dakle imao je tri dana i preporodio pristup igri i odbrani. Da se razumijemo ovo ništa nije odlično i može bolje, ali je Imperator ostavio Imperiju deprimiranu, neuvezanu, nezainteresovanu, dakle uništenu skroz na skroz. Večeras se kritikuje Duljević, što je odlično, znači da se odbrana stvrdla koliko toliko, a vjerujem da će to sve biti još malo bolje u budućnosti. Slavija je jača od Rudara realno, a da smo ovo uradili Rudaru prošle sedmice pola postova ne bi bilo napisano zbog spermljivih tastatura. Što se tiče same igre to ne bih komentarisao, samo bih onako pohvalio Samira, još samo malo da se digne i biće baš odličan. Marko i Kova hladno mogu biti par. Kadušića ne treba ovoliko forsirati, neka ga malo i na klupi mlad je. Hamza mi miriše na opakog centarfora. Cheers!

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 20 mar 2016, 23:57

Jeste zapeli za to trece mjesto.. Nakon ove pauze, ima da deremo sve redom. Bice tesko u BL al' nismo jednom pobjedili tamo. Imajte malo vjere.. Titula nije toliko daleko!!!
IDEMO PONOVO!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 mar 2016, 00:07

Besic je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje se može vidjeti ono remek djelo od bicikla ili šta je već pokušao amer bekić
[youtube][/youtube]
Evo ti pa šibaj traži :mrgreen:
1:54:05
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 mar 2016, 00:10

MartinSco je napisao/la:Jeste zapeli za to trece mjesto.. Nakon ove pauze, ima da deremo sve redom. Bice tesko u BL al' nismo jednom pobjedili tamo. Imajte malo vjere.. Titula nije toliko daleko!!!
Na osnovu cega mislis da cemo oderati sve redom?
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2016, 00:13

joker90 je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:Jeste zapeli za to trece mjesto.. Nakon ove pauze, ima da deremo sve redom. Bice tesko u BL al' nismo jednom pobjedili tamo. Imajte malo vjere.. Titula nije toliko daleko!!!
Mi smo divovi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 mar 2016, 00:17

@Totti
Samo za tebe :mrgreen:
[youtube][/youtube]
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 21 mar 2016, 00:19

DZEMO BERBEROVICU svaka čast za onaj ubacaj,najzahvalniji i najkompletniji igrac :bow: :bow: :bow:

Gdje ste sada kritičččarrii ??? usutili ste se

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 mar 2016, 00:20

@Oerde, odlican post! :thumbup:
Treba cesce da pises,posebno kad se ovako 'zakuha' na forumu. :)

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 21 mar 2016, 00:21

joker90 je napisao/la:
Ma ne mislim bukvalno da cemo oderati, ali prvo mjesto nije nedostizno. Sad ce na mini pripreme, valjda ce malo popraviti igru. Novi trener, nova filozofija pa cemo vidjeti. Osam kola ima do kraja, treba biti optimista..
IDEMO PONOVO!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 mar 2016, 00:24

oerde pametan si momak

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.