odakle info za Zurzinova?Pirke_TM87 je napisao/la: I kad skontas jos da su u opticaju imena poput Zebe, Zurzinova, Pelaka i ostalih
ja imam poprilicno sigurnu info da ide u Rusiju...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
odakle info za Zurzinova?Pirke_TM87 je napisao/la: I kad skontas jos da su u opticaju imena poput Zebe, Zurzinova, Pelaka i ostalih
Zurzinovu je ovo zadnji vlak za evropu ,ako nista za HNL,u Zelju ce doci kao Zeba u Zrinjski,imao bi ista primanja ako ne i manja nego u zrinjskom ,stoga to je samo novinarska patka,pisalo je se i da ce zizovic u Borac,al sumnjam da takvi igraci koji su zasiceni bh nogometa mogu prijeci u neki drugi bh klub koji također zivotari!ja sam je napisao/la:odakle info za Zurzinova?Pirke_TM87 je napisao/la: I kad skontas jos da su u opticaju imena poput Zebe, Zurzinova, Pelaka i ostalih
Fakat Virus, ja mislim da cak udje u computerDino_TM je napisao/la:Evo opet virus na fkzeljeznicar.com ...
nije novinarska patka ali mislim da se odustalo od pregovora tj nisam cuo nista izvjesno vrijeme...a nemoj previse sumnjati u Zebin povratak na GrbavicuBabilon je napisao/la: Zurzinovu je ovo zadnji vlak za evropu ,ako nista za HNL,u Zelju ce doci kao Zeba u Zrinjski,imao bi ista primanja ako ne i manja nego u zrinjskom ,stoga to je samo novinarska patka,pisalo je se i da ce zizovic u Borac,al sumnjam da takvi igraci koji su zasiceni bh nogometa mogu prijeci u neki drugi bh klub koji također zivotari!
Znas ti onu nasu pjesmu " Ideeeee Vlak ide Vlakkk ide Vlakkkkkk a u njemuuuuu MANIJAK " Zurzinov "Babilon je napisao/la:Zurzinovu je ovo zadnji vlak za evropu ,ako nista za HNL,u Zelju ce doci kao Zeba u Zrinjski,imao bi ista primanja ako ne i manja nego u zrinjskom ,stoga to je samo novinarska patka,pisalo je se i da ce zizovic u Borac,al sumnjam da takvi igraci koji su zasiceni bh nogometa mogu prijeci u neki drugi bh klub koji također zivotari!ja sam je napisao/la:odakle info za Zurzinova?Pirke_TM87 je napisao/la: I kad skontas jos da su u opticaju imena poput Zebe, Zurzinova, Pelaka i ostalih
Pa ne kazem ja da ce 100 % doci, kontakti su postojali... Ma haveru sa Osimom je sve vjerovatno, jer je taj covjek 2001 godine pokupio sve najbolje u ligi, a nismo nesto bili finansijski jaki... da ne nabrajam igrace poput Huljeva, Silica, Guve... i ostalihBabilon je napisao/la:Vracanje Zebe u Zelju je moguce dok je dolazak Zurzinova ipak malo vjerovatan!
Hahaha odakle ti taj infoEmir_ZENICA je napisao/la:Dali je tacno da ce se u Sarajevu odrzati turnir u kojim ce nastupiti Zeljo,Vardar,Partizan i Sarajevo i da se igra na Grbavici ? ? ?
mozda dogodine kad budemo slavili 90-tuEmir_ZENICA je napisao/la:Dali je tacno da ce se u Sarajevu odrzati turnir u kojim ce nastupiti Zeljo,Vardar,Partizan i Sarajevo i da se igra na Grbavici ? ? ?
Ma necemo te male ekipe, hocemo Dzekin novi klub, vjerovatno Manchester, Stilicev ako Bog da Celtic, i neka Bekric dovede te koreance na kantanje hahahaGrbavica moj zivot je napisao/la:mozda dogodine kad budemo slavili 90-tuEmir_ZENICA je napisao/la:Dali je tacno da ce se u Sarajevu odrzati turnir u kojim ce nastupiti Zeljo,Vardar,Partizan i Sarajevo i da se igra na Grbavici ? ? ?
Hahahaha ma gdje ces to, pa u gradu bi bio pakao... Manijaci, Horde, Grobari, BBB, Torcida i ne znam kako se zovu navijaci VardaraEmir_ZENICA je napisao/la:Kolega iz Makedonije mi rece..Vardar pozvan...tamo na ljeto (mislim august)...Partizan,Sarajevo i Vardar sigurno ucestvuju sad ne znam hoceli jos ko biti pozvan (Dinamo,Hajduk..)
ne znam on meni rece turnir neki...da ce doci Komiti (navijaci Vardara) u velikom broju..ali je valjda murija rekla da nece moci navijaci dolaziti..pojma nemam..tako sam cuo..pa da pitam jeli istina..Pirke_TM87 je napisao/la:Hahahaha ma gdje ces to, pa u gradu bi bio pakao... Manijaci, Horde, Grobari, BBB, Torcida i ne znam kako se zovu navijaci VardaraEmir_ZENICA je napisao/la:Kolega iz Makedonije mi rece..Vardar pozvan...tamo na ljeto (mislim august)...Partizan,Sarajevo i Vardar sigurno ucestvuju sad ne znam hoceli jos ko biti pozvan (Dinamo,Hajduk..). To je vjeroatno mislio na prijateljske utakmice, jer ima Zeljo dogovoreno, samo jos nije usaglasen termin odigravanja... Mislim ugovoreno je sa Osijekom, Hajdukom, Partizanom tu i tamo, ne zna se nista odredjeno, i Vardar nekad u julu ili augustu...
Ma to je bomba, kakav turnir, nema od toga nista, jedino ako se bude slavilo 90 godina postojanja ako Bog da, mada i to sumnjam, zahtjeva to puno finansijskih sredstava, organziacija mora biti bas na visokom nivou, tako da nisam siguran da ce do toga doci... Prijateljske utakmice ce biti sigurno, samo opet ponavljam jos nista nije precizno zakazano i dogovoreno... Zeljo ce sigurno imati jake pripremne utakmice pred predkola lige prvaka...Emir_ZENICA je napisao/la:ne znam on meni rece turnir neki...da ce doci Komiti (navijaci Vardara) u velikom broju..ali je valjda murija rekla da nece moci navijaci dolaziti..pojma nemam..tako sam cuo..pa da pitam jeli istina..Pirke_TM87 je napisao/la:Hahahaha ma gdje ces to, pa u gradu bi bio pakao... Manijaci, Horde, Grobari, BBB, Torcida i ne znam kako se zovu navijaci VardaraEmir_ZENICA je napisao/la:Kolega iz Makedonije mi rece..Vardar pozvan...tamo na ljeto (mislim august)...Partizan,Sarajevo i Vardar sigurno ucestvuju sad ne znam hoceli jos ko biti pozvan (Dinamo,Hajduk..). To je vjeroatno mislio na prijateljske utakmice, jer ima Zeljo dogovoreno, samo jos nije usaglasen termin odigravanja... Mislim ugovoreno je sa Osijekom, Hajdukom, Partizanom tu i tamo, ne zna se nista odredjeno, i Vardar nekad u julu ili augustu...
ako je istina,poznavajuci Grobare bilo bi svega
Ma to je vjerovatno prijateljska a on je mislio da je turnir..Pirke_TM87 je napisao/la: Ma to je bomba, kakav turnir, nema od toga nista, jedino ako se bude slavilo 90 godina postojanja ako Bog da, mada i to sumnjam, zahtjeva to puno finansijskih sredstava, organziacija mora biti bas na visokom nivou, tako da nisam siguran da ce do toga doci... Prijateljske utakmice ce biti sigurno, samo opet ponavljam jos nista nije precizno zakazano i dogovoreno... Zeljo ce sigurno imati jake pripremne utakmice pred predkola lige prvaka...
to za 95 a za 100-tu dovedemo Real i BarcuEmir_ZENICA je napisao/la:
Ma to je vjerovatno prijateljska a on je mislio da je turnir..meni licno svejedno nego da vidim hoce li se to nesto vece desiti u BiH...neki veci turnir