FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 mar 2016, 22:07

sekac je napisao/la:Hajde ovako dajte prijedloge koga umjesto Dine Edisa i ostalih članova uprave znamo samo laprdati a alternative nemamo.
Mozemo mi naglabati imena, ali bit ce oni koje Tan aminuje.
Ne vidim fakat da je problem zamijeniti bilo koga od trenutne garniture.
Iskreno, a slozit cemo se svi,nisu oni nekog savrsenog CV-a da mozemo reci extra uspjesni ljudi, sa rezultatima iza sebe i zavidnom karijerom.
Ne znam, da li je Dino igdje ranije imao zaposlenje?
Radi cega mislis da ga ne bi mogao uspjesnije zamjeniti neki menager koji se vec dokazao u nekoj firmi?
Fakat ne vidim tu nikakav problem.
Kusturica i onako nema preveliki uticaj ni na sta. Funkcija mu je vise protokolarna.
Mislienja sam da vecina garniture ide na ljeto, ne sto mi navijaci velikom vecinomm to zelimo, nego zato sto sam ubijedjen da Tan nije zadovoljan dosadasnjim finkcionisanjem kluba.
Iskreno, ja bih volio da dovede ljude skroz sa strane, koji nemaju nikakav doticaj ni sa klubom ni sa gradom.
Zelim nekoga na koga Dzeka, Faco i sllicni nece moci imati uticaj, a to je jako tesko bilo kome iz Sarajeva, da se ne lazemo.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 20 mar 2016, 22:08

Treci put mi Samke bjezi ispred kamere kad hocu selefi s njim :oops:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2016, 22:08

Ne sekirajte se vi za dulju.
Njemu je bitnija frizurica od toga kako igra. Isto kao i onom Kramaru danas, doslo mi je da mu uletim u teren i pocupam onu kosu. Sunce vam kalajno stavite traku na glavu ako vec necete da se osisate! Ovo je fudbal, ne neka modna revija !

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 mar 2016, 22:10

E bas me zanima kako cemo proc u Banja Luci..
ZZ

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 mar 2016, 22:11

moj uzor-S.G je napisao/la:E bas me zanima kako cemo proc u Banja Luci..
Samo Dzemo\Kadusic i eto tri bobe. :pray:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 20 mar 2016, 22:12

Bod bi bio ko kuca.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

HordasDE

Post Postao/la HordasDE » 20 mar 2016, 22:12

Sad je radovac super, do juče dajte ga visočkoj Bosni. Duljevic ne može meda a do juče nema boljeg krila. Što se tiče uprave nek podjele malo para raji po sjeveru i sve će se to usutiti. Mi smo svakako senilni pa brzo sve zaboravljamo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 mar 2016, 22:15

HordasDE je napisao/la:Sad je radovac super, do juče dajte ga visočkoj Bosni. Duljevic ne može meda a do juče nema boljeg krila. Što se tiče uprave nek podjele malo para raji po sjeveru i sve će se to usutiti. Mi smo svakako senilni pa brzo sve zaboravljamo.
Perete s tim nek daju raji sa sjevera para, kad je to sjever primio pare od uprave neracunajuci Maia kojeg su upravo ovi sa sjevera otjerali???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 mar 2016, 22:21

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Duljevic u problemima opet, pritisak radi ovdje. Kada sam govorio da gadjanje milionima na celu sa krkanom Jesicem i par samoprozvanih insajdera te pumpanje cijene od strane onog Jesicevog glasnogovornika na tm-u nece momku donijeti nista dobro raja se nafuravala. Treba ga pustiti da na miru radi ono sto najvise voli a transfer i novac ce doci sami od sebe.
Ne znate sta momak prozivljava,neki dan sam ga vidio nebitno gdje i sta ne smije da izadje vani od raje sav se crveni za poraz od slobode itd!Pritisak ga ubi,kapitenska traka mu nije treabala!
E yebi ga, ako ne moze podnijeti pritisak, trebao se onda baviti drugim poslom. Sutra ce otici da igra za Fener, Olimpiakos, negdje u Italiu pa ce tek tad vidjeti sta je pritisak.
On je nesporan kapacitet, ali evo vec lagano prestaje biti mlad, a nikako da uradi to nesto, da napravi neki klik i da postane ono sto zaista cuci u njemu.
Do koga je, ne znam, ali smatram da je najvise do njega samog.
Strah me da ne protraci svoj talenat i da ne ostane igrac za ovu nasu ligu.

Sa druge strane, ako je ista danas pozitivno bilo, onda je to povratak Radovca. Odlicna partija.
Raduje i nastup Mihojevica.
Misljenja sam da ga Jesic i Uscuplic nisu znali koristiti i da je radi njih protracio godinu dana, koja mu jako puno znaci u razvoju.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 20 mar 2016, 22:22

FrancescoTotti je napisao/la:Ne sekirajte se vi za dulju.
Njemu je bitnija frizurica od toga kako igra. Isto kao i onom Kramaru danas, doslo mi je da mu uletim u teren i pocupam onu kosu. Sunce vam kalajno stavite traku na glavu ako vec necete da se osisate! Ovo je fudbal, ne neka modna revija !

slika
i ja sam primjetio da slabije igra cim je pustio kosicu. bojim se da ne zavrsi kao onaj kasapovic iz slobode...zabio selji go, izvukao pramenove i od tada ni traga ni glasa o njemu vec nekoliko godina :D

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 mar 2016, 22:24

Sabinho je napisao/la:
Samo Dzemo\Kadusic i eto tri bobe. :pray:
Fakat nesto treba mijenjat, Kadusic je pravo los u defanzivi u zadnje vrijeme. Sta je sa Ahmom?
Rinuka je napisao/la:
Bod bi bio ko kuca.
Pa dobro, u zadnje vrijeme fino igramo tamo protiv njih. Vjerujem da necemo izgubit :bih:
ZZ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2016, 22:27

Dajte ba ljudi prestanite koristit tapatalk i ovu ss.ba aplikaciju. Ne citira se dobro i nastane rusvaj ovdje, idite na obicni preglednik na mobu i uzivajte!

@coromandel ma Dulja se malo, malo previse podigao! To je i raja na stadionu primjetila. Trebao bi on osisat se na cent i malo vise furat na Cimirota ;)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 mar 2016, 22:27

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 mar 2016, 22:28

Ne da mi se citati sta je sve ispisano, samo cu kratko! Rustem moj ljubimac, danas među najboljim, uz Radovca i Benkaru. S ovom igrom nemamo se nadati cemu, mozda to 4. mjesto da nas u evropu vodi. Duljevic potez viska svaki yebeni put. UPRAVA NAPOLJE! Feminizirani odlazi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 mar 2016, 22:29

Besic je napisao/la:RADOVAC SAMIR NAŠ IGRAČ I ČOVJEK
Kakav god da je, ali radije ću njega gledati i trpiti nego nekakve brazilce smotane! :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 mar 2016, 22:31

joker90 je napisao/la:Ne da mi se citati sta je sve ispisano, samo cu kratko! Rustem moj ljubimac, danas među najboljim, uz Radovca i Benkaru. S ovom igrom nemamo se nadati cemu, mozda to 4. mjesto da nas u evropu vodi. Duljevic potez viska svaki yebeni put. UPRAVA NAPOLJE! Feminizirani odlazi!
Mislim da bi trebao :mrgreen:
Besic je napisao/la:
slika
Pravi džemat :clap:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2016, 22:34

Kako to da su danas nekim cudom usli u yebeni 21. vijek i naucili kako se pravi prenos na yt kanalu i pored toga sto je bila prvenstvena (bhtelecom) utakmica a yebene prijateljske nam nisu htjeli prenosit ???

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 mar 2016, 22:35

Igra bez igre kako god , traljavo meljavo i nepovezano Okić neka 10ka lažna , polušpic 4-4-1-1 formacija , sve nešto kilavo. Kakav Okić uopšte u igri :roll: Harba ili Reis trebaju popuniti to mjesto . Dalje Amer na krilu OK može proć al nekad ,al nije gore odigrao od Simeunovića ovo što je on igrao do sad. Dulja je serator kontri number one ... sve mogu prežvakat što uradi ili ne uradi u toku igre ali kontre čovjek syebaye nenormalno :crazy: :crazy: Benko ubica . :thumbup:
Pavlović klin šit poslije pola godine :thumbup: Kadušić majstor ispadanja Ahmo Kallasi se treba vratiti u tim .

U BL po bod nekako . Ja bi' oprobao neku od dvije varijante Rustem Radovac Reis veza ili ti ga 3R ili Džemo Rustem Radovac al nejse .

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 mar 2016, 22:37

FrancescoTotti je napisao/la:Kako to da su danas nekim cudom usli u yebeni 21. vijek i naucili kako se pravi prenos na yt kanalu i pored toga sto je bila prvenstvena (bhtelecom) utakmica a yebene prijateljske nam nisu htjeli prenosit ???
Kupuju jeftine poene kod publike :mrgreen: vidiš da kritika pozitivno utiče na hupravu odma deru strim , a i mene bi' bilo stid da svako selo ima TV i pucaju HD strimove svaku tekmu (neki čak i gostujuće ) bez obzira što ima na "pravoj" Tv stanici prenos . Kažu da će se ovo nastaviti. :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2016, 22:39

Ako se kontaju s tim prat blago nama onda ....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.