Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
evo u avazu pise izmedju ostalog
...Od novih imena, nametnuo se krilni centar Goran Suton sa američkog Mičigen stejt univerziteta. Suton ove godine završava školovanje i mogao bi nam se priključiti na pripremama - rekao je Bajramović...
...Od novih imena, nametnuo se krilni centar Goran Suton sa američkog Mičigen stejt univerziteta. Suton ove godine završava školovanje i mogao bi nam se priključiti na pripremama - rekao je Bajramović...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
bajramovic kao i svi strani igraci dobio otkaz u ukrajinskom kijevu zbog teske finansijske situacije
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
suton je iz kosarkaske kadetske skole Bosne i igrao je za U16 repku, a davno ga je neno iskopao, a i ja sam ga gledao i mene je odusevio i rekao je da ce igrati za BiH sada kada zavrsava sve svoje skolske obavezeBeca-25 je napisao/la:Zna li iko kakva su razmisljanja Gorana Sutona u vezi nastupa za BiH, jer strasan potencijal (gledao sam ga prije dva dana) pa se bojim da bi ga mogli izgubiti, jer komentatori na hrvatskom sportklubu vec ga svojataju da je njihov potencijalni repprezentativac.
Inace, mene je definitivno ocarao kretnjama, postavljanjem reketu, skokom, sutom itd. i mislim da bi za godinu dvije imali strasnog centra i u kombinaciji sa Teletovicem na cetvorki imali bi strasan tandem.
I jos kad bi uspjeli dobiti Preldžica na trici, Đedović na dvojki, i Gordić na pleju, i ondaaaaaaaaaaa
SKY IS LIMIT.![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sutona (1985god.; 208cm) sam gledao par tekmi prošle sezone preko sport cluba i po meni radi se o jako dobrom igraču, prije svega za poz 4, i u nekim kombinacijama i za 5.
U ekipi Spartansa igra više na poz 5, iz prostog razloga što nemaju nekog dominantnog centra na toj poziciji.
Šut sa distance mu je dobar, FT precizan, po meni odlično rješenje za poz 4,u skoku dobar, fizički snažan, pokretljiv u napadu, odraz na nivou Kikanovića, dakle po meni daleko bolje rješenje od Jazvina,Kikanovića, Stevića i sličnih pretendenata. da me ovi ljubimci Kikana ne bi napadali , nek' prvo pročitaju ovo:Grabbed 20 rebounds vs. Oakland (11/24), becoming the first Spartan to record 20 rebounds in a game since Kevin Willis did it in 1983; grabbed 11 offensive rebounds vs. Oakland.... and Named Big Ten Player of the Week on March 3 after averaging 15.5 points and 12 rebounds in games vs. Wisconsin and Indiana ... Led Michigan State with eight double-doubles ..
U ekipi Spartansa igra više na poz 5, iz prostog razloga što nemaju nekog dominantnog centra na toj poziciji.
Šut sa distance mu je dobar, FT precizan, po meni odlično rješenje za poz 4,u skoku dobar, fizički snažan, pokretljiv u napadu, odraz na nivou Kikanovića, dakle po meni daleko bolje rješenje od Jazvina,Kikanovića, Stevića i sličnih pretendenata. da me ovi ljubimci Kikana ne bi napadali , nek' prvo pročitaju ovo:Grabbed 20 rebounds vs. Oakland (11/24), becoming the first Spartan to record 20 rebounds in a game since Kevin Willis did it in 1983; grabbed 11 offensive rebounds vs. Oakland.... and Named Big Ten Player of the Week on March 3 after averaging 15.5 points and 12 rebounds in games vs. Wisconsin and Indiana ... Led Michigan State with eight double-doubles ..

hasheem tabeet ga je pojeo ali dobro tabeet ce biti vrhunski NBA centar
You are someone else I am still right here
- FK Sarajevo
- Kontakt:
varda,begic,rizvic,prledzic nacelno prisatali igrati za reprezentaciju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
KRK: Partizan deklasirao Zvezdu!
Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća u Nišu, pošto su u finalu pobedili Crvenu zvezdu 80:65.
Partizan: Tepić 9, Milošević 2, Rašić 9, Tripković 17, Veličković 18, Lazmi 3, Aleksić, Vitkovac 1, Božić 5, Rakočević 6, Veseli 10, Vraneš
Crvena zvezda: Kešelj 9, Kikanović 2, Kovač 5, Radosavljević, Stević 8, Dragićević 14, Milošević 3, Ovens 15, Šepa, Štimac 2, Bakić 2, Bjelica 5
Kao što sam i prije pisao ovaj Kikan sve više i više napreduje, jo malo pa će stići Veselog.
Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća u Nišu, pošto su u finalu pobedili Crvenu zvezdu 80:65.
Partizan: Tepić 9, Milošević 2, Rašić 9, Tripković 17, Veličković 18, Lazmi 3, Aleksić, Vitkovac 1, Božić 5, Rakočević 6, Veseli 10, Vraneš
Crvena zvezda: Kešelj 9, Kikanović 2, Kovač 5, Radosavljević, Stević 8, Dragićević 14, Milošević 3, Ovens 15, Šepa, Štimac 2, Bakić 2, Bjelica 5
Kao što sam i prije pisao ovaj Kikan sve više i više napreduje, jo malo pa će stići Veselog.
teletovic **** majku unicaji 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mirza Teletović MVP finalnog turnira ACB lige!!!
Bravo majstore!
Bravo majstore!
bravoooooooooooooooo mirza odigrao je strasnu utakmicu nije mala stvar biti MVP finala bravo majstore svaka castttttttttttttttt kapa do poda

ma svaka cast za mirzu.gledao sam utakmicu strasan je igrac....
ma nema frajer baca tricu sa 9 metara opusteno iz zgloba, samo trebo bi malo poradit na ulazu sto jest jest, nolka mrcina bolan sve bi ih odnio u pm, kad nema leđnu tehniku nek bar proba na snagu ulaz ko lbj 

me znam je sam li već rekao da smatram da Mate Peraica zaslužuje šansku??
ali samo se vi čudite. vidjeti će te kada dođe liga 8 i kada pokaže pred TV ekranima da zna igrati leđima košu najbolje u BiH (ovo mislim bez bosninih centara)

ali samo se vi čudite. vidjeti će te kada dođe liga 8 i kada pokaže pred TV ekranima da zna igrati leđima košu najbolje u BiH (ovo mislim bez bosninih centara)
Momče Hercegovče
air mate da je visi 10 cm igrao bi vjerovatno u partizanu 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
KK_Bosna je napisao/la:air mate da je visi 10 cm igrao bi vjerovatno u partizanu
nedostaje mu centimetara i zato će vjerojatno uvjek igrati po ovakvim ligama. ali da ima barem recimo ko Prkačin 208 onda bi 100% igrao po klubovima koji su barem ranga Zadra, Bosne, ..
Momče Hercegovče
Josipe, Josipe,
ma Air mate ne bi mogao igrati ni za repku HZHB da postoji, a kamo li za repku BiH.
I što je najsmješnije to i sam kažeš, kroz priču da mu fale centi za bolju karijeru.
Ne misliš valjda da je repka karitativno društvo koje svakog pomaže i gdje svako može nastupati.......
ma Air mate ne bi mogao igrati ni za repku HZHB da postoji, a kamo li za repku BiH.
I što je najsmješnije to i sam kažeš, kroz priču da mu fale centi za bolju karijeru.
Ne misliš valjda da je repka karitativno društvo koje svakog pomaže i gdje svako može nastupati.......

po tvojoj prici moze.ars01 je napisao/la:Josipe, Josipe,
ipak je kikanovic SMJESAN igrac, a prvi je centar repke

@KK_Bosna ,
Ma sjajan igrač
, sinoć ih Hemofarm stada oderala 91/65, poslije 1/4 bilo sve odlučeno 32/11.
naigraše se Marjanović i mačvan, i Božović i drugi ...., pored našeg velikog Klikana....
Ma sjajan igrač

naigraše se Marjanović i mačvan, i Božović i drugi ...., pored našeg velikog Klikana....

pa opet je po sportsport.ba bio najbolji pojedinac u dresu zvezde