Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kako je sad stanje Olimpiku kolke su sanse za opstanak ? vec kod Zelje npr tesko mogu do bodova al sta dalje ?
Ok sretno vam, aBd da se vratite u PL do godine.zenicacelik je napisao/la:Pa pa.....druga liga

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovdje se nije smjelo kiksati. Sad se nalazimo u jako jako teskoj situaciji. moraju se donijeti pobjede sa nekih teskih gostovanja. shit
Negdje sam bio napisao da imamo 50-50 teret; pola utakmica protiv ekipa sa vrha, pola protiv ekipa sa dna. Igramo protiv Mladosti, Drine, Veleza, Travnika npr., a i Slobode, Sirokog, Zelje, Sarajeva.bojler je napisao/la:Kako je sad stanje Olimpiku kolke su sanse za opstanak ? vec kod Zelje npr tesko mogu do bodova al sta dalje ?
Mladost ima sad sve redom cini mi se Siroki, Zrinjski, Slobodu, Sarajevo, a Zeljo jucer itd.
Borac vidim ima protiv Sirokog, Radnika, Viteza, Sarajeva, Zrinjskog, Celika, Rudara i Slavije. Znaci tesko ce i njima kao i Mladosti biti.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 20 mar 2016, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sto se tice utakmice, suvisno je ponoviti posto su i komentatori i drugi vec rekli: Skroz, ali bas skroooz losa utakmica. Ja ih nisam prepoznao, ne znam sta se desilo medju Bijeljine i danas.
Tek u drugom poluvremenu pred kraj kad je bilo neke sanse zbog kartona onda su se upalili, ali prekasno. Vitez pritisnuo i tako nas drzao u sahu vecinom prvog poluvremena.
Sto se tice pojedinih igraca, mislim da su Uzelac, Bandovic i Lede bili medju boljima, Hadzic mogao biti tu takodjer da je malo bolje igrao, ali Lede je morao pogoditi onaj penal.
I oni driblinzi u odbrani su mi nenormalni, fali samo jedan pogresan korak da bude opasno po nasem golu.
Tek u drugom poluvremenu pred kraj kad je bilo neke sanse zbog kartona onda su se upalili, ali prekasno. Vitez pritisnuo i tako nas drzao u sahu vecinom prvog poluvremena.
Sto se tice pojedinih igraca, mislim da su Uzelac, Bandovic i Lede bili medju boljima, Hadzic mogao biti tu takodjer da je malo bolje igrao, ali Lede je morao pogoditi onaj penal.
I oni driblinzi u odbrani su mi nenormalni, fali samo jedan pogresan korak da bude opasno po nasem golu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bog se piše velikim slovom neuki Hadžiću.Primorac je napisao/la:ima boga
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koliko su golova postigli Hadžić, Brković i Raščić zajedno? Bruka i sramota.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A sta je sa Rascicem nema ga ni na klupi ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prestao igrati.miky_hz je napisao/la:A sta je sa Rascicem nema ga ni na klupi ?
- amazon
- Kontakt:
Vi ste neozbiljan klub totalno. Prodate pola igraca, onda dovedete Rascica on prestane da igra itd. Ja mislim da ovim kiksom idete u drugu ligu, jedino ako mislite da mozete Zelju uzeti s ovom igrom je ok. Isto me zanima ako ispadnete hoce li se klub ugasiti ili nastaviti funkcionisati..?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
O čemu ti pišeš? O kakvoj prodaji pola tima se radi? Raščić je došao prošlog ljeta i nije dao nijedan gol. Uskoro će i Odović pojedincima biti kriv a čovjek došao u klub prije manje od tri sedmice.
Necemo ispasti niti cemo se gasiti.
To za gasenje je k'o ono da je Drake crk'o.
To za gasenje je k'o ono da je Drake crk'o.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Boje se da će ostati bez šest sigurnih bodova. 

,idete gdje vam je i mjesto pa-pa
A ti si prijavljen za trolanje Hadžiću.Primorac je napisao/la:,idete gdje vam je i mjesto pa-pa

A jest te taj hadzic nagazio pa ga stalno spominjes,zar se to smije raditi iz uprave
Izgleda da je tebe neko "nagazio" pa agituješ za njega po forumu. Malo mu nudili u ovom klubu pa otišao "gore" za 800 KM platu. Ali to nije razlog da smaraš ovdje. Ali od sada te ignorišem. Pa-pa.Primorac je napisao/la:A jest te taj hadzic nagazio pa ga stalno spominjes,zar se to smije raditi iz uprave
- amazon
- Kontakt:
haahahaMancini je napisao/la:Boje se da će ostati bez šest sigurnih bodova.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Naravno. Idemo u sigurnoj zoni iznad opasne.
@Primorac A vi?
pa-pa
@Primorac A vi?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- amazon
- Kontakt:
Ako nas uzmete na Grbavici, ostajate u ligi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.