Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 17:18

Bliže tamo nego 'vamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jun 2010, 17:23

Virtu4l je napisao/la:Bliže tamo nego 'vamo.
Haman kako vidim ima ih koji nisu nigdje.
Mozda da dovedete tenere Hrvatskog Dragovoljca ili Obilica.
Pa da budete negdje na sredini.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 17:27

harishp je napisao/la:
Mi smo tačno ondje gdje treba da budemo, što se ne može reći za našu najbolju fudbalsku selekciju. Ne bih da puno kakim, jer ću se možda kasnije pokakiti u sve ovo što sam rekao. Brzo će septembar, ali neko će se svakako posuti pepelom. Možda ja, možda ti, ko zna ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jun 2010, 17:37

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Mi smo tačno ondje gdje treba da budemo, što se ne može reći za našu najbolju fudbalsku selekciju. Ne bih da puno kakim, jer ću se možda kasnije pokakiti u sve ovo što sam rekao. Brzo će septembar, ali neko će se svakako posuti pepelom. Možda ja, možda ti, ko zna ;)
Ja,kad kad uzmem nekoga na pik.Onda dobro rasclanim stvari sto to i zbog cega.I naravno najvaznije adekvatnu zamjenu da bi taj nestao u vidu magle ili na kraju igrao samo epizodnu ulogu.
U ovom slucaju,pljuje se kenja se.
A nekih bas zamjena adekvatnih ni na vidiku.
Ne gledaju se ostale stvari zbog cega je sve ovo u nazovi problemima.
I da ti isti problemi ostaju i da se promjeni onaj na koga se pljuje.
Nama osim cobana trebaju i dobri kerovi da nas sve naguraju u tor.
Ali ne,ovce to rade po svom.i onda i krezavi kurjaci mogu odraditi posao kako je njima cejf.
I kako rekoh ides na klub vs klub sto je apsolutna glupost u vezi repke.I na kraju sigurno nece ispasti na dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 10 jun 2010, 18:56

Analiticar je onaj, koji nakon dvije pobjede neleti u nebesa, jer je uvidio dje se ekipa treba i mora bolje pripremiti, to je onaj, koji uvijek ostaje na zemlji, nebitno sta se desi, onaj ko je realan...

Analiticar je onaj, koji nakon dva poraza izvuce maksimum za sledece utakmice, koji smireno analizira, koji zna sta i kako za buducnost, onaj, ko izvuce najbolje za buducnost iz tih poraza, onaj ko nebaca kamenja na one iste, koje bi dizao u nebesa nakon, naprimjer, dvije pobjede...

Kazete Ciro je najbolji i izgradivanju morala ograca? Ako idete po tome da smo imali ranije rezultate a to poredite sa Cirinim uspjehom dizanja morala kod igraca, onda se ja zapitam kako je moguce, da nije uspio da nas motivise protiv jedne Spanije kod kuce, Evropskom prvaka iz godine 2008, da se neobrukamo?
Dje nam je bio moral protiv Rijeke, profesionalci na najvecem nivou sve i jednu zadacu shvataju ozbiljno, kako to da smo tu onda pali na moralu, a izgleda pali smo jer nevjerujem da nas je Rijeka mogla pobijediti jer je kvalitenija momcad, mislim da je tu moral igrao veliku ulogu, a izgledali smo jako nemotivisani da tako kazem...
Moral protiv Omana nije bio na nivou, izgleda da je i tu Ciro zakazo, nije ih znao motivirati za tu prijateljsku utakmicu, igra nam je bila takoder jako losa. Moral protiv Irana pred svojom publikom u glavnom gradu takoder zakazao...

Nakon ove teme na forumu vidim sve vise da Bosanci i Hercegovci imaju problem identita, problem u psihi i radi tog problem u razmisljanju, pljuvati po najboljem fudbaleru svih vremena nakon dvije utakmice, pa da smo ih izgubili i 50:0 se neradi na ovakav nacin, pokazuje se uvijek postovanje, a pogledajte vase postovanje, na tome vidite koliko vi vrijedite...pogledajte vas nacin kritike, dali je to stvarno kritika, ili omalovazavanje trenera Bosne i Hercegovine? Tako pricati o nasem treneru, pokazuje, da ga nepostujete zato sto je izgubio dvije utakmice, nebitno sto je najbolji igrac svih vremena, ali kako ga postovati kada nepostujete sami sebe, nepostujete vase prijetelje, Bog zna, mozda nepostujete ni vase najmilije, kako onda postovati naseg trenera, nakon dvije izgubljene utakmice, zar ne?

Hocete li jos primjera da vidite kakav ste nizak narod? Edin Dzeko- kada valja, onda valja, kada nevalja, je kloc. Ibisevic, kada zabije onda je igrac vrhunski, kada se nemoze probiti onda je kloc da nema veceg, krute su vam analize jako, jer se temelje na aktualnom stanju igraca, a primjera ima na stotine...

Slabi smo skroz, al ono, skroz...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 jun 2010, 19:42

no comment je napisao/la:Analiticar je onaj, koji nakon dvije pobjede neleti u nebesa, jer je uvidio dje se ekipa treba i mora bolje pripremiti, to je onaj, koji uvijek ostaje na zemlji, nebitno sta se desi, onaj ko je realan...

Analiticar je onaj, koji nakon dva poraza izvuce maksimum za sledece utakmice, koji smireno analizira, koji zna sta i kako za buducnost, onaj, ko izvuce najbolje za buducnost iz tih poraza, onaj ko nebaca kamenja na one iste, koje bi dizao u nebesa nakon, naprimjer, dvije pobjede...

Kazete Ciro je najbolji i izgradivanju morala ograca? Ako idete po tome da smo imali ranije rezultate a to poredite sa Cirinim uspjehom dizanja morala kod igraca, onda se ja zapitam kako je moguce, da nije uspio da nas motivise protiv jedne Spanije kod kuce, Evropskom prvaka iz godine 2008, da se neobrukamo?
Dje nam je bio moral protiv Rijeke, profesionalci na najvecem nivou sve i jednu zadacu shvataju ozbiljno, kako to da smo tu onda pali na moralu, a izgleda pali smo jer nevjerujem da nas je Rijeka mogla pobijediti jer je kvalitenija momcad, mislim da je tu moral igrao veliku ulogu, a izgledali smo jako nemotivisani da tako kazem...
Moral protiv Omana nije bio na nivou, izgleda da je i tu Ciro zakazo, nije ih znao motivirati za tu prijateljsku utakmicu, igra nam je bila takoder jako losa. Moral protiv Irana pred svojom publikom u glavnom gradu takoder zakazao...

Nakon ove teme na forumu vidim sve vise da Bosanci i Hercegovci imaju problem identita, problem u psihi i radi tog problem u razmisljanju, pljuvati po najboljem fudbaleru svih vremena nakon dvije utakmice, pa da smo ih izgubili i 50:0 se neradi na ovakav nacin, pokazuje se uvijek postovanje, a pogledajte vase postovanje, na tome vidite koliko vi vrijedite...pogledajte vas nacin kritike, dali je to stvarno kritika, ili omalovazavanje trenera Bosne i Hercegovine? Tako pricati o nasem treneru, pokazuje, da ga nepostujete zato sto je izgubio dvije utakmice, nebitno sto je najbolji igrac svih vremena, ali kako ga postovati kada nepostujete sami sebe, nepostujete vase prijetelje, Bog zna, mozda nepostujete ni vase najmilije, kako onda postovati naseg trenera, nakon dvije izgubljene utakmice, zar ne?

Hocete li jos primjera da vidite kakav ste nizak narod? Edin Dzeko- kada valja, onda valja, kada nevalja, je kloc. Ibisevic, kada zabije onda je igrac vrhunski, kada se nemoze probiti onda je kloc da nema veceg, krute su vam analize jako, jer se temelje na aktualnom stanju igraca, a primjera ima na stotine...

Slabi smo skroz, al ono, skroz...

Poceo si sa karakteristikama pravog analiticara...a ,zavrsio si sa svojom analizom citavog naroda ,pa sam skontao da poveznicu izmedju tebe ,i Susica ,niti jedan ,niti drugi nemaju pojma o analizi.
Bacao si ovdje neke fraze tipa "problem identiteta" ,mada sam siguran da si mislio na nesto drugo ,jer nema nikakve veze sa bilo cim..pa si upotrijebio "najbolji igrac svih vremena" ,a zaboravio si (ako vec pokusavas biti precizan) napisati BiH igrac ,mada sumnjam i u tu odluku ,ne znam ni ko mu je dao tu nagradu ,a i siguran sam da ga nesto ta nagrada posebno ne raduje.

U odredjenim dijelovima svog izlaganja si napisao i dosta istinitih stvari ,o tome kako nas narod na prvu reagira ,i donosi sud o necijim kvalitetima ,ali u ovom slucaju s pravom ,jer se vecina moze sloziti s tim da Susic nije dorastao izazovu koji je pred njega postavljen.
Ovo pred kraj je bilo jako bezobrazno ,ako ces iskreno ,da pises o nepostivanju clanova obitelji ,prijatelja ,pa cak i sebe..praveci paralelu sa nepostivanjem Susica ,nisam znao da je toliko ta osoba vrijedna u nasim zivotima da ga trebamo postivati.

Ja ,kao Hercegovac ,Bosanac ,gradjanin ove zemlje ,covjek koji placa porez ovdje ,koji zivi na ovom tlu ,koji je u ratu bio tu ,koji se osjecam veeelikim patriotom ,NEMAM NIKAKAV RESPEKT PREMA SAFETU SUSICU ,PREMA NJEGOVOM RADU ,PREMA SAVEZU KOJI GA JE DOVEO ,a siguran sam da nas ima jako puno.
Ne bih da ponavljam ,ali jako ce mi zao biti ako nas ovaj covjek upropasti ,i vrati unazad ,i ako se ne plasiramo na Euro ,i ovako mi je dovoljno tesko gledati najave SP na kojem nas nece biti ,tek sada shvatam sta propustamo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 jun 2010, 20:29

velez_mostar je napisao/la:
Poceo si sa karakteristikama pravog analiticara...a ,zavrsio si sa svojom analizom citavog naroda ,pa sam skontao da poveznicu izmedju tebe ,i Susica ,niti jedan ,niti drugi nemaju pojma o analizi.
Bacao si ovdje neke fraze tipa "problem identiteta" ,mada sam siguran da si mislio na nesto drugo ,jer nema nikakve veze sa bilo cim..pa si upotrijebio "najbolji igrac svih vremena" ,a zaboravio si (ako vec pokusavas biti precizan) napisati BiH igrac ,mada sumnjam i u tu odluku ,ne znam ni ko mu je dao tu nagradu ,a i siguran sam da ga nesto ta nagrada posebno ne raduje.

U odredjenim dijelovima svog izlaganja si napisao i dosta istinitih stvari ,o tome kako nas narod na prvu reagira ,i donosi sud o necijim kvalitetima ,ali u ovom slucaju s pravom ,jer se vecina moze sloziti s tim da Susic nije dorastao izazovu koji je pred njega postavljen.
Ovo pred kraj je bilo jako bezobrazno ,ako ces iskreno ,da pises o nepostivanju clanova obitelji ,prijatelja ,pa cak i sebe..praveci paralelu sa nepostivanjem Susica ,nisam znao da je toliko ta osoba vrijedna u nasim zivotima da ga trebamo postivati.

Ja ,kao Hercegovac ,Bosanac ,gradjanin ove zemlje ,covjek koji placa porez ovdje ,koji zivi na ovom tlu ,koji je u ratu bio tu ,koji se osjecam veeelikim patriotom ,NEMAM NIKAKAV RESPEKT PREMA SAFETU SUSICU ,PREMA NJEGOVOM RADU ,PREMA SAVEZU KOJI GA JE DOVEO ,a siguran sam da nas ima jako puno.
Ne bih da ponavljam ,ali jako ce mi zao biti ako nas ovaj covjek upropasti ,i vrati unazad ,i ako se ne plasiramo na Euro ,i ovako mi je dovoljno tesko gledati najave SP na kojem nas nece biti ,tek sada shvatam sta propustamo.
Nama da i dodje neko kao Magath ili Ferguson opet treba dosta srece da se plasiramo na EP.
Nasa repka nema odbrane, pogotovo bekova. Bez Spahica, Dzeke, Miska i Pjanica mi se mozemo pusiti. Sejo nece biti tu te neke utakmice a ako se neko od ove cetvorice povrijedi mozemo se pusiti, pogotovo ako to bude Spahic.
Ta nasa odbrana, bez Spahe nema nikakve sanse protiv Francuske, Rumunije. A i Bjelorusija i Albanija bi nam mogle napraviti problema. Nema tu pomoci.
E sad da nema tog njasra sa savezom. Npr Mujdza dobije pasos, Papac uzme lijevu stranu, Jahic def vezni. E onda bi se nesto moglo napraviti ali samo sa prvi 11. Opet bi nam klupa tanka bili u slucaju iskljucenja/povreda.
Sto se tice napada, mi smo veoma dobri ali nismo sila(Dzeko je mocan igrac a ostala trojica tu i tamo). Ima ovih mladih valjda ce biti nesto od toga za koju godinu.
Sredina(Pjanic ce biti jak k'o zemlja za koju godinu, Miske i Sejo su klasa. Ibro, Mudonja itd HU HA, opet nam fali igrac tipa Robben, Krasic da to bude nesto specijalno)
Odbrana to svako zna, al ima nade u ovim momcima iz U21. Jer nece Spaha bit tu citav zivot.
Pape je tu sad i vrijeme ce pokazati svoje . Za ove pare koje on dobije, to je to. Da nebi Vahid dosao, lik je zaradjivao preko .5M eura godisnje. Bolje da Serjgej nije dosao ovdje, ne sad jer bi jadnik nadraljao od voljenih navijaca :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 jun 2010, 20:48

Ne ide mi u glavu samo jedan stvar. Vidim prica se puno o tome kako je Papeta Savez doveo, i kako se nema respekta prema tome. S druge strane trazi se Barbarez da dodje.
Pa samo me jedno interesuje, a ko bi to doveo doveo Barbreza na kormilo repke da zamjeni covjeka "kockaste glave" kako ga neki nazivaju??? :roll:...Mozda vidovita Dzemila???
Kao eto, dajte nam Barbu pa sa njim na Savez, price za malu djecu...nidje veze.
Srz problema nije Pape, zna se ko je...pa ko ima onu stvar nek stisne i nek udara na njih pa cemo svi biti rahat.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 10 jun 2010, 20:51

Interesantno je vidjeti kako pojedinci reaguju na kritiku.

Sa jedne strane je bezobrazno, jako bezobrazno izjasniti da je narod koji psuje i omalovazava trenera drzave na nivou vrlo niskom, sa druge strane se opravdava ukljucivanje Caps Lock-a i deranje po forumu kako trener nevalja, jer je dosao iz saveza koji nevalja i sta ja znam kojih jos razloga...

Sto se tice moje preciznosti, mislim da je komentar bio dovoljno jasan, da se shvati, da razgovaram o aktualnom treneru Safetu Susicu, nevjerujem da je bilo potrebno dalje precizirati, jer sumnjam da postoji jos jednom Safet Susic Obale Slonovaca? Ako sam napisao duzi post, dje detaljno nesto objasnim, ispadam da previse pametujem, ako izostavim neke rijeci u recenici, ispadam neprecizan, ali dobro, ja se neljutim, jer shvatam da svako ima svoje misljenje i znam da je ova rasprava relativna u svakom pogledu, zato nezelim vise da ulazim u tvoj post @velez_mostar. Moguce je da si ukljucio caps lock iz razloga razocarenja ili mozda ima jos neki drugi razlog, neznam, ali dobro, to je bio tvoj nacin izlaganja, koji tada nije odgovarao.

Medutim, i dalje trvdim, ponavljam i objasnjavam da se nemoze na ovakav nacin postupati prema treneru Bosne i Hercegovine, treba svaki pojedinac uvesti u svoj razgovor nacin kulturne rasprave, bez omalovazavanja i sa odredenom dozom argumenata na realnov osnovi.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 10 jun 2010, 20:58

Uvijek kod nas ista prica..kad se samo sjetim kako je pomocnik Baka Sliskovic postao Selektor,kako je BH nacija drvlje i kamenje po njemu..Te nestrucan te ovakav te onakav..pred tekmu sa Danskom pa i poslije sa SiCG svi ga dizu u nebesa..A taj isti Baka je forsirao Barbu na mjestu libera,taj isti Baka ni protiv Danske na Kosevu,a jos manje na Marakani (uz dosta otezavajucih okolnosti) nije postavio taktiku da se vidi da nam je cilj da se plasiramo..ono je,uz duzno postovanje bilo "da se ne obrukamo"..sto bi rekli KZU PZU "Dobro smo igrali,al nemamo srece.." Nekako sam poslije Lisabona ocekivao dodatni pritisak..kao i svi vi i ja sam ocekivao Cirinu caroliju..Ipak,poslije Zenice,svima nam je jasno bilo da on carobnjak nije..Cinjenica je da se od trenera traze rezultati,ali ako je izmedju ljubavi i mrznje tanka linija,onda je ova nasa Bosanska,najtanja na svijetu..Il vise vjerujemo drugima nego svojim ocima,il smo stvarno kod ociju slijepi..
Ako samo pogledate imena nasih selektora,nisu to bas amateri i ljudi koji nisu lopte u zivotu sutnuli..i svi su oni,manje vise imali neki kredit kod "raje"..i sve smo ih potrosili..i Papeta cemo isto tako..i Barbu bi smo potrosili da je on kojim slucajem dosao,i onaj mit o Barbi-kapitenu-vodji bi se srusio za cas..Ova reprezentacija,i ovi igraci,zasluzuju i po logici stvari bi trebali biti ucesnici zavrsnih turnira..
Opet ponavljam sto sam i ranije rekao..Papetu od mene podrska zato sto je iskren,sto ne mulja,a svi oko njega i prije njega su tako radili..Rekao je da nije nostalgicar,da nije emotivac,da ne ocekujemo da popase travu na Kosevu,da nece ici sa svim navijacima da se rukuje,a jos manje da cemo nekom j***ti mater..Iz ove 3 tekme ja sam zakljucio da nesto pokusava..da hoce igru sa Pjanom i Misketom,sto znaci vise ofanzive..Sam Miske je protiv jacih ekipa uvijek bio ustopan,tako da mi ta prica ima smisla..Trazi varijante u odbrani,i sto je najbitnije cini mi se da mijenja sistem igre,pa ako je to njegova filozofija,nek mu je sa srecom i da Bog da mi otisli na EP..ako ne,i ako se ispostavi da je on najvise kriv za neuspjeh,i ja cu mu pozeljeti sretan put nazad u Francusku..

Terza
Kontakt:

Post Postao/la Terza » 10 jun 2010, 20:59

Kakve mi koristi imamo od toga sto je on proglasen za najboljeg igraca svih vremena psg-a.Jel ko mozda cuo za "igracine" kao sto su Ferguson,Murinho,Benitez,Ciro...da ne nabrajam vise,a ljudi su sjani treneri...Nama treba trener dobar,a ne igrac,imamo dovoljno dobrih igraca.
Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 jun 2010, 21:48

Terza je napisao/la:Kakve mi koristi imamo od toga sto je on proglasen za najboljeg igraca svih vremena psg-a.Jel ko mozda cuo za "igracine" kao sto su Ferguson,Murinho,Benitez,Ciro...da ne nabrajam vise,a ljudi su sjani treneri...Nama treba trener dobar,a ne igrac,imamo dovoljno dobrih igraca.

Nazalost...samo dobrih i nista vise od toga
FKS❤️1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jun 2010, 21:50

Terza je napisao/la:Kakve mi koristi imamo od toga sto je on proglasen za najboljeg igraca svih vremena psg-a.Jel ko mozda cuo za "igracine" kao sto su Ferguson,Murinho,Benitez,Ciro...da ne nabrajam vise,a ljudi su sjani treneri...Nama treba trener dobar,a ne igrac,imamo dovoljno dobrih igraca.
Nama treba usran malj i u celo.
I sa dobrim igracima.Estonija,Belgija,Armenija kapak .Jaci ako nalete potop.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jun 2010, 21:53

Imamo mi " najboljeg igraca svih vremena psg-a" ali daBogda da ove kvalifikacije na dobro izadzu. Pustimo covjeku sansu, pustimo covjeku sansu - ma kakve sanse - samo rezultate hocemo. Sta ima iko protiv ako se pucaju kritike " najboljeg igraca svih vremena psg-a".. Treba nam neko ko zna sta hoce i kako hoce. Treba nam neko slican i hrabar i naucen kako se to radi - neko poput " najboljeg trenera svih vremena Intera ". Niko nema pravo da se uci na nasoj reprezentaciji pa makar bio "najboljeg igraca svih vremena psg-a". Onima koji ce reci nesto kao "nemoze bas kao Mo". Nek im je jasno da je to samo hrabar covjek koji se s "prosjecnom" ekipom pored mnogo jacih probi do vrha a nikad nije bio "najboljeg igraca svih vremena". :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jun 2010, 21:55

harishp je napisao/la:
Nama treba usran malj i u celo.
I sa dobrim igracima.Estonija,Belgija,Armenija kapak .Jaci ako nalete potop.

pogotovo jos ako te bojkotuju igraci ko fol s povredama :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 jun 2010, 23:22

@no comment
Ne znam je li mislis na prosli put kada sam se "derao" protiv Susica?Izgleda da puno cesce treba ostaviti caps lock uklljucen kako bi se izrazilo svoje negodovanje u pravom smislu rijeci..ali dobro ,ne mozemo se sloziti oko svih stvari ,ti mislis da je Susic pravi izbor ,ja ne mislim ,ali ipak ti mozes uzivati ,on je tu ,i tesko da ce otici.
Iskreno se nadam da ce tvoj ljubimac imati onakve rezultate kakve i ja ,i ti ocekujemo.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 jun 2010, 23:40

bparena je napisao/la:Imamo mi " najboljeg igraca svih vremena psg-a" ali daBogda da ove kvalifikacije na dobro izadzu. Pustimo covjeku sansu, pustimo covjeku sansu - ma kakve sanse - samo rezultate hocemo. Sta ima iko protiv ako se pucaju kritike " najboljeg igraca svih vremena psg-a".. Treba nam neko ko zna sta hoce i kako hoce. Treba nam neko slican i hrabar i naucen kako se to radi - neko poput " najboljeg trenera svih vremena Intera ". Niko nema pravo da se uci na nasoj reprezentaciji pa makar bio "najboljeg igraca svih vremena psg-a". Onima koji ce reci nesto kao "nemoze bas kao Mo". Nek im je jasno da je to samo hrabar covjek koji se s "prosjecnom" ekipom pored mnogo jacih probi do vrha a nikad nije bio "najboljeg igraca svih vremena". :cry:
najbolji igrac PSG-a i najbolji igrac BIH svih vremena!!! Samo da ne bude zabune
FKS❤️1946

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jun 2010, 23:46

djokica je napisao/la:
bparena je napisao/la:Imamo mi " najboljeg igraca svih vremena psg-a" ali daBogda da ove kvalifikacije na dobro izadzu. Pustimo covjeku sansu, pustimo covjeku sansu - ma kakve sanse - samo rezultate hocemo. Sta ima iko protiv ako se pucaju kritike " najboljeg igraca svih vremena psg-a".. Treba nam neko ko zna sta hoce i kako hoce. Treba nam neko slican i hrabar i naucen kako se to radi - neko poput " najboljeg trenera svih vremena Intera ". Niko nema pravo da se uci na nasoj reprezentaciji pa makar bio "najboljeg igraca svih vremena psg-a". Onima koji ce reci nesto kao "nemoze bas kao Mo". Nek im je jasno da je to samo hrabar covjek koji se s "prosjecnom" ekipom pored mnogo jacih probi do vrha a nikad nije bio "najboljeg igraca svih vremena". :cry:
najbolji igrac PSG-a i najbolji igrac BIH svih vremena!!! Samo da ne bude zabune
I u intervjuu kad je proglasen za najboljeg igraca BiH je izjavio ovo
uefa.com: Is there anything you didn’t achieve in your career but wish you had?

Sušić: Playing for Bosnia-Herzegovina. I was so proud when we played our first official match against Albania in 1995. I was 40 years old and had been retired for three years at the time.

To samo za ove patriJote, nece li malo popustiti sa kritikama :)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jun 2010, 01:23

carina je napisao/la:@admir_sa
Ma slazem se apsolutno. Daleko od toga da potenciram nesto za Ciru ili slicno. Moj licni stav je, sve osim Barbareza, ne dolazi u obzir a onda udar na savez sa njim. A protiv Cire sam bio otpocetka. Nego, eto, u stvari ta tekma u Genku, sutradan, ga je i podigla. I njega i repku. Sad kad malo saberem, ustvari, ta nas je pobjeda u Genku i skupo stajala, jer su se agonija i neke lazne vrijednosti nastavile jos godinu dana :oops:
Tacno

Odjednom su za nas Njemci nizerazredna reprezentacija, a Svedjani su u rangu Malte. A kad pametan i razuman covjek skonta kakav smo fudbal igrali i koga smo dobijali, a rasplet grupe bio kakav je bio, dodje do zakljucka da je 99% Bosanaca ciroguz dobro izmanipulirao. Neshto pishu protiv Susica, a niko da mii odgovori na rezultate cire u prijateljskim utakmicama? Koliko je ciro izrotirao igraca u prijateljskim tekmama? Pjanic dobijao 10min protiv Omana, a najvazniju utakmicu igrao igrac koji prvi put dodje na okupljanje. I sto je najtuznije ovo niko ne sputava ciri.

Meni Susic ako nishta djeluje ozbiljnije od cire, radi posao ozbiljnije i prijateljske utakmice koristi da isproba sto vishe varijanti. Vidjecemo u kvalifikacijama kako i sta ce napraviti.

Moje misljenje i dalje ostaje da kod nas nije stvar selektora, nego saveza i da nas ni Ferguson ne bi odveo negdje. Jedino mozda da se plasiramo na EP kad se prosiri na 24 ekipe
nema potpisa

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 11 jun 2010, 01:35

Admir_Sa je napisao/la:
carina je napisao/la:@admir_sa
Ma slazem se apsolutno. Daleko od toga da potenciram nesto za Ciru ili slicno. Moj licni stav je, sve osim Barbareza, ne dolazi u obzir a onda udar na savez sa njim. A protiv Cire sam bio otpocetka. Nego, eto, u stvari ta tekma u Genku, sutradan, ga je i podigla. I njega i repku. Sad kad malo saberem, ustvari, ta nas je pobjeda u Genku i skupo stajala, jer su se agonija i neke lazne vrijednosti nastavile jos godinu dana :oops:
Tacno

Odjednom su za nas Njemci nizerazredna reprezentacija, a Svedjani su u rangu Malte. A kad pametan i razuman covjek skonta kakav smo fudbal igrali i koga smo dobijali, a rasplet grupe bio kakav je bio, dodje do zakljucka da je 99% Bosanaca ciroguz dobro izmanipulirao. Neshto pishu protiv Susica, a niko da mii odgovori na rezultate cire u prijateljskim utakmicama? Koliko je ciro izrotirao igraca u prijateljskim tekmama? Pjanic dobijao 10min protiv Omana, a najvazniju utakmicu igrao igrac koji prvi put dodje na okupljanje. I sto je najtuznije ovo niko ne sputava ciri.

Meni Susic ako nishta djeluje ozbiljnije od cire, radi posao ozbiljnije i prijateljske utakmice koristi da isproba sto vishe varijanti. Vidjecemo u kvalifikacijama kako i sta ce napraviti.

Moje misljenje i dalje ostaje da kod nas nije stvar selektora, nego saveza i da nas ni Ferguson ne bi odveo negdje. Jedino mozda da se plasiramo na EP kad se prosiri na 24 ekipe
Koju si ti gledao utakmicu, Pjanic je tad imao najmanje jedno poluvrijeme.. :o S tim necu da branim Ciroguza.
Ali brate mene samo jedna stvar brine: imali pojma ovaj balvan iz zavidovica za ove igrace ili ce propasti?

--> Gordan Bunoza
--> Ognjen Vranjes
--> Muhamed Subasic
--> Nedeljko Malic
--> Toni Sunjic

Mora se medju njima naci rijesenje za odbranu i dat malim sansu u nekoj prijateljskoj da se dokazu.

Da ne govorim za sredinu terena.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.