FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesu azurni na fksloboda.ba. Nedo Bog nikome...
- Beduin
- Kontakt:
U Splitu na derbju Hajduka i Dinama danas oko 12500 gledaoca, bjezi ba. Samo da ostanemo na prvom mjestu i protiv sarajeva ide novo obaranje rekorda, a valjda i opametne pa goste do tada stave na A sektor.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pobjedi Velez i Mladost i eto ti preko 6000 protiv Sirokog.Beduin je napisao/la:U Splitu na derbju Hajduka i Dinama danas oko 12500 gledaoca, bjezi ba. Samo da ostanemo na prvom mjestu i protiv sarajeva ide novo obaranje rekorda, a valjda i opametne pa goste do tada stave na A sektor.
Daj nam Radnik u kupu molim te boze

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Prvo treba da nastampaju karata koliko ima stolica. Ne kao jucer, ljudi sa kartama sjede po stepenicama, stoje na ulazu, ne mogu da udju na stadion. Salju ih na Sjever, nema ni tamo mjesta. De ba...Beduin je napisao/la:U Splitu na derbju Hajduka i Dinama danas oko 12500 gledaoca, bjezi ba. Samo da ostanemo na prvom mjestu i protiv sarajeva ide novo obaranje rekorda, a valjda i opametne pa goste do tada stave na A sektor.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa vi govorite da se nastampa karata , pa da onda pustamo zene, dijecu, penzijonere dzaba i td..normalno da nece biti mijesta za svakog 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa ne mozes nastampati 10000 karti a 7500-8000 stolica ima na stadionuSaltCityAttack je napisao/la:Pa vi govorite da se nastampa karata , pa da onda pustamo zene, dijecu, penzijonere dzaba i td..normalno da nece biti mijesta za svakog

-
- Kontakt:
Ako budu reflektori ocekuj i vise nego protiv Zeljesolinas je napisao/la:Pobjedi Velez i Mladost i eto ti preko 6000 protiv Sirokog.Beduin je napisao/la:U Splitu na derbju Hajduka i Dinama danas oko 12500 gledaoca, bjezi ba. Samo da ostanemo na prvom mjestu i protiv sarajeva ide novo obaranje rekorda, a valjda i opametne pa goste do tada stave na A sektor.
Daj nam Radnik u kupu molim te boze

. . svi su plaćali ulaz osim djece. Djece nije nešto ni bilo. Valjda strah od belaja ili šta već. Et . . . .parola je dođi ranije i zauzmi mjesto. . .. . Jeebiga, ja sam došao sat i pol prije tekme i bilo je doosta mjesta. Čak sam tad pomislio da neće biti pun stadion. Već u dva sata je bilo puno na Zapadu osim na Sjeveru. Sjever je imao mjesta ali vidjelo se da je organizacija loša. Svi se trpaju na jedan ulaz i onda iz daljine vidiš prazna mjesta i gomilanje na jednom mjestu (valjda navijači zbog lošeg pogleda ne mogu vidjeti prazna mjesta) .. . Međutim, neki "delegati" su došli pola sata prije tekme ili tik pred početak . . .Kakva bi tek situacija bila da je pušten ograničen broj karata. Vjerovatno bi opet neki tražili dlaku u jajetu . . ..ipak, sve u svemu, nije mi bio neki ugođaj gledati onakvu tekmu jer nema neke komocije i jeebe mi koncentraciju . .SaltCityAttack je napisao/la:Pa vi govorite da se nastampa karata , pa da onda pustamo zene, dijecu, penzijonere dzaba i td..normalno da nece biti mijesta za svakog
Velež - Sloboda
Sloboda - Mladost
- kup -
Sloboda - Široki Brijeg
- kup -
Olimpic - Sloboda
Sloboda - Drina
Travnik - Sloboda
Sloboda - Sarajevo
Zrinjski - Sloboda
Slavija - Zrinjski
Zrinjski - Borac
Radnik B. -Zrinjski
Zrinjski - Vitez
Željezničar - Zrinjski
Zrinjski - Velež
Mladost - Zrinjski
Zrinjski - Sloboda
Možda nam je blago bolji raspored, ali ništa pretjerano. Vidjeti ćemo kako ćemo izdržati naredni pakleni raspored gdje radnim danom igramo kup a za vikend ligašku utakmicu. Što se borbe za opstanak tiče mislim da nam najviše gode lošiji rezultati Travnika i Olimpica tako da ne igraju za život protiv nas. Vjerovatno ih hoće neko iz ekipa u vrhu premirati ako im ne bude trebala utakmica protiv nas za opstanak, ali opet nije to to
Sloboda - Mladost
- kup -
Sloboda - Široki Brijeg
- kup -
Olimpic - Sloboda
Sloboda - Drina
Travnik - Sloboda
Sloboda - Sarajevo
Zrinjski - Sloboda
Slavija - Zrinjski
Zrinjski - Borac
Radnik B. -Zrinjski
Zrinjski - Vitez
Željezničar - Zrinjski
Zrinjski - Velež
Mladost - Zrinjski
Zrinjski - Sloboda
Možda nam je blago bolji raspored, ali ništa pretjerano. Vidjeti ćemo kako ćemo izdržati naredni pakleni raspored gdje radnim danom igramo kup a za vikend ligašku utakmicu. Što se borbe za opstanak tiče mislim da nam najviše gode lošiji rezultati Travnika i Olimpica tako da ne igraju za život protiv nas. Vjerovatno ih hoće neko iz ekipa u vrhu premirati ako im ne bude trebala utakmica protiv nas za opstanak, ali opet nije to to

Nad tobom sunce najljepše sja
Samo jedno cu reci draga braco AZMIR HUSIC

interesantno kako su se nama smijali kada smo dočekali naše igrače nakon pobjede u kupu, a i manijaci su eno dočekali svoje nakon pobjede juče. U manjem broju naravno, al' su dočekali 

Danas se svašta dočekom zove hahahahahaAerials je napisao/la:interesantno kako su se nama smijali kada smo dočekali naše igrače nakon pobjede u kupu, a i manijaci su eno dočekali svoje nakon pobjede juče. U manjem broju naravno, al' su dočekali
Azmir na emisiji na obn kod Mate izjavio da je spreman na tusanj da ulozi 50 miliona km
Eto za Čelik ko želi gledati.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- betonification
- Kontakt:
RZ88Adnan je napisao/la:

Široki pravi streamove za svoje navijače da gledaju utakmice, Zrinjski to isto ima, Sarajevo, ne znam za Želju nisam siguran...Red bi bio da i naši to uvedu..Nije prioritet al trebalo bi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Opet ista priča. To košta velike pare, klub ne da, kraj priče, ćao đaci.wobly92 je napisao/la:Široki pravi streamove za svoje navijače da gledaju utakmice, Zrinjski to isto ima, Sarajevo, ne znam za Želju nisam siguran...Red bi bio da i naši to uvedu..Nije prioritet al trebalo bi.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hvala brate gledamo evo hajmoo CelikRZ88Adnan je napisao/la:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Reci muNKMramor je napisao/la:Opet ista priča. To košta velike pare, klub ne da, kraj priče, ćao đaci.wobly92 je napisao/la:Široki pravi streamove za svoje navijače da gledaju utakmice, Zrinjski to isto ima, Sarajevo, ne znam za Želju nisam siguran...Red bi bio da i naši to uvedu..Nije prioritet al trebalo bi.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !