Probisvjet je napisao/la:Danas sastanak u kafezu na Slatini u 13h, sa lopatama i krampama da damo podrsku izgradnji stadiona! Simbolicno!
Nemojte da ja sam dodjem!
Moze to ko 19.00 H kako

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Probisvjet je napisao/la:Danas sastanak u kafezu na Slatini u 13h, sa lopatama i krampama da damo podrsku izgradnji stadiona! Simbolicno!
Nemojte da ja sam dodjem!
Pa za ta kreditna sredstva niko ne zna jos,osim Imamovica i par njih,cekaj dok se zavrse papiri pa ce onda se stim izaci u javnost o dobijenom kredituProbisvjet je napisao/la:Yebo te Imamovicu papci u kantonu! Oni Tuzlu samo doje, podoje mi!
Sta je sa kreditnim sredstvima hajvanu!
Pa ima li neko u kantonalnoj vladi iz Tuzle? Sve suhi ljaks! Niko od njih ne voli Tuzlu! Zato papke treba maknuti u oktobru! Yebo nema nista gore kad seljak dodje na vlast, a onda gradi tadione po raznim selendrama!harry_90 je napisao/la:Pa za ta kreditna sredstva niko ne zna jos,osim Imamovica i par njih,cekaj dok se zavrse papiri pa ce onda se stim izaci u javnost o dobijenom kredituProbisvjet je napisao/la:Yebo te Imamovicu papci u kantonu! Oni Tuzlu samo doje, podoje mi!
Sta je sa kreditnim sredstvima hajvanu!ma upravu je,vlada stadion u Banovicima izgradila,nama nedaju,nemoze opcina sama izgradit stadion,treba pomoc od vlade,al vidis Mujic seljacina neda ni feninga
![]()
Samo ne znam koliko ce biti piva u hotelu Tuzla,a bice i rostilj citav SP,pa me nekako privlaci tamo,treba mi 5 minuta do hotelaFrutek je napisao/la:Biće i na telexu od 19 do 24h, projekcije organizator Tuzlanska pivara, jedno pivo 1,5 KM ja znam da cu tamo gledat
harry_90 je napisao/la:Samo ne znam koliko ce biti piva u hotelu Tuzla,a bice i rostilj citav SP,pa me nekako privlaci tamo,treba mi 5 minuta do hotelaFrutek je napisao/la:Biće i na telexu od 19 do 24h, projekcije organizator Tuzlanska pivara, jedno pivo 1,5 KM ja znam da cu tamo gledatmozda 2 markice,zavisi koje u flasi ili toceno .
To se ti malo hvalisProbisvjet je napisao/la:Meni je Tuzla daleko! Ja sam gost kod Mendele u J.A.!
Reci Mendeli da ga je pozdravio moj djedProbisvjet je napisao/la:Meni je Tuzla daleko! Ja sam gost kod Mendele u J.A.!
Stvarno ne znam kako je ispalo da je on stoper,ali znam da je covjek uvijek igrao ofanzivnog veznog,i nerijetko je davao golove u Velezu dok je bio.harry_90 je napisao/la:Prvo pojacanje Drakul,najbolji odbrambeni igrac prve lige RS,na preporuku Vojvodica.
Igrao i za mladu repku protiv CG i dao go, igrao je veznog.ammarc je napisao/la:Stvarno ne znam kako je ispalo da je on stoper,ali znam da je covjek uvijek igrao ofanzivnog veznog,i nerijetko je davao golove u Velezu dok je bio.harry_90 je napisao/la:Prvo pojacanje Drakul,najbolji odbrambeni igrac prve lige RS,na preporuku Vojvodica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.