Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
X je ovdje najrealniji.
Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
misio sam da su bolji i jedni i drugiASD je napisao/la:X je ovdje najrealniji.
ovdje su pokazali da bi najbolje bilo da obje ekipe ispadnu iz lige
"Volim te Zeljo"
Veleža ostaviti zbog "istorije" jel?Prijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
Aj dragi ne komentiraj nešto u što se ne kužiš, odi igrat šah
Odi platiti rtv taksu gledao si bht na divljakaHercUSrcu je napisao/la:Veleža ostaviti zbog "istorije" jel?Prijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
Ma losi jesu,ali mislim da ce ovaj Vitez ostati,gledajuci igre,raspored,kvalitet i trenutnu formu ekipa mislim da ce od ovih trenutnih sesnaest ekipa sljedecih deset plasirati u ligu dvanaest:GKhan je napisao/la:misio sam da su bolji i jedni i drugiASD je napisao/la:X je ovdje najrealniji.
ovdje su pokazali da bi najbolje bilo da obje ekipe ispadnu iz lige
Zeljo,Sloboda,Celik,Sarajevo,Borac,Radnik,Slavija,Siroki,Zrinjski i Vitez,sve mi mimirise na ovakav scenario ali vidjecemo sta ce biti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Odi platiti rtv taksu gledao si bht na divljakaHercUSrcu je napisao/la:Veleža ostaviti zbog "istorije" jel?Prijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
Prsnuće ti tvoji susjedi zbog petokrake
-
slobodnjak
- Kontakt:
Na polusezoni se mislilo da Banjaluka neće imati klub u ligi 12 ,ali kako se situacija razvija mogli bi lako imati i 2 kluba...PiromanBL je napisao/la:Ne brini se, ostace BoJacChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam kako ovaj Olimpic moze ostat' u ligi, prije ce se Bojac iscupat', nego oni
pohvale za sarajevo na streamu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Alo dijete nemam 12 godina ko ti ni vremena ni zelje da idem po gostovanjima bh lige, uopste nisam navijac vec simpatizer niti sa navijacima imam ista zaboli me za njima koliko i za tobomFanVitez je napisao/la:sta ti mentolu pricas,gdje su vasi Šumari navijaci,da ne slave jos ono cetnicko okupljanje..... Ili su ostali u jablanici poslije gostovanja na janjetini... Ups pa vi ne idete u goste uopcePrijedor je napisao/la:Hajde vitez pobjedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi![]()
![]()
? &
Pa ja se nadam da ostajemo, sanse su povelike. A za krupu, ne daj Boze ikad. Koliko su nam zla donijeli i oni i ilic i grad svojom privrzenoscu njima... Mars u podrucnu ligu livade manjace.slobodnjak je napisao/la:Na polusezoni se mislilo da Banjaluka neće imati klub u ligi 12 ,ali kako se situacija razvija mogli bi lako imati i 2 kluba...PiromanBL je napisao/la:Ne brini se, ostace BoJacChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam kako ovaj Olimpic moze ostat' u ligi, prije ce se Bojac iscupat', nego oni
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Mi se nemamo vama za sta izvinjavati.solinas je napisao/la:I ja kazem.I ti si zivi primjer zasto se ne treba izvinjavat nikome.Muerte je napisao/la:Nabi te to izvinjenje jedno drugima u guzicu.staragarda je napisao/la:evo ovdje cu javno da se izvinem navijacima zelje za sve sto sam napisao u vezi Sablje...sklonit cu i ono segacenje iz potpisa u vezi njega i to sve zbog sportskog i fer komentara utakmice a pogotovo zbog obilaska MEZARA RAKMETLI MUSTAFE HUKICA...mozda nema veliki fond rijeci ali srcem voli zelju,za boljitak je BH fudbala i VELIKA JE LJUDSKA GROMADA....jos jednom se izvinjavam u svoje ime...
Kada se sarajlije sa obje strane miljacke izvinu moze se razmisliti ovako o vas yebe.
Njega je mati rodila iz pogresne rupe, razumi ga.Prijedor je napisao/la:Alo dijete nemam 12 godina ko ti ni vremena ni zelje da idem po gostovanjima bh lige, uopste nisam navijac vec simpatizer niti sa navijacima imam ista zaboli me za njima koliko i za tobomFanVitez je napisao/la:sta ti mentolu pricas,gdje su vasi Šumari navijaci,da ne slave jos ono cetnicko okupljanje..... Ili su ostali u jablanici poslije gostovanja na janjetini... Ups pa vi ne idete u goste uopcePrijedor je napisao/la:Hajde vitez pobjedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi![]()
![]()
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
izgleda da je na sceni novi rivalstvo, izmedju Olimpica i Viteza 
-
flagrantus
- Kontakt:
Meni je ovaj Fan djelovao kao normalan lik ,a on vrijedja redom .slicno se ponasa i na temi Olimpica najcrnje ih vrijedja i ponizava!FanVitez je napisao/la:sta ti mentolu pricas,gdje su vasi Šumari navijaci,da ne slave jos ono cetnicko okupljanje..... Ili su ostali u jablanici poslije gostovanja na janjetini... Ups pa vi ne idete u goste uopcePrijedor je napisao/la:Hajde vitez pobjedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi![]()
![]()
Da li ti je palo na pamet da pod nikom "Prijedor"mozda moze biti i neko ko nije Srbin,na kraju krajeva nije ni bitno!
Ako ti vec toliko smeta suma i cetnici kakvo je tvoje misljenje o Momcilu Mrkaicu,Veliboru Djuricu,Milanu Muminovicu ,Marku Jevticu ,Bobanu Djericu i ostalim "cetnicima" i "sumskim ljudima" u NK Vitezu?
I na temi Olimpica koristis izraze "dabogda se raspali", smradovi .stadion vam treba srusiti i slicno!Nije svrha sporta da se mladi ljudi mrze ,tuku i ubijaju vec da ih sport ,u ovom slucaju fudbal zblizava!
Iskreno se nadam da ces to jednom shvatiti,zelim ti sve najbolje!
DobarChinaglia je napisao/la:izgleda da je na sceni novi rivalstvo, izmedju Olimpica i Viteza
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
slobodnjak
- Kontakt:
@ Piroman BL
Pa realno blizi su ligi 12 nego Borac.Prvi su imaju dobar raspored do kraja i jedinog takmaca Mladost V.O...Iako ce se vjerovatno i Borac izboriti...
Pa realno blizi su ligi 12 nego Borac.Prvi su imaju dobar raspored do kraja i jedinog takmaca Mladost V.O...Iako ce se vjerovatno i Borac izboriti...
Čovjek će se bezveze raniti.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja ću se raniti ako željo završi ispred nas, et
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sreca nasa pa se ti jako puno pitas, probaj sa emisijom ispuni mi zeljuPrijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pa i sam je naveo RudarWolffire je napisao/la:Sreca nasa pa se ti jako puno pitas, probaj sa emisijom ispuni mi zeljuPrijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinomda se ja pitam rudar prijedor bi bio sigurni putnik za nizi rang, ah vidi stv jest...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.