NK Široki Brijeg

Marin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Marin » 03 jun 2010, 22:38

Za svako od prvih nekoliko pretkola se dobiva jednak iznos 90 000€. Tko je se gods plasirao u Europa ligu dobio je 90 00€,a tko prođe u iduće kolo dobiva još toliko itd.
Tko se plasira u ligu prvaka dobiva 330 000€ na ime titule i dolaska u kvalifikacije,a prolaz i iduće pretkolo donosi čini mi se još 130 000€ ali nisamu to siguran.
Uglavnom, tko je god izborio Europu dobit će dovoljno novca da može makar organizirati komotno putovanje i smještaj za euronastup.
Opari še šine :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jun 2010, 14:46

Topić :x i Bandović ostaju
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 04 jun 2010, 14:55

Ma dajte ljudi kakav vam je to šupljak oko zarade od evropskih utakmica, ja sam gledao prezentaciju prihoda od uefa eurolige na sos kanalu prošle godine, pošto se tada pojavilo dosta nedoumica, uglavnom za sami plasman u euro kup se dobija 90 000 eura, a dalje se novac još dijeli prema tome koje je pretkolo, dakle ove godine će Borac dobti isto novca kao i Zrinjski pod uslovom da Zrinjski pobijedi u prvom pretkolu, dakle 180 000 Eura, a onda sve zavisi ode rezultata... novac se dijeli kao da svi klubovi igraju od samog starta, a ako bi se neko kojim slučajem plasirao u euro ligu onda je zarada oko 2 miliona eura koje se isplaćuju na kraju kalendarske godine...
Zadnja izmjena: RBA 1987, dana/u 04 jun 2010, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jun 2010, 14:58

RBA 1987 je napisao/la:Ma dajte ljudi kakav vam je to šupljak oko zarade od evropskih utakmica, ja sam gledao prezentaciju prihoda od uefa eurolige na sos kanalu prošle godine, pošto se tada pojavilo dosta nedoumica, uglavnom za sami plasman u euro kupse dobija 90 eura, a dalje se novac još dijeli prema tome koje je pretkolo, dakle ove godine će Borac dobti isto novca kao i Zrinjski pod uslovom da Zrinjski pobijedi u prvom pretkolu, dakle 180 000 Eura, a onda sve zavisi ode rezultata... novac se dijeli kao da svi klubovi igraju od samog starta, a ako bi se neko kojim slučajem plasirao u euro ligu onda je zarada oko 2 miliona eura koje se isplaćuju na kraju kalendarske godine...
ja isto mislim da je tako

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 jun 2010, 01:25

Kevin je napisao/la:Topić :x i Bandović ostaju
Omg. :lol: Boga mu njegova sta je u njemu toliko da mora i dalje biti tu, i sto je najtragicnije, biti prva opcija vjerujem. Opet ce nas netko kazniti u Europi zbog debilne obrane, kao i uvijek, a uvijek dobra momcad prema naprijed, i drzi loptu, i stvara akcije i prilike, al tu se greske ne prastaju, jednostavno, iole ozbiljnija ekipa i tu ti je gol na racun takvih, kad se samo sjetim takvih nebrojenih primjera... Tu ti je najbitnija homogenost ekipe i obrana. Ali, ne...
Ne mislim na Bandovica naravno, Bandovic je kralj, car.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 jun 2010, 15:15

zaboravio sam spomenuti..Frano Hrkać se vratio u Široki...očekujem bolju fizičku sprem uigrača u idućoj sezoni 8-)

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 10 jun 2010, 15:54

Prozivka na Pecari

Kratki odmor, Pecara je par dana bila pusta no danas sve ponovno kreće ispočetka. U jutarnjim satima će igrači proći lječnički pregled a za 17:00 je zakazana prozivka i prvi testovi. Ovim se i službeno započinje nova sezona u kojoj su ambicije uvijek iste : boriti se za oba trofeja kao primarni cilj te sekundarni barem izlazak u Europu.

Baš Euro nastup i diktira ovako rani početak priprema, jer već 01.07. Širokobriježani će igrati prvi ogled u pretkolu Uefa Europa Lige. Od pojačanja do sada je klubu pristupio samo pouzdani Ante Serdarušić te junior kluba Zlomislić. No, s druge strane iz kluba nitko nije otišao na koga se računa što dovoljno govori samo za sebe, ali iz kluba ističu da se sa par igrača pregovara i lako je moguće da već vrlo brzo na Pecari vidimo i neka nova imena.

Nova/stara imena su Ivo Ištuk kao glavni trener i Frano Hrkać kao kondicijski trener. Široki će dio priprema odraditi kući, dio na Kupresu. Za sada se zna da će 19.06. odigrati utakmicu sa Zagrebom u Međugorju, 23.06. sa Splitom te 26.06. sa HŠK Zrinjski iz Mostara (ovisi o ždrijebu Europa Lige tko će biti domaćin ovog susreta).

nk-sirokibrijeg.com

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jun 2010, 16:35

Ovde pise da niko nije otisao,ali nedavno u novinama citam mali clanak o Sirokom i pise Karoglan se vrateo u RIjeku,a Hrgovic ceka INO angazman.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 10 jun 2010, 16:47

Pa to se vec zna. Pise da nitko od kostura ekipe nije otisao (a misli se naravno na Silica, Wagnera, Vareu, u prvim redovima), tj. ''nitko na koga se racuna''. Karoglan je bio na posudbi do kraja sezone, tako da se na njega naravno nije racunalo i dalje, a Hrgovic je sam rekao da ostaje u klubu ukoliko ne nadje ino angazman, jer ne bi igrao u nekom drugom u BiH ili HR. Racunati i njega kao kostur ekipe, tj. nekoga na koga se racunalo unaprijed, je takodjer pogresno jer je dosao na polusezoni i prikljucio se ekipi, iako je naravno takav kvalitet vrlo lako uklopiti u momcad.
Valjda je jasnije.

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 10 jun 2010, 19:02

Serdarusic se nije javio niti pojavio, jos jedna neozbiljnost uprave kluba.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 jun 2010, 19:54

šta je tu neozbiljnost kluba jebote,pa to je sve do serdarušića,**** čovik i eto,jedino ako ima neki opravdan razlog,ali to je neozbiljnost njega,pa šta bi da smo ronalda doveli on se ne pojavi,opet bi tebi uprava bila kriva....preispitaj se...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 jun 2010, 20:05

Dabar je napisao/la:šta je tu neozbiljnost kluba jebote,pa to je sve do serdarušića,**** čovik i eto,jedino ako ima neki opravdan razlog,ali to je neozbiljnost njega,pa šta bi da smo ronalda doveli on se ne pojavi,opet bi tebi uprava bila kriva....preispitaj se...
Ne zna on sto je neozbiljnost uprave,Siroki da ima npr politiku visenacionalne momcadi tj. da igraju bosnjaci i srbi nebi mu mogao nitko prismrdit godinama,ne pamtim kad je to neki igrac iz SIrokog otisao sa priprema il se nije pojavio kao u nasem klub,nepamtim kad je to svake sezone otislo 6,7 standarnih igraca dzaba jer su im ugovori raskinuti ili istekli,ljudi rade kvalitetno i moderno i mozda jedino profesionalno u BiH!
HSK Zrinjski Mostar

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jun 2010, 22:38

Babilon je napisao/la:
Ne zna on sto je neozbiljnost uprave,Siroki da ima npr politiku visenacionalne momcadi tj. da igraju bosnjaci i srbi nebi mu mogao nitko prismrdit godinama,ne pamtim kad je to neki igrac iz SIrokog otisao sa priprema il se nije pojavio kao u nasem klub,nepamtim kad je to svake sezone otislo 6,7 standarnih igraca dzaba jer su im ugovori raskinuti ili istekli,ljudi rade kvalitetno i moderno i mozda jedino profesionalno u BiH!
Nije da mozda rade profesionalno nego sigurno jedini rade tako u BiH!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 10 jun 2010, 23:49

capelo111 je napisao/la:Serdarusic se nije javio niti pojavio, jos jedna neozbiljnost uprave kluba.
'ebo te glupa i kretenoidna nastrojena, kakve i kakve veze klub ima sa time sto je ovaj neozbiljan lik i nije bar javio (a mozda i jest, a da nije javnosti ili Istuku poznato) razlog za nepojavljivanje ili eventualno kasnjenje? Jel ga mozda klub/uprava trebao/la teleportirati, poslati zaseban bus za njega, ili limuzinu, ugraditi mu GPS cim je potpisao?
Redikul.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 23:59

BRT je napisao/la:
capelo111 je napisao/la:Serdarusic se nije javio niti pojavio, jos jedna neozbiljnost uprave kluba.
'ebo te glupa i kretenoidna nastrojena, kakve i kakve veze klub ima sa time sto je ovaj neozbiljan lik i nije bar javio (a mozda i jest, a da nije javnosti ili Istuku poznato) razlog za nepojavljivanje ili eventualno kasnjenje? Jel ga mozda klub/uprava trebao/la teleportirati, poslati zaseban bus za njega, ili limuzinu, ugraditi mu GPS cim je potpisao?
Redikul.
Jel Ante Serdarusic... ma ceka momak da ga iz Zelje pozovu na probu, ako zadovolji ostat ce a ako ne ide u Siroki brijeg...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jun 2010, 00:06

Pirke_TM87 je napisao/la:
BRT je napisao/la:
Redikul.
Jel Ante Serdarusic... ma ceka momak da ga iz Zelje pozovu na probu, ako zadovolji ostat ce a ako ne ide u Siroki brijeg...
nemoj to raditi kvaris ljudima temu koja nema veze s nama.... ako imas sta za reci bujrum na temu o Zelji
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 jun 2010, 00:06

Pile ba salim se sa ljudima... drugovi smo mi :D

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 11 jun 2010, 00:25

Pirke_TM87 je napisao/la:
BRT je napisao/la:
Redikul.
Ma nije on dovoljna klasa za Zeljeznicar, jebga, bolje ga pustiti. :D Al opet, ne znam, ak ga Zeljo trazi, kako cemo ga mi samo zadrzati. :( :P

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 jun 2010, 15:19

mario Bazina najvjerojatnije pomoćnik Ištuku 8-)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2010, 15:27

Kevin je napisao/la:mario Bazina najvjerojatnije pomoćnik Ištuku 8-)
Kako sam ja čuo, a gdje ima dima ima i vatre... Da ce Ivo Ištuk biti kao neka vrsta sportskog direktora, za sve nesto kao u klubu... A da ce Bazina biti trener... Malo mi je to čudo, mislim vec je receno da je Ištuk trener ali...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11, ronaldo99 i 35 gostiju.