FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. . Husref je po prirodi nezgodan, osvetoljubljiv, pomalo prepotantan . . . jeebiga . . . . . i lud vidi da on tjera svoj inat na štetu Slobode. . . . .
jeste lijep dan svanuo iznad Tuzle, kao da smo jucer dobili, a ne izgubili 
ozbiljno vam kazem, ja se ne zajebavam, Sloboda ce biti prvak!

-
- Kontakt:
vidi mu avatara hahahahahaDoeTz je napisao/la:Ovo za stadion je jako dobra vijest, izgleda da je babuki pukao film pravo![]()
Medjutim, ovo za kamere me podsjeca na Dinamo a znamo kako je to zavrsilo
kakve kamere ?

Ne pitaj, da vidis tek Mramora i Wobly-aNAJGORA_BAGRA je napisao/la:vidi mu avatara hahahahahaDoeTz je napisao/la:Ovo za stadion je jako dobra vijest, izgleda da je babuki pukao film pravo![]()
kakve kamere ?

“U pitanju je investicija oko 50 miliona maraka, spreman sam napraviti takav stadion za FK Sloboda ali prethodno se moraju obaviti određeni razgovori s čelnim ljudima Grada Tuzla” – kazao je Husić. Husić je takođe izjavio da će naredni korak biti uvođenje video nazdora na Gradskom stadionu Tušanj. “Kamere će sve snimati i onda kada se dogodi neki problem tokom utakmice ili incident slijedi identifikacija tih osoba i one će biti nepoželjne na Tušnjuu budućem periodu” kaže Azmir Husić
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 20 mar 2016, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
. . . to za kamere ti je svuda normalno. Recimo, kod Engleza ti je zato sve mirno za razliku od 80-tih . . .DoeTz je napisao/la:Ovo za stadion je jako dobra vijest, izgleda da je babuki pukao film pravo![]()
@fukaratz jesi li upoznat mozda kako Govedarica radi na treninzima i kako je odradio pripremne utakmice? Govedarica poslije povrede nije onaj stari, i ono dok mu je Husref davao sansu poslije te povrede nije pruzio ama bas nista a sve je kulminiralo na utakmici sa Zrinjskim a poslije nje se nastavila njegova losa forma... ali pored svega slazem se da treba dobiti sansu jer kad moze Haurdic, moze i Govedarica. Husic nije juce sjedio na klupi, bio je to Music mali sto je dosao iz Drine sad na zimu.
Nama je odličan dan kako god.Chinaglia je napisao/la:jeste lijep dan svanuo iznad Tuzle, kao da smo jucer dobili, a ne izgubili

Nisam upratio taj dio kad je pričao o stadionu, jel rekao da bi on to iz svojih sredstava uložio u stadion? Možda bi i on pogurao a i sponzori ti budući (ništa još nema za reprogram?), jer ne vjerujem da bi on tako lako dao 50 miliona, ili bilo šta od svojih para, nije čovjek glup, kad je logički i normalno odbio da vraća dugove koji su se nakotili prije njegovog dolaska zašto bi tek tako davao pare ako ga opet mogu sutra otjerat ako izglasaju tako.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mislim da se trebamo posvetiti Kupu jer nam je tu puno lakse nego prvenstvo. Zrinjski se sinoc poravnao sa nama i mislim da do kraja ne ispustaju prvo mjesto. Do kraja prvenstva sam ubijedjen da opet negdje kiksamo dok ce oni uzeti sve na strani. Nadam se da grijesim, ali preveliki pritisak je na nasim igracima koji se realno po prvi puta susrecu sa tim. Nadam se da grijesim...
Ako se uspijemo ponovo odvojit od Zrinje, to je to onda, Sampioni smo 99,99%
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
krmpotichu, jesi l' normalan
I da je ljut na Govedaricu (a mislim da ljutnja nije razlog zbog kojeg ne igra, Musemić je prije svega profesionalac), ja mu ne mogu puno zamjeriti. Miljanova sebičnost protiv Zrinjskog, kada smo umjesto 3-0 pobijedili 2-1, može nam izbiti titulu iz ruku u zadnjem kolu.
Inače, prateći dešavanja i čitajući komentare poslije poraza, mislim da smo konačno mi kao navijači (i Tuzla kao sredina) dorasli jednom historijskom uspjehu našeg kluba. Nakon dugo vremena, čini mi se da znamo cijeniti ono što imamo. Jedan kiks, koji je morao doći prije ili kasnije, treba što prije zaboraviti i ne dozvoliti da isti ubije moral i želju kod igrača, jer mi na taj način pravimo razliku na terenu. Izgledalo bi nestvarno da smo ostvarili sve moguće pobjede u onakvom ritmu, pa igrači su u drugom poluvremenu jedva hodali po terenu (ali i pored toga kreirali nekoliko sjajnih prilika).
Pauza će nam dobro doći da se tim osvježi pred nastavak prvenstva. Ne znam za vas, ali ja sam siguran da osvajamo trofej ove sezone

Inače, prateći dešavanja i čitajući komentare poslije poraza, mislim da smo konačno mi kao navijači (i Tuzla kao sredina) dorasli jednom historijskom uspjehu našeg kluba. Nakon dugo vremena, čini mi se da znamo cijeniti ono što imamo. Jedan kiks, koji je morao doći prije ili kasnije, treba što prije zaboraviti i ne dozvoliti da isti ubije moral i želju kod igrača, jer mi na taj način pravimo razliku na terenu. Izgledalo bi nestvarno da smo ostvarili sve moguće pobjede u onakvom ritmu, pa igrači su u drugom poluvremenu jedva hodali po terenu (ali i pored toga kreirali nekoliko sjajnih prilika).
Pauza će nam dobro doći da se tim osvježi pred nastavak prvenstva. Ne znam za vas, ali ja sam siguran da osvajamo trofej ove sezone

poplavila nam tema 
Čim nađete snimak Husića postavite, nije mala stvar

Čim nađete snimak Husića postavite, nije mala stvar

Šta je ovo svi popušili opkladu? 

-
- Kontakt:
Nama je odličan dan kako god.wobly92 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:jeste lijep dan svanuo iznad Tuzle, kao da smo jucer dobili, a ne izgubili

Nisam upratio taj dio kad je pričao o stadionu, jel rekao da bi on to iz svojih sredstava uložio u stadion? Možda bi i on pogurao a i sponzori ti budući (ništa još nema za reprogram?), jer ne vjerujem da bi on tako lako dao 50 miliona, ili bilo šta od svojih para, nije čovjek glup, kad je logički i normalno odbio da vraća dugove koji su se nakotili prije njegovog dolaska zašto bi tek tako davao pare ako ga opet mogu sutra otjerat ako izglasaju tako.[/quoRekao je ukoliko je grad spreman da dogovore neki nacin suvlasnistva (vjerovatno da dobije poslovne prostore ili neki drugi vid kompenzacije) da bi u najkracem roku izgradio stadion koji Bosna nema.....E sad nije precizirao da li on sam ili sa nekim jos investitorima...Uglavnom vidi se da covjek zna sta radi i ima zacrtane ciljeve, samo da dobije u gradu zadovoljavajucu podrsku

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ko ce bolan uzeti sve na stranikrmpotich je napisao/la:Mislim da se trebamo posvetiti Kupu jer nam je tu puno lakse nego prvenstvo. Zrinjski se sinoc poravnao sa nama i mislim da do kraja ne ispustaju prvo mjesto. Do kraja prvenstva sam ubijedjen da opet negdje kiksamo dok ce oni uzeti sve na strani. Nadam se da grijesim, ali preveliki pritisak je na nasim igracima koji se realno po prvi puta susrecu sa tim. Nadam se da grijesim...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa ne mora biti starter ali nek udje zadnjih 10 minuta da dobijemo na trci i svjezini. zasto ne iskoristiti 3 izmjene kad imas mogucnostisolar je napisao/la:@fukaratz jesi li upoznat mozda kako Govedarica radi na treninzima i kako je odradio pripremne utakmice? Govedarica poslije povrede nije onaj stari, i ono dok mu je Husref davao sansu poslije te povrede nije pruzio ama bas nista a sve je kulminiralo na utakmici sa Zrinjskim a poslije nje se nastavila njegova losa forma... ali pored svega slazem se da treba dobiti sansu jer kad moze Haurdic, moze i Govedarica. Husic nije juce sjedio na klupi, bio je to Music mali sto je dosao iz Drine sad na zimu.

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja nekako kontam da je Govedarica svoje u Tuzli zavrsio ako Husref ostane trener i narednu sezonu..
A inace narednu utakmicu protiv Veleza treba shvatiti maksimalno ozbiljno.
A inace narednu utakmicu protiv Veleza treba shvatiti maksimalno ozbiljno.
Zeljo ih jedini moze zaustavit, Radnik polako spada...
Nego uvjeren sam da mozemo dobit sve ovo sto je ostalo 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Samo jako do kraja na oba fronta.dupla dolazi u Tuzlu.
Dobicemo Radnik u kupu vidjecete
Dobicemo Radnik u kupu vidjecete
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@Claus uvijek kažeš pravu stvar.
Bez obzira što se Zrinjski poravnao s nama ja sam opet uvjeren da smo mi u prednosti. I jučer su se napatili, vidi se baš da im teško ide protiv ovih tvrdih ekipa koje se više vole branit. Biće njihovih kikseva još do kraja sigurno. Do zadnjeg kola bi to trebali iskoristit i stvorit prednost koju ne mogu nadoknadit.
@krmpotich to je tvoje mišljenje, al ne vjerujem da bi se iko u klubu složio s time, jer eto i Azmir reče da smo Evropu izborili 90%, a od tog kupa nemaš ništa osim izborene Evrope. Jeste značio bi taj trofej konačno, veliki prestiž za klub al podredit ligu tom kupu kad smo u ovakvoj situaciji, to ne bi niko uradio.
@shalabajzer hvala ti

Bez obzira što se Zrinjski poravnao s nama ja sam opet uvjeren da smo mi u prednosti. I jučer su se napatili, vidi se baš da im teško ide protiv ovih tvrdih ekipa koje se više vole branit. Biće njihovih kikseva još do kraja sigurno. Do zadnjeg kola bi to trebali iskoristit i stvorit prednost koju ne mogu nadoknadit.
@krmpotich to je tvoje mišljenje, al ne vjerujem da bi se iko u klubu složio s time, jer eto i Azmir reče da smo Evropu izborili 90%, a od tog kupa nemaš ništa osim izborene Evrope. Jeste značio bi taj trofej konačno, veliki prestiž za klub al podredit ligu tom kupu kad smo u ovakvoj situaciji, to ne bi niko uradio.
@shalabajzer hvala ti

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.