solinas je napisao/la:Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.
Nek pitaju one u Omegi jesmo li se čuli..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
solinas je napisao/la:Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.
i sta ako je bio na klupi za rezerve kad ga nema namjeru ubacivatiSuljo20002 je napisao/la:Ljudi da vam prosvijetlim situaciju : HUSIC JE BIO NA KLUPI ZA REZERVE DANAS
aj ukratko o cemu je pricaosolinas je napisao/la:aaaaaaaaaaaa Azmireeeeeeeee kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haaa stadion od 50 milki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakva nas buducnost ceka ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
Stvarno je Husref bezobrazan treba mu otkaz dati jelde...fukaratz je napisao/la:i sta ako je bio na klupi za rezerve kad ga nema namjeru ubacivatiSuljo20002 je napisao/la:Ljudi da vam prosvijetlim situaciju : HUSIC JE BIO NA KLUPI ZA REZERVE DANASekipa premorena pojedini igraci nisu imali minute odmora, zaostajemo sa rezultatom a Husref napravi samo dvije izmjene
jedna od tih Mehidic koji se saplice o aut liniju, dok Govedarica ili Husic sjede i posmatraju
oni Zeljini igraci ja ne znam sto ih hvalite toliko pa prvo nisu ni kondiciono spremni, prvi Zahirovic na skrge dise zadnjih 20 minuta (bivsi reprezentativac) a drugo nista posebno nisu pokazali na terenu (nikakvi uigranost a uzeli 3 bobe)
ali Mulalic to fino izbalansira pa poubacuje svjeze igrace i lagano izdrzi do kraja dok mi koristimo u rotaciji 14 igraca od kojih su 4 falila
svi ostali nisu Husrefu po volji i samo dzaba pare primaju.
solinas je napisao/la:aaaaaaaaaaaa Azmireeeeeeeee kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haaa stadion od 50 milki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakva nas buducnost ceka ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
pa mnogo si "pametan"SARS je napisao/la:Stvarno je Husref bezobrazan treba mu otkaz dati jelde...fukaratz je napisao/la:i sta ako je bio na klupi za rezerve kad ga nema namjeru ubacivatiSuljo20002 je napisao/la:Ljudi da vam prosvijetlim situaciju : HUSIC JE BIO NA KLUPI ZA REZERVE DANASekipa premorena pojedini igraci nisu imali minute odmora, zaostajemo sa rezultatom a Husref napravi samo dvije izmjene
jedna od tih Mehidic koji se saplice o aut liniju, dok Govedarica ili Husic sjede i posmatraju
oni Zeljini igraci ja ne znam sto ih hvalite toliko pa prvo nisu ni kondiciono spremni, prvi Zahirovic na skrge dise zadnjih 20 minuta (bivsi reprezentativac) a drugo nista posebno nisu pokazali na terenu (nikakvi uigranost a uzeli 3 bobe)
ali Mulalic to fino izbalansira pa poubacuje svjeze igrace i lagano izdrzi do kraja dok mi koristimo u rotaciji 14 igraca od kojih su 4 falila
Strasno a sta kaze bez obzira na sve nece mi ogaditi ovo ja volim Sloboduxeksor je napisao/la:Pa covjek je kralj ako opstina nemoze nek da slobodi stadion i u rekordnom vremenu će BiH imati stadion koja BiH nije vidjela i spreman je on ulozit u isti 50 miliona, al bi covjek imo upravljacka prava kao tan u sarajevu, sto je i normalno, cojek napravi i uradi i dođe neko i proda sve. Bravo Azmire I ako neuzmemu titulu sa takom politikom u budućnosti se nebrinemo.
Ako pogledaš trening možeš vidjeti da je Husić spreman za 8 minuta utakmice.fukaratz je napisao/la:i sta ako je bio na klupi za rezerve kad ga nema namjeru ubacivatiSuljo20002 je napisao/la:Ljudi da vam prosvijetlim situaciju : HUSIC JE BIO NA KLUPI ZA REZERVE DANASekipa premorena pojedini igraci nisu imali minute odmora, zaostajemo sa rezultatom a Husref napravi samo dvije izmjene
Tacno, samo dvije izmjene jucerfukaratz je napisao/la:i sta ako je bio na klupi za rezerve kad ga nema namjeru ubacivatiSuljo20002 je napisao/la:Ljudi da vam prosvijetlim situaciju : HUSIC JE BIO NA KLUPI ZA REZERVE DANASekipa premorena pojedini igraci nisu imali minute odmora, zaostajemo sa rezultatom a Husref napravi samo dvije izmjene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.