PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa oni su nasa djecadejavu je napisao/la:Ta pjesma inače služi kao prepucavanje između djece
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Atmosfera je sve u svemu bila odlicna, ali sam nakon jucerasnjih najava da nas ceka nevidjena koreo ocekivao više od obicne crno-bijele šetalice, takodje su neke pjesme u najmanju ruku bile smijesne, al dobro nije ultra forum, za igrace je sigurno bio lijep ambijent za igranje, manijaci za 10 standardno..
Ma sve 5 care moj.Rinuka je napisao/la:Pa oni su nasa djecadejavu je napisao/la:Ta pjesma inače služi kao prepucavanje između djece![]()
- amazon
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:pa zato što je bilo korektno pitaru raspali, nisu se ljudi valjali po travi, igrali muški rame o rame a ne đonom u kost, a i kad su odugovlačili igru fasovali su žute kartone, što je npr. protiv Capajeba bilo nemoguće da se desi...kad neko igra korektno čitava ti Tuzla prizna, a kad igra suportno opet priznamo, samo što inače protiv vas ne bude prenos pa svi mislee da lažemoRinuka je napisao/la:Dobro izdanje nase podgrupe danasSamo me malo cudi sto danas ne komentarisete sudjenje??
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Bilo je kontakta to stoji e sad je na sudiji, dosta njih bi njih sviralo penal ondje mislim da je to licno do sudca
Sad bilo je par gresaka u korist slobode ali ljudi niko nije perfektan i treba prestat gledat svaku sitnicu koja nije utjecala na konacni izhod susreta
Sad bilo je par gresaka u korist slobode ali ljudi niko nije perfektan i treba prestat gledat svaku sitnicu koja nije utjecala na konacni izhod susreta
"Volim te Zeljo"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma brate ne zanima me da ne kvarimo ljep je ugodjaj bio ko god je bio na stadionu.. cestitali smo sportki na vasoj pobjedi koja je zasluzena i ako nismo imali malo srece .. cak ste dobili i aplauz nakon utakmice bas kao i onda kad ste nas na Tusnju uzeli 0 4dejavu je napisao/la:Na stranu sve drug, ali hajde reci mi šta ste postigli sa tim pjevanjem, šta ste htjeli ? Ta pjesma inače služi kao prepucavanje između djece, a zadnji put sam je čuo nekad početkom 2000-tihSaltCityAttack je napisao/la:I opet ko uvredjene mlade samo u nasoj ligi morac cvijrcem gadjat druge, a svugdje na svijetu ljudi pjevaju sve i svasta..pa i Horde su vam to pjevale , pa pjevalo se ovo odavno i prije mnogo godina ..de sad opet po obicaju napravite i ubacite politiku u ovo navikli smo majkemi nebi nas iznenadilodejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- amazon
- Kontakt:
Utakmica vise nego korektna bila. Nije bilo nikakvih problema i ovo je dokaz da u Tuzli znaju biti normalni
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kamen krs i maslina vino ganga Neretva 
Jesu pjevali onu udarnu "Zeljo u tuti Saraj'vo ga muti".dejavu je napisao/la:Na stranu sve drug, ali hajde reci mi šta ste postigli sa tim pjevanjem, šta ste htjeli ? Ta pjesma inače služi kao prepucavanje između djece, a zadnji put sam je čuo nekad početkom 2000-tihSaltCityAttack je napisao/la:I opet ko uvredjene mlade samo u nasoj ligi morac cvijrcem gadjat druge, a svugdje na svijetu ljudi pjevaju sve i svasta..pa i Horde su vam to pjevale , pa pjevalo se ovo odavno i prije mnogo godina ..de sad opet po obicaju napravite i ubacite politiku u ovo navikli smo majkemi nebi nas iznenadilodejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
Inace, u nekoliko navrata sam pomislio da nisu ni dosli na stadion.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Bila je I ona poznata, Željo tu-tu-tuu savio se u gutuu.
Idem putem skrenem lijevo ja te jeb.em Sarajevo ili idem putem sretnem ježa pokenjam se na Veleža.
Zašto nije došla robija jer bi ovdje bila zbodena.
Famose Famose eto Zelje tamo se.
**** bi hanku pal. Samo da mi da samo da mi da , hanka kurava hanka drolja nece ni da zna. Davala je davala je uzmite je Manijaci rasturite je
To su bili hitovi i south wind
Idem putem skrenem lijevo ja te jeb.em Sarajevo ili idem putem sretnem ježa pokenjam se na Veleža.
Zašto nije došla robija jer bi ovdje bila zbodena.
Famose Famose eto Zelje tamo se.
**** bi hanku pal. Samo da mi da samo da mi da , hanka kurava hanka drolja nece ni da zna. Davala je davala je uzmite je Manijaci rasturite je
To su bili hitovi i south wind
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
zeljo u tuti sarajvo ga muti
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
E moj Mramore al ispušismo gore mi nego Sloboda.NKMramor je napisao/la: Ma sve 5 care moj.![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
AJJJJJJJ POTPISA HAHAHAHAHAHAHwobly92 je napisao/la:E moj Mramore al ispušismo gore mi nego Sloboda.NKMramor je napisao/la: Ma sve 5 care moj.![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
gledaj ih, kako svi vole zeljeznicar... hahahah
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- amazon
- Kontakt:
Gotovo je. Sarajevo pobjedilo Slaviju, uzimaju titulu nema sta..
Danas su igrali veci sarajevski klubovi, u sledecem kolu sastaju se ovi manjiamazon je napisao/la:Gotovo je. Sarajevo pobjedilo Slaviju, uzimaju titulu nema sta..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.