FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad je jasno - Želju mogu voditi samo fanatici i vojnici Želje, ljudi koji vole ovaj klub.
Takav je bio nekad Hadžiabdić, takav je bio i neponovljivi Amar Osim, takav je bio i Dino Đurbuzović, takav je bio i Adžem koji je bio vrlo dobar trener, takav je bio i Odović. A evo vidimo takav je i Mulalić (koji je bio i navijac Želje i igrac i sad trener). To su fanatici Želje i tu se mora izroditi neko dobro, mora biti rezultata.
Da ne pominjem old school Švabu Osima ili Ribara, oni su bili klasa za sebe.
Mislim da Edisa treba maksimalno gurati, poslati ga poslije sezone negdje u Njemačku na doškolavanje, covjek ima žicu za ovaj posao, odan je i voli Želju. U takve ljude se isplati ulagati i dati im povjerenje.
Takav je bio nekad Hadžiabdić, takav je bio i neponovljivi Amar Osim, takav je bio i Dino Đurbuzović, takav je bio i Adžem koji je bio vrlo dobar trener, takav je bio i Odović. A evo vidimo takav je i Mulalić (koji je bio i navijac Želje i igrac i sad trener). To su fanatici Želje i tu se mora izroditi neko dobro, mora biti rezultata.
Da ne pominjem old school Švabu Osima ili Ribara, oni su bili klasa za sebe.
Mislim da Edisa treba maksimalno gurati, poslati ga poslije sezone negdje u Njemačku na doškolavanje, covjek ima žicu za ovaj posao, odan je i voli Želju. U takve ljude se isplati ulagati i dati im povjerenje.
- savatihotece
- Kontakt:
Čuvaj ti Ahmetovića. Nije se vidio. Pokušao solirat i svaki put zajebo. Nemojte napamet pričat gledajući Moju TV. Ko je bio na utakmici znat če da su Bogi i Hodža povukli najviše jer su Ahmetovića tražili čitavo vrijeme visokim loptama. Odradili ljudi posao. Sloboda nije dala go.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- amazon
- Kontakt:
Sta je to Ahmetovic, Ronaldo pa da ga ne moze cuvati. Ne znam o cemu ti pises. Hodzurda je jedna krampa, samo ima srecu sto ispred sebe ima Zahirovica i Blagojevic, a pored sebe Bogija titu. Kramaric je imao par izgubljenih lopti ali od kad je usao Veselinovic nije mogao prnut, a do tada dar mar.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne znam cemu kritikovanje Hodžurde
Momak je tek četvrti stoper ekipe, a igra samo zahvaljujuci takvim okolnostima.
Naš prvi stoperski par (Kosorić- Bogdanović) je povrijeđen i van stroja, zato i igraju Bogičević- Hodžurda silom prilika.
Najviše mi je žao Bogdanovića koji se povrijedio teže i nece ga biti do kraja sezone
Sa njim smo mnogo jaci u defanzivi, plus Jasmin zna zabiti i iz prekida.

Momak je tek četvrti stoper ekipe, a igra samo zahvaljujuci takvim okolnostima.
Naš prvi stoperski par (Kosorić- Bogdanović) je povrijeđen i van stroja, zato i igraju Bogičević- Hodžurda silom prilika.
Najviše mi je žao Bogdanovića koji se povrijedio teže i nece ga biti do kraja sezone

- amazon
- Kontakt:
Ja sam rekao da danas samo pukom srecom u prvom poluvremenu nismo primili gol zbog kardinalni gresaka Hodzurde. Danas nas nije kostalo, ali kad nam bude jos vaznije sjebat ce nas. Zato kazem treba Aco da se vrati sto prije, a iako bude igrao Hodzurda, Boze moj, ali je tanak brate dragi to se mora reci.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
jbg jarane, Edis danas nije ni imao nekog izbora što se tice stopera....jedino umjesto Hodžurde da je stavio mladog Osmankovića ili Durakovića u ovako jakoj utakmici i na ovako teškom gostovanju kod lidera, momke koji nemaju ni poluvrijeme iskustva u seniorskom fudbalu.amazon je napisao/la:Ja sam rekao da danas samo pukom srecom u prvom poluvremenu nismo primili gol zbog kardinalni gresaka Hodzurde. Danas nas nije kostalo, ali kad nam bude jos vaznije sjebat ce nas. Zato kazem treba Aco da se vrati sto prije, a iako bude igrao Hodzurda, Boze moj, ali je tanak brate dragi to se mora reci.
Misliš da bi Hodža igrao da su Bogdanović ili Kosorić dostupni

- amazon
- Kontakt:
Slazem se da nije imao izbor, ali za evrope potraziti jednog stopera jer od bogdanovica zadugo nema nista..
Dovest ce se stoper za Evrope sigurno, samo da nam je prvo izboriti Evropu.amazon je napisao/la:Slazem se da nije imao izbor, ali za evrope potraziti jednog stopera jer od bogdanovica zadugo nema nista..
Ova uprava je pokazala da može dovesti ozbiljnije igrace

- savatihotece
- Kontakt:
Smeta mi što ste u jednoj divnoj pobjedi našli razlog da serete. Dugo nisam bio na ovom forumu i neću još dugo. Alahimanet.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- amazon
- Kontakt:
Prijatelju nisi u Koreji. Valjda imamo pravo komentarisati utamicu. Sta trebam samo svrsavati i ako smo pobjedili moramo misliti isto. Haj Allahimanet
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Mnogo smo jaki
Nek smo malo prizemljili ove Tuzlake. Oni naše komšije našli maltretirat... E pa neće moći!

Nek smo malo prizemljili ove Tuzlake. Oni naše komšije našli maltretirat... E pa neće moći!

- plavousrcu
- Kontakt:
Slozio bih se za Hodzurdu. Najlosiji igrac Zelje trenutno al Edis nije imao izbora. Ahmetovic je odlican igrac i sigurno ce ga nasi zaganjati, ako vec nisu.
Ovi su mi najbolji. Pazi, njemu smeta sto momci kso seru. Demagogija. Tri boda najbitnija, ovi su bili nesto bolji al bili su domacini i to je bilo za ocekivati. Hodzurda se trudio i borio sl ovaj kosati je nezgodan i tesko ga je cuvati. Gol nismo primili ali za to nisu zasluzni Hodzurda i Bogi nego Vedran. Blagojevic za mene igrac utakmice.savatihotece je napisao/la:Smeta mi što ste u jednoj divnoj pobjedi našli razlog da serete. Dugo nisam bio na ovom forumu i neću još dugo. Alahimanet.
Ma ja nikad u zivotu nisam nikog kritivo i kad ide i kad neide
Kad neide nadam se da ce biti bolje i to je to
Nemogu ja nekog kritikovat ko je u Zelji
takav sam ja
Kad neide nadam se da ce biti bolje i to je to
Nemogu ja nekog kritikovat ko je u Zelji
takav sam ja
"Volim te Zeljo"
Bas vala ka jutros usao reko da vidim sta raja pise imal kakih zezancija euforije...a ono Kramaric los Hodzurda krampa itdamazon je napisao/la:Prijatelju nisi u Koreji. Valjda imamo pravo komentarisati utamicu. Sta trebam samo svrsavati i ako smo pobjedili moramo misliti isto. Haj Allahimanet
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- amanakazablon
- Kontakt:
Kramaric sasvim solidan.Emir prvo poluvrijeme malo nesiguran, dok je u drugom bio dobar, iako je igrao u grcu jer je rano dobio zuti karton. Blagojevic me po ko zna koji put odusevio, Veca igrac utakmice. Sve u svemu raja imamo dosta razloga za optimizam, pauza na vrijeme da se vrate povrijedjeni, ii ako mi neko moze reci Jel sa Sinisom sve ok? Volim te Zeljo
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !
NAVIJANJE MANIJAKA JUCE U TUZLI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
evo i ovdje cu javno da se izvinem navijacima zelje za sve sto sam napisao u vezi Sablje...sklonit cu i ono segacenje iz potpisa u vezi njega i to sve zbog sportskog i fer komentara utakmice a pogotovo zbog obilaska MEZARA RAKMETLI MUSTAFE HUKICA...mozda nema veliki fond rijeci ali srcem voli zelju,za boljitak je BH fudbala i VELIKA JE LJUDSKA GROMADA....jos jednom se izvinjavam u svoje ime...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- amazon
- Kontakt:
FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba, da je u akciji eksternog finansiranja kupovine stolica za Stadion Grbavica od 14. marta do 20. marta 2016. godine prikupljeno na posebnom računu u Unicredit banci 29.553,28 KM.
Svi nesto fol lijepe ovo uclani se, bla, bla, a jedva skupili 30 milja. Na drugim forumima kad citas insajdere neko bi rekao skupljaju se pare i pare, a oni samo kenjaju u prazno. Bruka ziva, ali et..
Svi nesto fol lijepe ovo uclani se, bla, bla, a jedva skupili 30 milja. Na drugim forumima kad citas insajdere neko bi rekao skupljaju se pare i pare, a oni samo kenjaju u prazno. Bruka ziva, ali et..
-
- Kontakt:
Ne buraz, zivim u Tuzli cisto radi posla, a nisam rodjen u Tuzli.Ali ovdje zivim vec 15 godina, jel trebam da mijenjam ljubav prema klubu radi goegrafskw pripadnosti...Daj ba, svaka cast, uvijek volim da Sloboda pobijedi , osim kada igra sa Zeljom.Druge stvari me ne zanimaju.....SOLINA je napisao/la:argentarium80 je napisao/la:Bio na sjeveru, al nisam navijao..Ima nas koji volimo Zelju u Tz...Extra tekma, i dobro navijanje...Idemo dalje
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa i 26 gostiju.