A cekao belmina da se upeca, a ti se nafata...rio_Ferdy88 je napisao/la:Smanji doživljaj, ipak si ti čovjek u godinamaackeey je napisao/la:O utakmici necu pisati, sve je bilo ocekivano.
Respect za redse sa transparentom među scamovcima. Popili su batina, ali su pokazali da imaju muda do zemlje! Svaka cast, i ocekujem kaznu za đavolcice od recimo tri sezone zabrane igranja u Europi. Ha ja, nek se ugase brate mili.
P. S. : danas hocu sevillu.
Čestitke na prolazu
Rutinski vam naštimaše Dortmund, iako sam vam priželjkivao Bragu
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Jedva čekam ovaj dvomeč, biće obje utakmice paklene, od najboljih navijača na tribinama u svojim zemljama do kvaliteta na trenerskoj poziciji, preko dobrih rostera.
Prednost je uzvrat kod kuće.
Sad se fino odmoriti a ona pobjediti ako Bog da Sottona.
20:03.2016. Sotton-Liverpool
02.04.2016. Liverpool-Tottenham
07.04.2016. Dortmund-Liverpool
10.04.2016. Liverpool-Stoke
14.04.2016. Liverpool-Dortmund
16.04.2016. Bournemouth-Liverpool
Uopšte nemamo težak raspored, može se čak i kalkulisati. No idemo redom, utakmicu po utakmicu.
Prednost je uzvrat kod kuće.
Sad se fino odmoriti a ona pobjediti ako Bog da Sottona.
20:03.2016. Sotton-Liverpool
02.04.2016. Liverpool-Tottenham
07.04.2016. Dortmund-Liverpool
10.04.2016. Liverpool-Stoke
14.04.2016. Liverpool-Dortmund
16.04.2016. Bournemouth-Liverpool
Uopšte nemamo težak raspored, može se čak i kalkulisati. No idemo redom, utakmicu po utakmicu.
Kocka je bačena
Bolje ispasti od dortmunda nego kd brage 

You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
Dobili smo najjaču i ako ništa treba se radovati zanimljivim i kvalitetnim utakmicama. Malo olakšanje je i što nismo favoriti jer su oni trenutno jači.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- kumkalesic
- Kontakt:
Zaista ne znam šta bih napisao o današnjem izvlačenju i narednom protivniku.
Proći se može, ali se mora pristupiti utakmici onako kako se to uradilo protiv Uniteda na Anfieldu. Ako pristup bude kao onaj sinoć, onda sigurno ispadamo, jer ono igrači Dortmunda će znati iskorisiti i lagano nas proći...
Na tešku prepreku je naišao ovaj naš niz nepobjedivosti u ovoj europskoj sezoni
Proći se može, ali se mora pristupiti utakmici onako kako se to uradilo protiv Uniteda na Anfieldu. Ako pristup bude kao onaj sinoć, onda sigurno ispadamo, jer ono igrači Dortmunda će znati iskorisiti i lagano nas proći...
Na tešku prepreku je naišao ovaj naš niz nepobjedivosti u ovoj europskoj sezoni

Joint_fc
Dortmund je svakako najveci favorit za osvajanje ovog takmicenja, ali zasto skidati gace unaprijed. Velike evropske noci su ispred nas, ova utakmica je poput polufinala lige prvaka. U prednosti smo sto drugu utakmicu igramo kod kuce. Samo hrabro i motivisano. Ako prodjemo dortmund zasluzeno, osvojili smo ovo takmicenje. Idemo redsi. Samo hrabro i skauzerski. Uzivacemo u 2 fudbalske ljepotice.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Povrijedio se Firmino. Baš me interesuje koga će Klopp sutra staviti umjesto njega, pretpostavljam da će biti duo Origi-Sturridge.Andy Kelly @AndyK_LivNews 29 minutes ago
Brazil's FA appear to have confirmed that Firmino injury on their website
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... s-11050398
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jedino moguce. Mislim da Ben nema sanse da zapocne tekmu. Osim toga, s njim ( Origijem ) dobijamo na brzini i cak i bez Firmina sam uvjeren u pobjedu. Jos da Sturridge proradi...
- BeyKopites
- Kontakt:
Sretan rođendan Koloo

Šteta za Firmina.

Šteta za Firmina.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Najvjerovatnije da ce Milner desno, a Lallana umjesto Firmina. Mada mozda bi dobro bilo da zajedno zaigraju Origi i Sturridge od pocetka, nisu bas losi bili prosli prosli put kad smo im gostovali.
Milner suspendovan.heski je napisao/la:Najvjerovatnije da ce Milner desno, a Lallana umjesto Firmina. Mada mozda bi dobro bilo da zajedno zaigraju Origi i Sturridge od pocetka, nisu bas losi bili prosli prosli put kad smo im gostovali.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Iako ga vecina (prvi ja) bas i ne voli, Milneru skidam kapu ta tekmu u cetvrtak. Kakav univerzalac, nevjerovatno. Jos bih ga jedino volio na golu vidjeti. Igrac zadatka i to je to.
Poceti sa Origijem i Sturridge-om. Zabiti dva, iako ce biti tesko, Sotin se digao i zeljeti ce nam vratiti za ono ponizenje u kupu.
Poceti sa Origijem i Sturridge-om. Zabiti dva, iako ce biti tesko, Sotin se digao i zeljeti ce nam vratiti za ono ponizenje u kupu.
Millner ima najmanje obozavatelja to je sigurno ali covjek se trudi ma gdje god igrao.
U cetvrtak je bio medju boljim svidjalo se to nekom ili ne
Ma danas benteke ulazi i rjesava utakmicu,al bit ce tesko ipak danas,jaki su soton
U cetvrtak je bio medju boljim svidjalo se to nekom ili ne
Ma danas benteke ulazi i rjesava utakmicu,al bit ce tesko ipak danas,jaki su soton
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Flano kapiten ! 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Uh zaboravio sam na suspenziju, hvala Carlo.
Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Flanagan, Allen, Can, Coutinho, Lallana, Sturridge, Origi.
Subs: Ward, Toure, Benteke, Henderson, Ojo, Skrtel, Smith.
Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Flanagan, Allen, Can, Coutinho, Lallana, Sturridge, Origi.
Subs: Ward, Toure, Benteke, Henderson, Ojo, Skrtel, Smith.
Da vidimo i taj par Stu-Origi, dal ce se izrodit kakva hemija.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.