Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Steta pa je grad digao ruke od Rudara fina ekipica za ligu 12 ali sta je tu je 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Hajde sto je otjeran nego ovo sto vi kazete, covjek je odstranio okosnicu ekipe. Sam sebi skocio u stomak i zato ga gadjase bakljom na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, ko zna kakvi su talovi i dogovori u pitanju. Ne mogu vjerovati da je tako lud da misli da je Velkoski, ili Tatomirovic slabiji od ovoga sto imaju.Rokoko87 je napisao/la:Kad smo kod Ješića, ja još uvijek ne vjerujem koga je doveo i koga je otpustio, komšinice je oslabio za 90%.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Obicno nisam na strani navijaca, jer su vecinom nerealni i pretjeruju, ali ovdje ste imali svako pravo. Jos da lik nije iskesiran, pa da ima razloga da kaze ko je sa njim bio u poslu (Ibrakovic sigurno), tek bi tada napravili pravu stvar. Ovako...Bolanos je napisao/la: Hajde sto je otjeran nego ovo sto vi kazete, covjek je odstranio okosnicu ekipe. Sam sebi skocio u stomak i zato ga gadjase bakljom na kraju.
-
prisutanod1964
Ibraković započeo dovođenjem kojekakvih,Ješić nastavio tjerajući iole dobre uz dovođenje poluamatera a fening i fol redatelj aminovali.Bolanos je napisao/la:Hajde sto je otjeran nego ovo sto vi kazete, covjek je odstranio okosnicu ekipe. Sam sebi skocio u stomak i zato ga gadjase bakljom na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, ko zna kakvi su talovi i dogovori u pitanju. Ne mogu vjerovati da je tako lud da misli da je Velkoski, ili Tatomirovic slabiji od ovoga sto imaju.Rokoko87 je napisao/la:Kad smo kod Ješića, ja još uvijek ne vjerujem koga je doveo i koga je otpustio, komšinice je oslabio za 90%.
A pozadina - pogodite sami.
Ja obicno volim dati nekome vremena. Kod ovog lika od prve utakmice - Viteza do zadnje - Slobodr isti problem, prazan prostor na sredini od 30m. Pa ne treba biti Ferguson da nas iznadimas na terenu.SlevinKelevra je napisao/la:Obicno nisam na strani navijaca, jer su vecinom nerealni i pretjeruju, ali ovdje ste imali svako pravo. Jos da lik nije iskesiran, pa da ima razloga da kaze ko je sa njim bio u poslu (Ibrakovic sigurno), tek bi tada napravili pravu stvar. Ovako...Bolanos je napisao/la: Hajde sto je otjeran nego ovo sto vi kazete, covjek je odstranio okosnicu ekipe. Sam sebi skocio u stomak i zato ga gadjase bakljom na kraju.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- hskzmostar
- Kontakt:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
A **** teThrillerHz je napisao/la:Mozda sam lud, ali nek zeljo pobjedi zrinjskog, a mi pobjedimo sve do kraja, sloboda ce morati jos jednom kiksat i eto nam titule... Hurtic ako nastavi onako kako je krenuo u onih par utakmica, onda imamo pravo da se nadamo, dosta vise negativeBolanos je napisao/la:Slavija kucizlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci
Ovo je smijesno
Pa ovi nemogu do kraja uzet 18 bodova to je veliki upitnik
Realno gledajuci situaciju mozda bi mogli jos 15 bodova uzet
Ali sta ces Kitari su to
"Volim te Zeljo"
- hskzmostar
- Kontakt:
Bolan moj klub evo prvi i ima prednost solidnu tu je Sloboda pa me strah za europu a ne titulu,jeb... zivot da mi je ovakav optimizam kao u njih!
I nas je strah jbg za Evropu ali kazem ti uvijek u glavi imas neku ludu sliku.hskzmostar je napisao/la:Bolan moj klub evo prvi i ima prednost solidnu tu je Sloboda pa me strah za europu a ne titulu,jeb... zivot da mi je ovakav optimizam kao u njih!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
recepivedik
- Kontakt:
krkan deni vam ga uvali, a ti kako hoceshskzmostar je napisao/la:Pitari jos sanjaju titulu...sa debelim Benkom i predebelim Brazilcima i krkanom Denijem ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Benko!?Sta tek reci za ostale spiceve kad je"debeli" benko prvi strijelac!Ovim si vise ponizio svoje napadace nego benku!hskzmostar je napisao/la:Pitari jos sanjaju titulu...sa debelim Benkom i predebelim Brazilcima i krkanom Denijem ...
Pa Sabinho zar niste likovali kada je otjerao pola ekipe, tkz. "klandzije". Zar niste govorili da je to puni pogodak i da vam je trebao neko kao Jesic da ocisti ekipu.Bolanos je napisao/la:Hajde sto je otjeran nego ovo sto vi kazete, covjek je odstranio okosnicu ekipe. Sam sebi skocio u stomak i zato ga gadjase bakljom na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, ko zna kakvi su talovi i dogovori u pitanju. Ne mogu vjerovati da je tako lud da misli da je Velkoski, ili Tatomirovic slabiji od ovoga sto imaju.Rokoko87 je napisao/la:Kad smo kod Ješića, ja još uvijek ne vjerujem koga je doveo i koga je otpustio, komšinice je oslabio za 90%.
Dobro, mozda nisi konkretno ti, ali vecina vas jeste.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
@brile ja sigurno nisam, hvatao smm se za glavu i lupao glavom od zid. Sta se desilo? Sad ti koji su svrsavali na to, nakon sto je Jesic otjeran, tjeraju upravu jer je promaseno sa trenerom i jer imamo slabiji tim. 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- hskzmostar
- Kontakt:
Uvali ga krkan,al se zato pokazao u ostalim utakmicama...
Pa nasi napadaci i nevaljaju...al to ne mijenja cinjenicu da su vam sve violine guzate u ekipi kao da im je ona Kardashian svima u rodu
Pa nasi napadaci i nevaljaju...al to ne mijenja cinjenicu da su vam sve violine guzate u ekipi kao da im je ona Kardashian svima u rodu
Pa i predpostavljao sam da nisi tiBolanos je napisao/la:@brile ja sigurno nisam, hvatao smm se za glavu i lupao glavom od zid. Sta se desilo? Sad ti koji su svrsavali na to, nakon sto je Jesic otjeran, tjeraju upravu jer je promaseno sa trenerom i jer imamo slabiji tim.
Sada ce Hurtic da pokaze kasapinu kako se vodi ekipa. Kako god okrenes, vazda su domace snage bile najbolje
Vi sa Husrefom i Dzenom, a mi sa Osimom i sada aBd sa Edisom.
Zadnja izmjena: brile, dana/u 19 mar 2016, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ljetos su, ali nisam nesto patioMokes je napisao/la: Uskoro ces i ti, kad Radnik protutnja kroz Zepce
A fakat i nama i vama je jeb.no i za Europu, 1 neocekivan kiks i vec je voda u usimahskzmostar je napisao/la:Bolan moj klub evo prvi i ima prednost solidnu tu je Sloboda pa me strah za europu a ne titulu,jeb... zivot da mi je ovakav optimizam kao u njih!
Sportski se nadati, a nije da nemaju apsolutno nikakvih sansi, ali mislim da je njima veci problem sto nemaju bas igrace da sada uvezu ogromnu seriju pobjeda.
Kako god, totalno je ludilo u vrhu
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne trebas biti Ferguson da izvedes normalan tim i formaciju.brile je napisao/la:Pa i predpostavljao sam da nisi tiBolanos je napisao/la:@brile ja sigurno nisam, hvatao smm se za glavu i lupao glavom od zid. Sta se desilo? Sad ti koji su svrsavali na to, nakon sto je Jesic otjeran, tjeraju upravu jer je promaseno sa trenerom i jer imamo slabiji tim.![]()
Sada ce Hurtic da pokaze kasapinu kako se vodi ekipa. Kako god okrenes, vazda su domace snage bile najbolje
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja sam 99% siguran da ce pitari zavrsit 5
Sloboda
Zrinski
Zeljo
Siroki
Sarajevo
Kao sto bi HER ZIKA rekao moj me insekt nikad ne vara

Sloboda
Zrinski
Zeljo
Siroki
Sarajevo
Kao sto bi HER ZIKA rekao moj me insekt nikad ne vara
"Volim te Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.