FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 19 mar 2016, 23:35

benko21 je napisao/la:mnogo kukolja se nakupilo u upravi ...nadam se da ce na kraju sezone svi otici i doci svjeza krv i ljudi koji su strucni za ono sto se ocekuje od njih
Benko imaš li dokaze ili.... ko god ima dokaze bujrum na hastal pa da vidimo ako nemate molio bi da se banuje svaki koji trola temu pa makar to bio moj mrtvi ćaća.
Sarajevo ljubavi moja!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 23:35

Samo tebe volimo i bodrimo !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 23:37

nukleusmember je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
"zlo87" je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???

Slavija kuci
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci

joj da je pobijediti borac i vitez u gostima i skretnichare kuchi,go bi hod"o po gradu 2 dana,prest"o bi i CH i SH i dupli apostrof pisati ocm

VVVBK

Ahahahahha valjda cemo ih uzet al cudno je bas u isto vrijeme je vodio hurtic i proslu polusezonu borac 2-0 radnik 0-3 i zrinjski u kupu

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 mar 2016, 23:38

MartinSco je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???

Slavija kuci
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci
Na zalost, Borac se vratio u igru za ostanak.. A Vitezu ce da gori.. Ako kojim slucajem njih dobijemo, protiv Olimpica ce biti pobjeda za titulu..
Elem, ova pauza ce nam dobro doci da "zbijemo" redove..
A onda, svi u napad, jedan je HASE!!!!
Hurtic ima predispozicije da nesto napravi. Utakmice pod njegovim vodstvom (Borac, Radnik, Zrinjski) uz onu protiv Sirokog kuci su nase najbolje ove sezone. Jedan od razloga je i sto dobro razumije filozofiju igre u BiH. Recimo, Kova mu je bio dmf sto bi Jesicu pslo na pamet Boga pitaj kad.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 mar 2016, 23:38

zlo87 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la: Slavija kuci
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci

joj da je pobijediti borac i vitez u gostima i skretnichare kuchi,go bi hod"o po gradu 2 dana,prest"o bi i CH i SH i dupli apostrof pisati ocm

VVVBK

Ahahahahha valjda cemo ih uzet al cudno je bas u isto vrijeme je vodio hurtic i proslu polusezonu borac 2-0 radnik 0-3 i zrinjski u kupu

HURTIC DO TITULE!!!
1946~

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 mar 2016, 23:39

Ja volim volim volim samo tebe SARAJEVO
Sarajevo ljubavi moja!

keli1946

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli1946 » 19 mar 2016, 23:39

Pantelija je napisao/la:
keli1946 je napisao/la:pa samo opleti po forumima, drustvenim mrezama, kafanama, tribinama i raznim mjestima protiv uprave i iskoristi momentum losih igara da okrenes navijace protiv njih
kakav spin :tokralju:

ubaci u forume i kafane TRIBINU, pa onda kaze MOMENTUM losih igara

Dakle, gdje cemo to osim na tribinama traziti ostavke? mozda kod ibraka u hotelu ili kod feminiziranok u kriterionu?
ili parku prinčeva?

ovdje se ne radi samo o losim igrama, nego o d10-ak trenera, nepostojanje plana bilo kakvog, o tome da nam dolaze MEANDZERSKI IGRACI, sve do jednog! e o tome se radi
:bow: :bow: :tokralju: :tokralju:
Ovo ocekujes :lol: :lol: :lol:
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2016, 23:40

Pogledajte samo ko sve u lozi sjedi,a slobodno i izracunajte koliko je igraca prodefilovalo kriz klub u zadnje dvije i po godine,dodajte na to jos i stalne trenerake smjene i bice vam jasno da ovaj klub nema jasne i dugorocne sportske vizije. I normalno da sada imamo ovakvo stanje.
Ako u obzir i ne uzmemo mogucnost da se iza toga kriju razne mutne radnje vec ovo iz prvog dijela posta je dovoljno da neko iz rukovodstva kluba (konacno) preuzme odgovornost i krivicu.
Jer nije logicno da dvije i po godine se mijenjaju i igraci i treneri i sportski direktor,a oni koji stoje i aminuju sve te promasaje bivaju zasticeni.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 mar 2016, 23:40

Koji je ono biser pisao da Hurtic radi prema Jesicevim instrukcijama :tokralju: :rol: :urnebes: :wtf:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2016, 23:42

Je l' ovo jos nismo naucili citirati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2016, 23:42

Bolanos je napisao/la:Koji je ono biser pisao da Hurtic radi prema Jesicevim instrukcijama :tokralju: :rol: :urnebes: :wtf:
Napisao mu jesic poruku da promijeni formaciju,da je njega slusao sad bi se cupali sa slavijom i borcem za opstanak hahahaha :rol:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 19 mar 2016, 23:43

sekac je napisao/la:
benko21 je napisao/la:mnogo kukolja se nakupilo u upravi ...nadam se da ce na kraju sezone svi otici i doci svjeza krv i ljudi koji su strucni za ono sto se ocekuje od njih
Benko imaš li dokaze ili.... ko god ima dokaze bujrum na hastal pa da vidimo ako nemate molio bi da se banuje svaki koji trola temu pa makar to bio moj mrtvi ćaća.
sav dokaz ce bit na kraju sezone kad odu nesposobnjakovici iz kluba, koji imaju ovo malo vremena da prikriju sve p*****ije koje su napravili.....razni talovi s dovodzenjem igraca sumnjivih kvaliteta,uzimanja firme iz druge drzave da rade kamp a toliko sposobnih firmi u BiH
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 19 mar 2016, 23:46

Pantelija je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Na kraju ce biti 'navijaci napolje',a oni ce biti rahat nece imati ko da skandira protiv njih
pa imaju oni odakle to nauciti, samo se vrate u doba kada smo MI tjerali onu upravu i oni su isto kopusavali da govore da smo plaćenici i da samo zelimo zlo klubu i pitali " a ko ce dci poslije nas"
Ista ta prica i sad ase spinuje na forumima od strane onih koji imaju korist ocito neku ili su haveri feminiziranom i raji

Samo, sto mi vec imamo iskustva sa takvima pa te price mogu negdje drugo prosipati

KAMP U KLJUČU, DVA DANA TRAJE, PRVI DANDIJETE IGRA, DRUGI DAN ODE TENISA IGRATI SA SESTROM I PRIME GA U AKADEMIJU JER JE .... ?STA? TARAAMMMM

A OSTALA DJECA JADNA DVA DANA SE LOME I NA KRAJU KURKO :)

zato jedno od te djece ode u sloveniju u maribor i dobije sve plus roditelji sa njim otisli... ali jbg mali nije immao nikoga a ni para... sto je najjace, slovenci ga pratili na nasem kampu :urnebes: :urnebes:
a ko ste vise vi u pm?!
sutra mozes naici na zatvorene kapije koseva pa da gines za stream, zasto nam treba da ne postujemo ono malo dobra sto imamo!

ta ista **** uprava po kojoj pljujes je izdigla klub iz sivila, ne kazem da nema mana, da dino jako cesto nema konkretan stav, da nam po lozama hoda svakakav sljam ali kada sve saberem i oduzmem uprava FKS (jos uvijek) zasluzuje nase povjerenje. trazili smo finansijsku stabilnost, dobili smo je, trazili smo investitora, dobili smo ga, trazili smo trofeje, imamo ih, pa na kraju i disciplinu pozelismo pa je jesic uspostavi, da duse ne grijesim, jedino sto je i uradio kada se sve sagleda, i nakon toliko toga nadje se neka balavurdija da **** dini majku?! ja nisam i necu nikada biti dio tih hordi, ja volim svoj klub i uvijek cu zeljeti najbolje njemu, sagledat cu stvari realno i objektivno i dati svoj sud, a on je da uprava, naglasavam jos uvijek treba da ima nase povjerenje i podrsku!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 mar 2016, 23:49

sekac je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pantelija trollas temu a molotovljev te prati. Mozda bi vas "sukob" mogli nastaviti na pp. Nema smisla radi ostalih forumasa. Jasno nam je svima, ti si za tjeranje, molotovljev za ostanak. Dakle nema potrebe da pet dana citamo o tome. Zamolio bih vas obojicu da nastavite na pp ili mozda na temi Uprava ako takve ima, ako nema pantelija slobodno je kreiraj.
Trebo bi kralju da opomenes ove što iznose neistine i optužuju da se uzimaju pare da se uđe u akademiju i ostale gluposti.Mislim možeš biti protiv uprave ili xa ali iznositi optužbe bez ikakvih dokaza nije uredu.Ne mogu još da se sjetim sta su ovde pojedini izmisljali ali nije uredu.Ko god kaže da se krade ili sl. ako imas dokaze otidi i prijavi.
Majkl brate nema ovde države ni mrve da ima neko bi za klevetu dobro popušio ali nema pa zato rade što im je volja lažu, intrigama se bave ne znam koji im je krajnji cilj da se otjeraju iz uprave Dino Edis ko li već a koga da dovedu umjesto njih pojma nemaju.
Nek se prvo pozabave klevetom o aferi punac.
Ali ne, feminizirani klepio usima.
Pa ko je god gledao, jasno mu je bilo ko prica istinu a ko laze.
Eto dotle su nas doveli ovi nesposobnjakovici.
Evo dva pitanja vezana za kamp, koja nisu kleveta nego cinjenice koje je lako privjeriti:
1. Zasto su radnici koje su angazovali placali se keshom a ne preko racuna?
2. Zasto je busenje nabavljano iz Srbije po visocijoj cijenu, ako u BiH ima firma koja isto to radi?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 mar 2016, 23:51

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Koji je ono biser pisao da Hurtic radi prema Jesicevim instrukcijama :tokralju: :rol: :urnebes: :wtf:
Napisao mu jesic poruku da promijeni formaciju,da je njega slusao sad bi se cupali sa slavijom i borcem za opstanak hahahaha :rol:
A Jesic dosao i plasirao Krstu na klupu a kod Hurtica glavni igrac bio jos Kova vise nije vidio sredinu terena osim kad ide na skok. :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 23:53

Pantelija je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Husrefa su otjerali isti ovi navijači koji sada tjeraju Upravu. A lafo pripisuju Upravi da ga je otjerala. Dvoličan si Pantelija.
otjerao ga je licno dino selimovic

Isti onaj koji se ne smije pojaviti pred novinarima od utorka!
Ne, navijači su ga otjerali, a Dino mu je učinio uslugu tako što ga je udaljio sa klupe, jer Husref nije mogao podnijeti psovke
i uvrede od strane navijača. Ima negdje izjava Musemića o ovome... I vi sad zamjerate nekom drugom zbog onoga što ste vi
uradili. Dvolično.
F.K.SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2016, 23:55

Bolanos je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???

Slavija kuci
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci

VVVBK

Eh ovo posljednje te drzim za rijec :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 23:57

Igrajte za CH I SH!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2016, 23:58

Trenutni rezultat ankete:
Pljuvaci vs Placenici 22:18
Tijesno :urnebes:

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 19 mar 2016, 23:59

@bokserov broj stranice samo izbaciti nulu
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, GradKamena2, Hajdeee, hibrid, N3R3D i 348 gostiju.