FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 19 mar 2016, 22:21

Prvo Ivetić jednom traži bolju podršku, pa poslije utakmice to pokazuje srce i grb :D i čovjek pozdravlja svakog navijača, ko god mu je podigao ruku ili mahnuo :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 22:23

Aerials je napisao/la:Ivetić je ono na kraju, kad su prišli tribini pokazivao na srce? :)
da mu ne treba transplatacija :think:

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 19 mar 2016, 22:25

Ne bih da pametujem Husrefu ali moram napisati svoje misljenje. Najprije forsiranje Haurdica vise nema smisla, pod hitno treba na klupu. Ulazak Damira Mehidica donio nam je zivost, prejak na lopti, snazan i kreirao je dvije dobre sanse. On i Veseli trebaju na krila. Osim toga ne kontam forsiranje Ordagica na krilu, momak je dobar ali nije taj koji moze pretrcati protivnickog beka i napraviti kontranapad trkom, u trenutku kada dvojica cuvaju Zebu, mislim da je korisnije imati Ordagica u sredini da napravi pometnju. Ahmetovic po meni dobar ali momak ne moze sam gore, izvlacio se na krilo ali jednostavno unutra nikoga. Zeba i on se odlicno razumiju. Od sljedece utakmice se nadam Mehidicu i Veselom na krilima i Ordagicem i Zebom u sredini jer tad smo najjaci.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 22:26

džaba ti to sve, Haurdić će k'o što gledam da igra uvijek, sve dok se ne povrijedi :roll:
Chinaglia je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Ivetić je ono na kraju, kad su prišli tribini pokazivao na srce? :)
da mu ne treba transplatacija :think:
rekla bih 'evo mu moje ako treba', al' se može shvatiti pogrešno :problem:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 22:43

defour je napisao/la:
Ne bih da pametujem Husrefu ali moram napisati svoje misljenje. Najprije forsiranje Haurdica vise nema smisla, pod hitno treba na klupu. Ulazak Damira Mehidica donio nam je zivost, prejak na lopti, snazan i kreirao je dvije dobre sanse. On i Veseli trebaju na krila. Osim toga ne kontam forsiranje Ordagica na krilu, momak je dobar ali nije taj koji moze pretrcati protivnickog beka i napraviti kontranapad trkom, u trenutku kada dvojica cuvaju Zebu, mislim da je korisnije imati Ordagica u sredini da napravi pometnju. Ahmetovic po meni dobar ali momak ne moze sam gore, izvlacio se na krilo ali jednostavno unutra nikoga. Zeba i on se odlicno razumiju. Od sljedece utakmice se nadam Mehidicu i Veselom na krilima i Ordagicem i Zebom u sredini jer tad smo najjaci.
znaci, ti bi hladno Sarica stavio na klupu

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 mar 2016, 23:01

Chinaglia je napisao/la:
defour je napisao/la:
Sablja ba :shhh: :shhh: , idi tamo na temu Selje i tamo pricaj... Kakve ti veze imas sa nama :?:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 mar 2016, 23:39

Svaka cast Salihovicu! Momak je odigrao iznad svih ocekivanja!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2016, 23:43

Ko nam ba fali protiv vrapcicana... Zebi je danas 3. žuti bio mislim....Jel i stjepanović
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

scooty11
Kontakt:

Post Postao/la scooty11 » 19 mar 2016, 23:45

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
defour je napisao/la:
Sablja ba :shhh: :shhh: , idi tamo na temu Selje i tamo pricaj... Kakve ti veze imas sa nama :?:
Ahahahahaha e jesi glup pa Chinaglia je fukara , samo sto se kladio pa sad mora da drzi avatar sablje i potpis :D
MIRZA RASCIC !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 23:46

Zeba, Ordagić, Veselinović, Stjepanović i Haurdić su imali po dva žuta.
Ahmeta, Zebe i Stjepanovića onda nema. Nek' se odmore, pregurat ćemo nekako :)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 mar 2016, 23:47

Aerials je napisao/la:Zeba, Ordagić, Veselinović, Stjepanović i Haurdić su imali po dva žuta.
Ahmetu je peti? :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2016, 23:48

staragarda je napisao/la:Ko nam ba fali protiv vrapcicana... Zebi je danas 3. žuti bio mislim....Jel i stjepanović
Njih ako nemozemo pobjediti gasi svjetlo poravnaj sve da posadimo krompir i satricu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 mar 2016, 23:52

Bilo bi dobro da Ahmetović i još neko od preostalih očiste kartone protiv Veleža, protiv Mladosti kombinovano i onda u punom sastavu na Široki.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 19 mar 2016, 23:53

NKMramor je napisao/la:Bilo bi dobro da Ahmetović i još neko od preostalih očiste kartone protiv Veleža, protiv Mladosti kombinovano i onda u punom sastavu na Široki.
hajd pp, da ti nesto predlozim ako nije frkaa

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 23:54

NKMramor je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Zeba, Ordagić, Veselinović, Stjepanović i Haurdić su imali po dva žuta.
Ahmetu je peti? :D
Ipak mislim da Ahmet igra, malo sam se zbunila :crazy: ne znam tačno kakva je kod njega situacija s kartonima :|

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2016, 23:55

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ko nam ba fali protiv vrapcicana... Zebi je danas 3. žuti bio mislim....Jel i stjepanović
Njih ako nemozemo pobjediti gasi svjetlo poravnaj sve da posadimo krompir i satricu.
Neće to biti ni malo lako...Ako udzemo sa tom pričom gasi svjetlo posadi krompir mogli bi n a j e b a t ko divovi u Prijedoru... I kod njih je ista priča bila...sadi krompir i satricu pa se usrase gore... Plus los teren plus domaćin koji igra za sebe i bez pritiska plus nedostatak bitnih igrača
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 mar 2016, 23:55

Igracima poslije utakmice kao da se svijet srusio, a sa tribina se ori Sampioni. Zeba mi je djelovao da je najvise potonuo, to je taj pobjednicki mentalitet. Dobro je sto nije bilo nekih problema na utakmici, za razliku od prosli put, dobra pozivnica svima onima koji bi rado dosli na Tusanj, a boje se da ce dobiti kamen u glavu.
Bit ce **** protiv Veleza, pogotovo bez Zebe, igraju im juniori bez ikakvog pritiska i za publiku, nece biti nimalo lagano, ali idemo ih dobiti i nastaviti put za titulu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 23:56

gubitak bodova je neminovno morao doci, kao sto neko vec napisa, kiksat' cemo i mi, a i oni, to je sasvim normalno i logican slijed dogadjaja! eh sad, ono sto mene raduje, jeste to da iako smo izgubili bodove, igrali smo dobro, ne nasem najboljem nivou, ali to je zahvaljuci jednim dijelom kvalitetnom protivniku, a drugim dijelom zahvaljujuci umoru, odnosno izostancima Kostica i Sarica ;) poenta, drzimo tu konstantu u igri i to je svakako ohrabrujuce!

pauza ce nam odlicno doci, da se momci odmore, da se povrijedjeni oporave u potpunosti i onda idemo u nove pobjede, a nadam se da cemo za naredno kolo imat' i Lakicevica na raspolaganju, a za Husica vise ni sam ne znam sta da mislim, je l' on uopste tu, trenira li, je li potpisao, ili trenira samo za sebe, da odrzava formu, puno pitanja oko njega, a malo odgovora

za mene danas Veseli najvece razocarenje, nista mu nije islo za nogom, nista konkretno nije napravio, neki odlicni potezi u polju su bili zaista za pohvalu, ali nam to nista konkretno nije donijelo .. Haurdica uopste ne vrijedi komentarisat', neka se ebe sa sve Husrefom! na Ahmetovica sam bio kivan, jer mi je izvukao zivce u par situacija, jer nekada stvarno djeluje sporo s loptom u nogama, cak i nezgrapno, ali jebga, nije on kriv sto nije imao niti jednu loptu za gol, cak je namjestio jednu Krpicu! Sale odigrao odlicno kao sto sam i pretpostavio, Efendic takodjer, samo sto ce on jednom sam sebi nogu polomit' :roll:

kako god, gledao sam malo Zrinju, mi smo danas protiv mnogo jaceg protivnika, odigrali bolje nego oni protiv Rudara, nekako mi djeluju kao ekipa koja nekada odigra bas dobro, a nekada slabije, u tom smislu, mi imamo tu konstantu i po tome smo boljih od njih, ali oni imaju dosta siri kadar i to na kraju moze biti presudno

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 19 mar 2016, 23:58

Ahmetović i Stjepanović su danas dobili žute , Zeba nije , igra u Vrapčićima .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 3 gosta.