Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
da mu ne treba transplatacijaAerials je napisao/la:Ivetić je ono na kraju, kad su prišli tribini pokazivao na srce?
rekla bih 'evo mu moje ako treba', al' se može shvatiti pogrešnoChinaglia je napisao/la:da mu ne treba transplatacijaAerials je napisao/la:Ivetić je ono na kraju, kad su prišli tribini pokazivao na srce?
znaci, ti bi hladno Sarica stavio na klupudefour je napisao/la:
Sablja baChinaglia je napisao/la:znaci, ti bi hladno Sarica stavio na klupudefour je napisao/la:
Ahahahahaha e jesi glup pa Chinaglia je fukara , samo sto se kladio pa sad mora da drzi avatar sablje i potpisSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sablja baChinaglia je napisao/la:znaci, ti bi hladno Sarica stavio na klupudefour je napisao/la:![]()
, idi tamo na temu Selje i tamo pricaj... Kakve ti veze imas sa nama
Ahmetu je peti?Aerials je napisao/la:Zeba, Ordagić, Veselinović, Stjepanović i Haurdić su imali po dva žuta.
Ahmeta, Zebe i Stjepanovića onda nema. Nek' se odmore, pregurat ćemo nekako
Njih ako nemozemo pobjediti gasi svjetlo poravnaj sve da posadimo krompir i satricu.staragarda je napisao/la:Ko nam ba fali protiv vrapcicana... Zebi je danas 3. žuti bio mislim....Jel i stjepanović
hajd pp, da ti nesto predlozim ako nije frkaaNKMramor je napisao/la:Bilo bi dobro da Ahmetović i još neko od preostalih očiste kartone protiv Veleža, protiv Mladosti kombinovano i onda u punom sastavu na Široki.
Ipak mislim da Ahmet igra, malo sam se zbunilaNKMramor je napisao/la:Ahmetu je peti?Aerials je napisao/la:Zeba, Ordagić, Veselinović, Stjepanović i Haurdić su imali po dva žuta.
Ahmeta, Zebe i Stjepanovića onda nema. Nek' se odmore, pregurat ćemo nekako
Neće to biti ni malo lako...Ako udzemo sa tom pričom gasi svjetlo posadi krompir mogli bi n a j e b a t ko divovi u Prijedoru... I kod njih je ista priča bila...sadi krompir i satricu pa se usrase gore... Plus los teren plus domaćin koji igra za sebe i bez pritiska plus nedostatak bitnih igračasolinas je napisao/la:Njih ako nemozemo pobjediti gasi svjetlo poravnaj sve da posadimo krompir i satricu.staragarda je napisao/la:Ko nam ba fali protiv vrapcicana... Zebi je danas 3. žuti bio mislim....Jel i stjepanović
Trenutno korisnika/ca: Aristotel555, convict35, JackW i 6 gostiju.