Lakoste je napisao/la:Podrska samo za Sarajevo, svi ostali su prolazni i kvarljivi. Na kraju sezone ce se izvagati sve i donjeti najbolje odluke po klub.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lakoste je napisao/la:Podrska samo za Sarajevo, svi ostali su prolazni i kvarljivi. Na kraju sezone ce se izvagati sve i donjeti najbolje odluke po klub.
Zadnja tvoja dva postaLakoste je napisao/la:Podrska samo za Sarajevo, svi ostali su prolazni i kvarljivi. Na kraju sezone ce se izvagati sve i donjeti najbolje odluke po klub.
Necemo sto postomiky_hz je napisao/la:Al u k.urcu ga necemo primiti,pored Barbarica bi se i ja vjerovatno u strijelce upisao.
10.000Pantelija je napisao/la:10 000 neznalica, dusmana kluba i ljudi kojima je napunjen mozak svim i svačim su u utorak tražili ostavku uprave dine i jesica ... Debili pravi
Sutra moltovljevom i ekipi dati mikrofon da im to kaže i da daju podršku feminiziranom i raji
Samo da pitam Jel i jaran ibrak najbolji sportski radnik u državi i još bolji jaran dzekin menadžer spadaju u tu ekipu koja je udarala temelje?
aahahaah jao mitomanamolotovljev je napisao/la:10.000Pantelija je napisao/la:10 000 neznalica, dusmana kluba i ljudi kojima je napunjen mozak svim i svačim su u utorak tražili ostavku uprave dine i jesica ... Debili pravi
Sutra moltovljevom i ekipi dati mikrofon da im to kaže i da daju podršku feminiziranom i raji
Samo da pitam Jel i jaran ibrak najbolji sportski radnik u državi i još bolji jaran dzekin menadžer spadaju u tu ekipu koja je udarala temelje?joj al' i ti voliš lovačke priče.
Od 9.000 prisutnih, trećina je skandirala protiv Uprave. Hajd zdravo, nervozan sam a ti me hinjski provociraš.
Bolanos je napisao/la:!!!hilmo je napisao/la:Podrška za upravu
Pa ti si prvi svrsavao kad god se ibrak pojavi po medijima.Pantelija je napisao/la:10 000 neznalica, dusmana kluba i ljudi kojima je napunjen mozak svim i svačim su u utorak tražili ostavku uprave dine i jesica ... Debili pravi
Samo da pitam Jel i jaran ibrak najbolji sportski radnik u državi i još bolji jaran dzekin menadžer spadaju u tu ekipu koja je udarala temelje?
jbg nisam BP pa da znam njihove talove...Ex1t je napisao/la:Pa ti si prvi svrsavao kad god se ibrak pojavi po medijima.Pantelija je napisao/la:10 000 neznalica, dusmana kluba i ljudi kojima je napunjen mozak svim i svačim su u utorak tražili ostavku uprave dine i jesica ... Debili pravi
Samo da pitam Jel i jaran ibrak najbolji sportski radnik u državi i još bolji jaran dzekin menadžer spadaju u tu ekipu koja je udarala temelje?![]()
Smijesni smo!
Podrska Upravi!!!!!!!!
Kako te nije STID, PA ČITAVO DRUGO POLUVRIJEME JE SJEVER PJEVAO PROTIV UPRAVE I DINE!!! ISTOK SIGURNO OGROMNA VEĆINA SKANDIRALI KAO I ZAPAD DINO ODLAZI, KAKO TE BOLANI NIJE STID???molotovljev je napisao/la:10.000Pantelija je napisao/la:10 000 neznalica, dusmana kluba i ljudi kojima je napunjen mozak svim i svačim su u utorak tražili ostavku uprave dine i jesica ... Debili pravi
Samo da pitam Jel i jaran ibrak najbolji sportski radnik u državi i još bolji jaran dzekin menadžer spadaju u tu ekipu koja je udarala temelje?joj al' i ti voliš lovačke priče.
Od 9.000 prisutnih, trećina je skandirala protiv Uprave. Hajd zdravo, nervozan sam a ti me hinjski provociraš.
plaćenik si čija zena vjerovatno sjedi i naplacuje članarinu i uzima miljumolotovljev je napisao/la:jest, jest... čak su i konobari iz restorana skandirali.