Zrinjski,zaista nevjerovatno ....FrancescoTotti je napisao/la:Slanci KO JE PRVIIIIII
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
ko nije probo bosansku kurcinu ne zna sta je meso. sreca ti znas.Hum94 je napisao/la:Ko nije probo svinjetinu nezna sta je mesoLuKaVaC je napisao/la:j3bo ligu ako je svinjski osvoji
sledeće godine titula na grbavicu![]()
Ko nije probo svinjetinu nezna sta je meso
[/quote]
ko nije probo bosansku kurcinu ne zna sta je meso. sreca ti znas.[/quote]
Kakav si za malo neobrezanog aaa papane

ko nije probo bosansku kurcinu ne zna sta je meso. sreca ti znas.[/quote]
Kakav si za malo neobrezanog aaa papane
Ocita im limar lekciju, jos kazu najslabija karika. Golem je Zeljo ne znam na osnovu cega ste vjerovali u pobjedu. To sto posamarili sarajevo nista specijalno i Gosk je.
Bravo Zeljo
Cijeli dan u poslu, tek sad vidim rezultate. Drago mi je da je Zeljo sad konacno svima pokazao da nije za sprdnju. Mnogi rekose druga liga, a sad ce Zelji u ledja gledati. Da su bar dobili Radnika na Grbavici, vjerovao bih i u titulu, ali Europa 100%

Sta se ovaj Zepcak, koji voli Dinamo i navija za Zelju, javlja.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la:Sta se ovaj Zepcak, koji voli Dinamo i navija za Zelju, javlja.![]()

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad smo kod Ješića, ja još uvijek ne vjerujem koga je doveo i koga je otpustio, komšinice je oslabio za 90%.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Propustio si tvrdu i ne pretjerano dopadljivu utakmicu.Željo k'o nekada, igrao koliko je bilo dovoljno za pobjedu.Nema dileme da će ovaj pobjednički niz potrajati.Evropa je sasvim izvjesna kroz prvenstvo a kup će biti šlag na tortu.Signore je napisao/la:Bravo ZeljoCijeli dan u poslu, tek sad vidim rezultate. Drago mi je da je Zeljo sad konacno svima pokazao da nije za sprdnju. Mnogi rekose druga liga, a sad ce Zelji u ledja gledati. Da su bar dobili Radnika na Grbavici, vjerovao bih i u titulu, ali Europa 100%
A bilo je raznih želja i najava tipa "hej mali plavi imam lošu vjest, ove godine ispada šest"

dobices ono sto hrvatice najvise vole bosansku tvrdu sudzuku. nece valjda malog hrvatskog pilota pored sprskog rudara i bosanskog kovaca.Hum94 je napisao/la: Kakav si za malo neobrezanog aaa papane
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ko zna kakvi su talovi i dogovori u pitanju. Ne mogu vjerovati da je tako lud da misli da je Velkoski, ili Tatomirovic slabiji od ovoga sto imaju.Rokoko87 je napisao/la:Kad smo kod Ješića, ja još uvijek ne vjerujem koga je doveo i koga je otpustio, komšinice je oslabio za 90%.
KramarSlevinKelevra je napisao/la:Ma, ko zna kakvi su talovi i dogovori u pitanju. Ne mogu vjerovati da je tako lud da misli da je Velkoski, ili Tatomirovic slabiji od ovoga sto imaju.Rokoko87 je napisao/la:Kad smo kod Ješića, ja još uvijek ne vjerujem koga je doveo i koga je otpustio, komšinice je oslabio za 90%.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
E sad se upitaj šta u glavi imaju ovi što su mu to dopustili i još masno platili.Rokoko87 je napisao/la:Kad smo kod Ješića, ja još uvijek ne vjerujem koga je doveo i koga je otpustio, komšinice je oslabio za 90%.

OKzuhdija je napisao/la:dobices ono sto hrvatice najvise vole bosansku tvrdu sudzuku. nece valjda malog hrvatskog pilota pored sprskog rudara i bosanskog kovaca.Hum94 je napisao/la: Kakav si za malo neobrezanog aaa papane
Hvala na izvjestajunarodniheroj je napisao/la:Propustio si tvrdu i ne pretjerano dopadljivu utakmicu.Željo k'o nekada, igrao koliko je bilo dovoljno za pobjedu.Nema dileme da će ovaj pobjednički niz potrajati.Evropa je sasvim izvjesna kroz prvenstvo a kup će biti šlag na tortu.Signore je napisao/la:Bravo ZeljoCijeli dan u poslu, tek sad vidim rezultate. Drago mi je da je Zeljo sad konacno svima pokazao da nije za sprdnju. Mnogi rekose druga liga, a sad ce Zelji u ledja gledati. Da su bar dobili Radnika na Grbavici, vjerovao bih i u titulu, ali Europa 100%
A bilo je raznih želja i najava tipa "hej mali plavi imam lošu vjest, ove godine ispada šest"![]()

Mislim da nakon ovoga samo ne treba pasti pod euforijom i niz nece stati do kraja sezone. Treba samo gaziti, u inat hejterima

Uskoro ces i ti, kad Radnik protutnja kroz ZepceSignore je napisao/la:Mokes je napisao/la:Sta se ovaj Zepcak, koji voli Dinamo i navija za Zelju, javlja.![]()
Pati

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
njam njamHum94 je napisao/la:OKzuhdija je napisao/la:dobices ono sto hrvatice najvise vole bosansku tvrdu sudzuku. nece valjda malog hrvatskog pilota pored sprskog rudara i bosanskog kovaca.Hum94 je napisao/la: Kakav si za malo neobrezanog aaa papane
- hskzmostar
- Kontakt:
Ispa Zeljo ozbiljan kandidat i za prvaka,nek pobjede sve do kraja i prvaci,Zrinjski danas puno muke protiv solidnog Rudara,vidilo se zasto je Sarajevo izgubilo bodove ,dobru kontru imaju mada su nasi opusteno usli u mec...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- themaniaks
- Kontakt:
prvaci vrlo tesko al svakako ce biti zanimljivo do samog krajahskzmostar je napisao/la:Ispa Zeljo ozbiljan kandidat i za prvaka,nek pobjede sve do kraja i prvaci,Zrinjski danas puno muke protiv solidnog Rudara,vidilo se zasto je Sarajevo izgubilo bodove ,dobru kontru imaju mada su nasi opusteno usli u mec...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.