FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pantelija +1
Lakoste +10
Samo lakosta, sta cemo ako nista ne bude na kraju sezone, ako se uprava samo 'pojaca' kao sto molotovljev kaze? Sta tad?
Lakoste +10
Samo lakosta, sta cemo ako nista ne bude na kraju sezone, ako se uprava samo 'pojaca' kao sto molotovljev kaze? Sta tad?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
+1zagorski je napisao/la:A ti samo opet hinjski pokusavas da nekoga isprivociras ovim suptilnim 'šukanjem'. Zasto?molotovljev je napisao/la:Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
međutim dobili su odbijenicu uz obrazloženje kako to nije u interesu FK Sarajevo. 100%
Zati sto su oni koji vole fks ovih dana nervozni i malo im treba da budu isprovocirani,a oni kojima je svejedno kao ti su opusteni i provokatorski usmjereni
Drugim rijecima,morz
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
dan kada je samir propaoBesic je napisao/la:
Najsretniji dan u mom' životu . <3

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- molotovljev
Pantelija, tebi je neko napunio glavu raznim budalaštinama i pričama rekla-kazala, a ti u sve povjerovao k'o malo dijete.
Ne vrijedi s tobom raspravljati kad iz tebe izbija mržnja. Što manje znaš, manje te glava boli. Vazda bilo...
Ne vrijedi s tobom raspravljati kad iz tebe izbija mržnja. Što manje znaš, manje te glava boli. Vazda bilo...
F.K.SARAJEVO
Konkretni rezovi se prave na kraju sezone ili zimskoj pauzi. Sve ostalo je glupost.
Poznavajuci njih i njihov stav ja sam siguran da ce dosta njih na kraju sezone odstupiti. Koliko god vama bilo glupo klub ne moze funkcionisati bez uprave niti se treba preko noci napraviti zamjena u njoj.
Treba se fino analizirati ko se pusta u klub a to preko noci nije moguce.
Poznavajuci njih i njihov stav ja sam siguran da ce dosta njih na kraju sezone odstupiti. Koliko god vama bilo glupo klub ne moze funkcionisati bez uprave niti se treba preko noci napraviti zamjena u njoj.
Treba se fino analizirati ko se pusta u klub a to preko noci nije moguce.
A dotični menadžer sa pištoljem se pojavio na pregovorima gluho bilo.Od tad se i Samke osilio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- molotovljev
hehe.. šatro oni vole fks pa su nervozni. Koji ćeš k.urac na forumu ako si nervozan i ako provocira drugačije mišljenje od tvog.socrates je napisao/la:+1zagorski je napisao/la:A ti samo opet hinjski pokusavas da nekoga isprivociras ovim suptilnim 'šukanjem'. Zasto?molotovljev je napisao/la:Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
međutim dobili su odbijenicu uz obrazloženje kako to nije u interesu FK Sarajevo. 100%
Zati sto su oni koji vole fks ovih dana nervozni i malo im treba da budu isprovocirani,a oni kojima je svejedno kao ti su opusteni i provokatorski usmjereni
Drugim rijecima,morz
Idi negdje pecaj ribu, opuštaj se, nemoj meni šuplju prosipat.
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Fol on maltretira likove po mahali sto su se razmahali hahahamolotovljev je napisao/la:Hladne glave se donose važne odluke, ne u ludilu... šatro on nervozan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ti si po profesiji fizioterapeut koliko se ja sjecam kao i ja ehehehe.Stara smo mi garda na forumu i mislim da i mi imamo pravo na neko nase misljenje,trezveno misljenje koje nije samo pusto **** vanje svega i svacega bez obzira kako dalje.Treba prvo razmisliti o opcijama pa onda tjerati ljude,treba postaviti pitanje ko,sta i kako dalje.Najlakse je "mi smo tu i **** vam mame",mentalitet naseg pubertet sjevera se ogleda u podrsci liku koji puca po Ferhadiji subotom navecer.Od sada me iskreno nas briga na skandiranje tog istog sjevera,nedavno me jedan od vidjenijih na sjeveru pita"sto te nema na sjeveru",rekoh"tu sam na istoku il zapadu sikiram se" kaze meni lik"ma **** sikiraciju i Sarajevo,bitne su Horde".Sve mibje od tada postalo jasno.molotovljev je napisao/la:eh, ti mi trebaš. Sjećaš se našeg razgovora prije prije 4,5 godina preko pp ?mma_hz je napisao/la:PODRSKA DINI I UPRAVI. Idemo dalje momci i vi imate pravo na kiks naokon svega.
Šta sam ti tada rekao, da sam član BP, ali da nisam neko ko se lakta i neko ko želi poziciju u Klubu. Je li tako bilo?
Tvojom potvrdom ne tražim opravdanje, samo želim da kažem da nemam nikakve lične koristi što branim bilo koga iz Uprave.
Ja sam po 'profesiji' dugogodišnji navijač FK Sarajevo i moje mjesto je uvijek bilo na jednoj od tribina stadiona Koševo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tako je buraz. Btw ne mogu da ne upratim ove koje su Jesica predstavljali kao najbolji potez uprave da su vec nakon Celika lagano poceli sa nekim stvarima a nakon Rudara i Slobode samo pojacali tempo sa istim, jos sad tvrde da je Jesic greska. U najmanju ruku cudno.Lakoste je napisao/la:Stanite malo na loptu. Razmisljajte hladne glave. Prva stvar ovo nije mjesto na kojem se treba iznositi prljavi ves. Ima mnogo dusmana koji iz ovog ili onog razloga uziva citajuci te vase komentare kojim tjerate sve zivo. Ja sam prvi za to da se neke stvari trebaju promijeniti, korjenito i detaljno, potrebna je svjeza krv, nekima se zahvaliti ali reci im da nisu oni potpisali dugogodisnji ugovor o radu sa FKS.
U pola sezone, kad je 8-9 kola do kraja iste, kad je atmosfera u i oko ekipe losa ne treba donositi nagle odluke i tjerati sve glavom bez obzira. Treba se grupisati i zavrsiti sezonu, izvuci maksimum iz nje i poslije posljednjeg zvizduka na Kosevu protiv Olimpica razmisljati o ozbiljnim promjenama. Kako u rukovodstvu kluba, akademiji, igrackom i strucnom kadru.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1Evolution87 je napisao/la:+1Lakoste je napisao/la:Stanite malo na loptu. Razmisljajte hladne glave. Prva stvar ovo nije mjesto na kojem se treba iznositi prljavi ves. Ima mnogo dusmana koji iz ovog ili onog razloga uziva citajuci te vase komentare kojim tjerate sve zivo. Ja sam prvi za to da se neke stvari trebaju promijeniti, korjenito i detaljno, potrebna je svjeza krv, nekima se zahvaliti ali reci im da nisu oni potpisali dugogodisnji ugovor o radu sa FKS.
U pola sezone, kad je 8-9 kola do kraja iste, kad je atmosfera u i oko ekipe losa ne treba donositi nagle odluke i tjerati sve glavom bez obzira. Treba se grupisati i zavrsiti sezonu, izvuci maksimum iz nje i poslije posljednjeg zvizduka na Kosevu protiv Olimpica razmisljati o ozbiljnim promjenama. Kako u rukovodstvu kluba, akademiji, igrackom i strucnom kadru.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
E hajd ti nama pojasni kad si clan BP kad je Dino prestao biti clan BP.molotovljev je napisao/la:eh, ti mi trebaš. Sjećaš se našeg razgovora prije prije 4,5 godina preko pp ?mma_hz je napisao/la:PODRSKA DINI I UPRAVI. Idemo dalje momci i vi imate pravo na kiks naokon svega.
Šta sam ti tada rekao, da sam član BP, ali da nisam neko ko se lakta i neko ko želi poziciju u Klubu. Je li tako bilo?
Tvojom potvrdom ne tražim opravdanje, samo želim da kažem da nemam nikakve lične koristi što branim bilo koga iz Uprave.
Ja sam po 'profesiji' dugogodišnji navijač FK Sarajevo i moje mjesto je uvijek bilo na jednoj od tribina stadiona Koševo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bolje igrati u bg i ZG nego u nedodjijama!
(Jbg u nedodjijama.nas žigu ko stigne)
(Jbg u nedodjijama.nas žigu ko stigne)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Problem je sto nas hebu sa stalnim mijenjanjem trenera...ne znaju ni oni, koji dovode, sta valja izgleda; pa kako da i mi onda znamo sta valja???Bolanos je napisao/la:Tako je buraz. Btw ne mogu da ne upratim ove koje su Jesica predstavljali kao najbolji potez uprave da su vec nakon Celika lagano poceli sa nekim stvarima a nakon Rudara i Slobode samo pojacali tempo sa istim, jos sad tvrde da je Jesic greska. U najmanju ruku cudno.
Mozemo dati svoj sud, misljenje, podrsku, ali onda odjednom samo trener ''nestane'' zbog losih rezultata. Evo, ja prvi sam bio protiv Jesica na pocetku, ali ne mogu da cijelo vrijeme miniram lika i pisem protiv, ako je vec Uprava njega izabrala. Kasnije je rastjerao igrace koji su otjerali Kodru (vecinu), i za to mu hvala veliko.
Ja da se pitam, Meho Kodro bi i dalje bio trener, ali jbg ne pitam se.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Podrška za upravu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel' to samo do kraja sezone, ili do daljneg?hilmo je napisao/la:Podrška za upravu

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Podrska samo za Sarajevo, svi ostali su prolazni i kvarljivi. Na kraju sezone ce se izvagati sve i donjeti najbolje odluke po klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.