FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 20:12

ma levat si da nema većeg :zviz:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 mar 2016, 20:12

Propusti su se desili zbog yebene tampon zone, koja je bila jedan sektor na zapadau i jedan čitav na sjeveru, moglo se vala na sjeveru pustit da narod uđe tamo u ćošak, zgrnuli 80 000KM sigurno od prodaje ulaznica, al su odbili 200tinjak ljudi koji sigurno poslije onog gledanja na uzbrdici kraj sjevera neće opet pomislit da dođu na tekmu još dugo..
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 19 mar 2016, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 mar 2016, 20:12

solinas je napisao/la:
Pity1900 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ja ako vidim Haurdica u prvih 11 jos jednom pozlice mi.
Za ono malo vremena sto je igrao Mehidic je pokazao da je igracina za doticnog.
Ima tu kakve takve sirine Govedarica Mehidic moglo se malo zarotirat.
Dobar Ahmetovic ali definitivno skripi naprijed realizacija. Na ljeto nam treba jos jedan Ahmet pod hitno.
I da Zrinjski pobjedi ostajemo prvi mi moramo Velez dobiti.
Izvini ali ti ne vidiš dobro, pa čim je ušao napravio im je 2 kontre, a i poslije toga, nije od njega bilo upotrebljive lopte, svaka je bila izgubljena. Jest možda "tuzlansko" dijete, ali je danas bio katastrofalan. Ne kažem da je Haurdić puno bolji, ali od ovog jeste, barem danas bio.

I da pošto Zrinjski vodi, drugi smo, biće teško do samog kraja, ali eto sad se uzdamo u Želju da i njima uzme bodove, ako imaju igrati s njima, i u Radnika.
Kako si drugi kada trenutno si bolji od Zrinjskog u medjusobnom omjeru(tukli smo ih na Tusnju)
Sto se tice Mehidica trcao borio se imao dobrih prodora sve ono sto Haurdic ne radi.A trebao bi.
.. .ne znam kako je to na TV izgledalo, al Mehidić veze nema . . . imaš osjećaj da bježi od lopte . . al kad je dobije, griješi . .

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 19 mar 2016, 20:13

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
kadtrebaglasan je napisao/la:Znači ako budemo egal u bodovima, u zadnjem kolu i remi nam odgovara . :thumbup:
e bas super...ako budemo igrali na nulu,j e b a n i smo...kao i obicno...mi ako budemo u sansi moramo titulu obezbjedit prije mostara
Sada imamo sansu da prelomimo prvenstvo.
Velez u gostima i Mladost i Siroki kuci.
Nema više kalkulacija ,igraju nam samo pobjede do kraja. Nemamo šta prežat tuđe kikseve.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 20:14

coelho41 je napisao/la:Propusti su se desili zbog yebene tampon zone, koja je bila jedan sektor na zapadau i jedan čitav na sjeveru, moglo se vala na sjeveru pustit da narod uđe tamo u ćošak, zgrnuli 80 000KM sigurno od prodaje ulaznica, al su odbili 200tinjak ljudi koji sigurno poslije onog gledanja na uzbrdici kraj sjevera neće opet pomislit da dođu na tekmu još dugo..
Ma na onom brdu iznad je uvijek bilo ljudi. Tampon zona nas je ubila, mogli su vala bez ikakvih problema pustiti navijače i tamo, ili barem manju napraviti na sjeveru.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2016, 20:15

CHINAGLIA...de molim te jarane da prestanes vise sa ofiranjem ovdje...najozbiljnije mislim....mislim,bilo je simpaticno al sad debelo spamas temu i to danima ...dopisujte se na pp....ne budes li stari ovo uvazio,izvini al prijavit cu te administraciji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 20:16

Aerials je napisao/la:ma levat si da nema većeg :zviz:
slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 mar 2016, 20:17

Chinaglia je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:kod nas il pretjeraju sa kartama, il nema karti..haman tesko izbrojat stolice
nestalo tonera
haha bgm izgleda da je danas radio u overdrajvu :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 mar 2016, 20:18

Kratak osvrt na današnji praznik fudbala :mrgreen:

Fer i korektna utakmica i suđenje, Sloboda bolji tim Želji čestitke na pobjedi - taktički su nas zaustavili gdje smo najjači tj. u sredini.
Čestitke igračima vidi se da igraju srcem i da im teško pada gubitak bodova, Ivetić voli ove navijače kao da je odrastao u Rudarskoj ulici. Umor i kratka klupa su definitivno učinili svoje, ali to nije opravdanje za Ibrakadabra Krpića :evil:
Čestitke Fukarama na odličnom izdanju i nadam se da će popraviti repertoar pjesama jer se osjeti razlika kada dođe ozbiljnija grupa.
Hvala Manijacima, na fer navijanju, ovakvi su uvijek dobrodošli.

I eto gospodska smo publika, Željezničar je dobio aplauz na pobjedi bez obzira što nas nisu nadigrali.

Haurdić definitivno out, neka ga samo za slučaj nečije povrede.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 mar 2016, 20:18

I evo po koji put se dešava da ljudi ulaze više od pola sata jer je samo jedan ulaz otvoren na sjeveru, što ne otovre barem još jedan da se narod ne gura i da brže svi uđu.
Mada kad su napravili ovaj propust s 2 tampon zone bezveze, ne treba ništa više da čudi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 20:19

samo uporedi kako je Zrinja dobio u Sirokom Brijegu, a kako smo mi izgubili danas

nes ti nase kurcevace od srece, ako ne zabijes dva gola, nes ni pobjedit'

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 mar 2016, 20:19

staragarda je napisao/la:CHINAGLIA...de molim te jarane da prestanes vise sa ofiranjem ovdje...najozbiljnije mislim....mislim,bilo je simpaticno al sad debelo spamas temu i to danima ...dopisujte se na pp....ne budes li stari ovo uvazio,izvini al prijavit cu te administraciji

. .. da mu malo pomognemo i da nas ne smara više http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=1728

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2016, 20:21

wobly92 je napisao/la:I evo po koji put se dešava da ljudi ulaze više od pola sata jer je samo jedan ulaz otvoren na sjeveru, što ne otovre barem još jedan da se narod ne gura i da brže svi uđu.
Mada kad su napravili ovaj propust s 2 tampon zone bezveze, ne treba ništa više da čudi.
Ko odredjuje to sve klub, ili ovi iz JU Tusanj
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 19 mar 2016, 20:22

Tuzlak04 je napisao/la: .. .ne znam kako je to na TV izgledalo, al Mehidić veze nema . . . imaš osjećaj da bježi od lopte . . al kad je dobije, griješi . .
Slažem se.

A to za karte, nek izadju ljudima u susret i nek imaju slobodan ulaz na sljedeću domaću utakmicu. Jedino ne znam da li mogu da utvrde ko su ti ljudi?
FK Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 20:22

wobly92 je napisao/la:I evo po koji put se dešava da ljudi ulaze više od pola sata jer je samo jedan ulaz otvoren na sjeveru, što ne otovre barem još jedan da se narod ne gura i da brže svi uđu.
ne znam kada si ti usao, ali kada sam ja dosao, tri kapije su bile otvorene

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 20:23

ja kad sam dolazila bila je otvorena samo jedna kapija. Bilo je možda 2:20, i baš je bilo gužvanje.

Scorpio10
Kontakt:

Post Postao/la Scorpio10 » 19 mar 2016, 20:26

Zao mi zbog igraca, nisu zasluzili poraz. Ne znam za vas, ali po meni nedostatak Sarica je bio nenadoknadiv, da to malo poveze u sredini, jer Zeba protiv "svojih" nikad nije na najvisem nivou.
Sve cestitke navijacima, i sto smo ostali gospoda i u porazu.
Odmor ce im dobro doci, a onda idemo dalje, nikad poraz samo lekcija!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 mar 2016, 20:26

Chinaglia je napisao/la: ne znam kada si ti usao, ali kada sam ja dosao, tri kapije su bile otvorene
U 2, samo je ona prva bila otvorena, i svi su na nju ulazili. Nevjerovatno glupa odluka, ali dobro je ako su se opametili pa otvorili i druge. Isto to se desilo i protiv Zrinjskog i ne sjećam se još protiv koga. Čekaš 10 minuta da uđeš, narod psuje na ulazu da se otvore i druge kapije, bespotrebno skroz.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 19 mar 2016, 20:26

I ja sam oko 14:20 usao na zapad nije bilo mjesta i onda sam na sjeveru stajao al makar sam imao lijepo mjesto
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 mar 2016, 20:30

Pity1900 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
kadtrebaglasan je napisao/la:Znači ako budemo egal u bodovima, u zadnjem kolu i remi nam odgovara . :thumbup:
e bas super...ako budemo igrali na nulu,j e b a n i smo...kao i obicno...mi ako budemo u sansi moramo titulu obezbjedit prije mostara
velez- sloboda,,,,,slavija- zrinjski
zrinjski - borac.....sloboda-mdk
sloboda-široki,,,,radnik- zrinjski
sloboda- drina,,,željo- zrinjski
zrinjski velez,,,travnjak-sloboda
MDK - zrinjski,,,,,,,,,,sloboda sarajvo

Slažem se u potpunosti, čak nam je i teže nego njima do kraja.

Ovo je odlicn raspored za nas pa vi kako god.. Slavija moze uzeti neki bid Zrinjskom , Borac ce se borit treba im ali tesko ce sta usojet... Radnik isto moze iscupat bodove ...Siroki moze nama isto ali mi idemo ovo do kraja da dobijemo kuci sto imamo i...Zrinjski protiv Zelje sumnjam da mogu dobit i u Kaknju ce im biti tesko ..na nama je takodjer da pokusamo da kuci ostvarimo sve pobjede
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.