FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel gol razlika ili međusobni omjer ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ako su na kraju prvenstva 2 kluba bodovno poravnati odlucuje medjusobni susretkadtrebaglasan je napisao/la:Jel gol razlika ili međusobni omjer ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Je.ba nam Govedarica znanje ako to bude odlucivalostaragarda je napisao/la:ako su na kraju prvenstva 2 kluba bodovno poravnati odlucuje medjusobni susretkadtrebaglasan je napisao/la:Jel gol razlika ili međusobni omjer ?
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
Sad se trenutno gleda gol razlika jer se nisu odigrale obje utakmnice sa zrinjskim, kada se odigra i uzvrat i u konacnom ishodu gledat ce se medjusobni omjerkadtrebaglasan je napisao/la:Jel gol razlika ili međusobni omjer ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Najjača špica je bila nakon dimnih bombi i bakljadi, neka se baba zaletila na sjever među navijače onde, kad' poče bakljada 'oće baba d'umre hahahah... Kontam u sebi, pa jesi baš ovde morala...
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Znači ako budemo egal u bodovima, u zadnjem kolu i remi nam odgovara . 
Ma znam i onaj gol smo primili u 90toj, bezveze, naši se opuste jel vode.solinas je napisao/la: Kako si drugi kada trenutno si bolji od Zrinjskog u medjusobnom omjeru(tukli smo ih na Tusnju)
Sto se tice Mehidica trcao borio se imao dobrih prodora sve ono sto Haurdic ne radi.A trebao bi.
E jbg, tačno ne znam koji od nas nije gledao utakmicu ako je Mehidić trčao. Pa odmah smo svi galamili da potrči jer je tek ušao, nakon one dvije greške on se vuče ko baba kakva.
FK Sloboda Tuzla
Zato si se onako skock'o značiChinaglia je napisao/la:mozda si me i vidjela, ako si smekala prema gore
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e bas super...ako budemo igrali na nulu,j e b a n i smo...kao i obicno...mi ako budemo u sansi moramo titulu obezbjedit prije mostarakadtrebaglasan je napisao/la:Znači ako budemo egal u bodovima, u zadnjem kolu i remi nam odgovara .
normala, zbog najdraze, u istom sektoru smo bili, a nisam je vidio, da sam barem znao da je tuwobly92 je napisao/la:Zato si se onako skock'o značiChinaglia je napisao/la:mozda si me i vidjela, ako si smekala prema gore
reci koju lijepu rijec za mene, jesam li fin momcic ili nisam
#handsomeguy
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
i da napomenem dosta ljudi s placenim kartama za zapad je ostalo ispred stradiona
organizacija na nivou koride 
Sloboda Tuzla
Sada imamo sansu da prelomimo prvenstvo.staragarda je napisao/la:e bas super...ako budemo igrali na nulu,j e b a n i smo...kao i obicno...mi ako budemo u sansi moramo titulu obezbjedit prije mostarakadtrebaglasan je napisao/la:Znači ako budemo egal u bodovima, u zadnjem kolu i remi nam odgovara .
Velez u gostima i Mladost i Siroki kuci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kod nas il pretjeraju sa kartama, il nema karti..haman tesko izbrojat stolice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nestalo toneraultrasstyle_tz je napisao/la:kod nas il pretjeraju sa kartama, il nema karti..haman tesko izbrojat stolice
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Ljepotan a i trudiš se, ne znam šta joj više treba stvarno. Aerials mora pasti.Chinaglia je napisao/la:normala, zbog najdraze, u istom sektoru smo bili, a nisam je vidio, da sam barem znao da je tuwobly92 je napisao/la:Zato si se onako skock'o značiChinaglia je napisao/la:mozda si me i vidjela, ako si smekala prema gore
reci koju lijepu rijec za mene, jesam li fin momcic ili nisam
#handsomeguy
#ljubigamajka
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Rano je još kalkulisat to sa bodovima, poraz ni meni nije teško pao kao što rekoše pojedinci ovdje, nije smak svijeta.
Na kraju krajeva liga se ne osvaja na ovim utakmicama, liga će se akobogda osvajat protiv manjih timova, eto kako Zrinjski zamalo da kiksa kod kuće protiv jednog Rudara, a mislim da mi to sebi nećemo dopustit, pogotovo sada poslije pauze kad se oporavi odbrana. Želji halal pobjeda, volio bih da im se osvetimo u kupu.
Gostujući navijači korektni za razliku od navijačica iz drugog dijela Sarajeva, a stvarno današnja posjeta je pokazala koliko Tuzla i okolina žive za Slobodu, iz svih dijelova kantona je danas bilo ljudi, čak sam i vidio par Robijaša sa njihovim šalovima da su došli danas, svaka momcima čast i braći Robijašima i bili su neki ultrasi iz Poljske snimali atmosferu na našim derbijima, Tuzla je predstavljena u odličnom svjetlu.
A najveće su ekipe koje ovakvi hinjski porazi ne pokolebaju!
Na kraju krajeva liga se ne osvaja na ovim utakmicama, liga će se akobogda osvajat protiv manjih timova, eto kako Zrinjski zamalo da kiksa kod kuće protiv jednog Rudara, a mislim da mi to sebi nećemo dopustit, pogotovo sada poslije pauze kad se oporavi odbrana. Želji halal pobjeda, volio bih da im se osvetimo u kupu.
Gostujući navijači korektni za razliku od navijačica iz drugog dijela Sarajeva, a stvarno današnja posjeta je pokazala koliko Tuzla i okolina žive za Slobodu, iz svih dijelova kantona je danas bilo ljudi, čak sam i vidio par Robijaša sa njihovim šalovima da su došli danas, svaka momcima čast i braći Robijašima i bili su neki ultrasi iz Poljske snimali atmosferu na našim derbijima, Tuzla je predstavljena u odličnom svjetlu.
A najveće su ekipe koje ovakvi hinjski porazi ne pokolebaju!
velez- sloboda,,,,,slavija- zrinjskistaragarda je napisao/la:e bas super...ako budemo igrali na nulu,j e b a n i smo...kao i obicno...mi ako budemo u sansi moramo titulu obezbjedit prije mostarakadtrebaglasan je napisao/la:Znači ako budemo egal u bodovima, u zadnjem kolu i remi nam odgovara .
zrinjski - borac.....sloboda-mdk
sloboda-široki,,,,radnik- zrinjski
sloboda- drina,,,željo- zrinjski
zrinjski velez,,,travnjak-sloboda
MDK - zrinjski,,,,,,,,,,sloboda sarajvo
Slažem se u potpunosti, čak nam je i teže nego njima do kraja.
FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
prodali su karte preko kapaciteta stadiona....bruka i sramota,jbt...ogroman je to propust da covjek plati 10 km za ulaznicu i ostane napoljU,,,BRUKA...KO GOD JE ZASLUZAN ZA OVO TREBA BITI ZESTOKO KAZNJENfukaratz je napisao/la:i da napomenem dosta ljudi s placenim kartama za zapad je ostalo ispred stradionaorganizacija na nivou koride
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 19 mar 2016, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zapad 4400.ultrasstyle_tz je napisao/la:kod nas il pretjeraju sa kartama, il nema karti..haman tesko izbrojat stolice
Sjever oko 3300.
Neznam kako sebi dopuste takve propuste.
I neznam ako gledamo po kapacitetu tribina bilo je oko 7000 danas neznam gdje nadjose 9000.
"Modra boja,na bijelome platnu,
postovanjewobly92 je napisao/la:Ljepotan a i trudiš se, ne znam šta joj više treba stvarno. Aerials mora pasti.
#ljubigamajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.