Je'l ti plava kosa'?Aerials je napisao/la:nađi slike na stranici prije, pa skontaj sam

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Je'l ti plava kosa'?Aerials je napisao/la:nađi slike na stranici prije, pa skontaj sam
staragarda je napisao/la:pohvalio bi posjetu i Fukare...sjajno...sigurno preko 8 000
vidio sam slike, a jos sam k'o fol smekao po sjeveru, ne bih li te zapazioAerials je napisao/la:nađi slike na stranici prije, pa skontaj sam
nisam se okretala goreChinaglia je napisao/la:mozda si me i vidjela, ako si smekala prema gore
... .uvijek i svuda ima nadrkanih. Boli vas q. i očekujemo vas i sledeći put . . .. .crni89 je napisao/la:poz iz srebrenika za sve fukare i tuzlake..Danas bio na utakmici sa par jarana,kad smo dosli u tz euforija prava,u svakom sokaku okupljanje traziili smo karte pitali ulicama gdje se moze kupit svako je bio dobronamkwran,otisli smo i do sal citiya grupa nas pravo primila mi pitali za karze,oni nam se zahvalili rekli samo clanske prodaju.Tu mi se pravo dojmilo grupa sjedi,rostilj sve..lijepa slika.Dolazimo na tusanj kad neke trake na zapadu konto ja tu nesto rezervisano,kad ono pocese se sakupljat penzioneri i po meni najveci krivci zasto u tk kantpnu sloboda ima manje pristalica ,neg so bi trebalq imat.Seljqcki se ponasaju,narodu u face givore sta ste dosli sad na utakmicu gdsje ste bili dosad,psuju kako im je krivo sto nemogu lec i sto im je pun k. Sto je stadion pun,dizu narod i djecu sa stolica kako bi neki drugi sjeli..APEl fukarama rojeste to sa tim penzionerima,losu sliku ostavljaju za one koji su prvi put na tusnju.MENE SU FUKARE KUPILE DANAS,I SVAKA IM CAST...POZZ SVIMA
Izvini ali ti ne vidiš dobro, pa čim je ušao napravio im je 2 kontre, a i poslije toga, nije od njega bilo upotrebljive lopte, svaka je bila izgubljena. Jest možda "tuzlansko" dijete, ali je danas bio katastrofalan. Ne kažem da je Haurdić puno bolji, ali od ovog jeste, barem danas bio.solinas je napisao/la:Ja ako vidim Haurdica u prvih 11 jos jednom pozlice mi.
Za ono malo vremena sto je igrao Mehidic je pokazao da je igracina za doticnog.
Ima tu kakve takve sirine Govedarica Mehidic moglo se malo zarotirat.
Dobar Ahmetovic ali definitivno skripi naprijed realizacija. Na ljeto nam treba jos jedan Ahmet pod hitno.
I da Zrinjski pobjedi ostajemo prvi mi moramo Velez dobiti.
Kako si drugi kada trenutno si bolji od Zrinjskog u medjusobnom omjeru(tukli smo ih na Tusnju)Pity1900 je napisao/la:Izvini ali ti ne vidiš dobro, pa čim je ušao napravio im je 2 kontre, a i poslije toga, nije od njega bilo upotrebljive lopte, svaka je bila izgubljena. Jest možda "tuzlansko" dijete, ali je danas bio katastrofalan. Ne kažem da je Haurdić puno bolji, ali od ovog jeste, barem danas bio.solinas je napisao/la:Ja ako vidim Haurdica u prvih 11 jos jednom pozlice mi.
Za ono malo vremena sto je igrao Mehidic je pokazao da je igracina za doticnog.
Ima tu kakve takve sirine Govedarica Mehidic moglo se malo zarotirat.
Dobar Ahmetovic ali definitivno skripi naprijed realizacija. Na ljeto nam treba jos jedan Ahmet pod hitno.
I da Zrinjski pobjedi ostajemo prvi mi moramo Velez dobiti.
I da pošto Zrinjski vodi, drugi smo, biće teško do samog kraja, ali eto sad se uzdamo u Želju da i njima uzme bodove, ako imaju igrati s njima, i u Radnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.