FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaLL/ihovic » 19 mar 2016, 19:14

Aerials je napisao/la:nađi slike na stranici prije, pa skontaj sam :P
Je'l ti plava kosa'? :)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 19:15

Manijaci su pokusali navuci Zebu, ali nije im odgovorio na skandiranje :tokralju:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 19 mar 2016, 19:16

staragarda je napisao/la:pohvalio bi posjetu i Fukare...sjajno...sigurno preko 8 000

zvanično: 9 000 :cool:
Solina navija za Slobodu!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 19:17

Aerials je napisao/la:nađi slike na stranici prije, pa skontaj sam :P
vidio sam slike, a jos sam k'o fol smekao po sjeveru, ne bih li te zapazio :(

u istom sektoru smo bili :(

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 19:18

salihoviću nisam plava :crazy:

@chinaglia nije do mene :mrgreen:

Joj ja sam se fino nasmijala na njihovo "Zajko Zeba" :rol:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 19 mar 2016, 19:23

Umor je bio očigledan prvo pol. pa i nismo imali neke šanse al smo barem pokušavali nešto i mislim da je posjed lopte bio na našoj strani.U drugom pol. osjetili se naši nedostaci bitnih igrača,umora i Željina svježina.Meni ovaj poraz nije teško pao jer sam znao da ćemo izgubit( mada sam mislio i protiv Sarajeva da će tako bit pa su me iznenadili :mrgreen: ) nadao sam se negdje da će i sad tako biti al ajd...

Poraz zaboli,sreća utihne al vjera u tebe nikad ne prestaje

Što se tiče navijanja kao što neko napisa sve je bilo dobro osim pjesama moramo malo na tome poradit .Imamo sigurno stihoklepaca ovdje a i inače u Tz.Ja nisam baš neki stručnjak u tome tako da nisam ni pokušavao al mogu probat možda pa ako dođe kakva inspiracija možda i napišem šta.I otkud to da je bio zvučnik zar nije rečeno da je to zabranjeno.Još da je bio bolji razglas bilo bi još bolje kao kad je B.... kidao
Zadnja izmjena: SaLL/ihovic, dana/u 19 mar 2016, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 19:23

mozda si me i vidjela, ako si smekala prema gore :zviz:

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 19 mar 2016, 19:24

poz iz srebrenika za sve fukare i tuzlake..Danas bio na utakmici sa par jarana,kad smo dosli u tz euforija prava,u svakom sokaku okupljanje traziili smo karte pitali ulicama gdje se moze kupit svako je bio dobronamkwran,otisli smo i do sal citiya grupa nas pravo primila mi pitali za karze,oni nam se zahvalili rekli samo clanske prodaju.Tu mi se pravo dojmilo grupa sjedi,rostilj sve..lijepa slika.Dolazimo na tusanj kad neke trake na zapadu konto ja tu nesto rezervisano,kad ono pocese se sakupljat penzioneri i po meni najveci krivci zasto u tk kantpnu sloboda ima manje pristalica ,neg so bi trebalq imat.Seljqcki se ponasaju,narodu u face givore sta ste dosli sad na utakmicu gdsje ste bili dosad,psuju kako im je krivo sto nemogu lec i sto im je pun k. Sto je stadion pun,dizu narod i djecu sa stolica kako bi neki drugi sjeli..APEl fukarama rojeste to sa tim penzionerima,losu sliku ostavljaju za one koji su prvi put na tusnju.MENE SU FUKARE KUPILE DANAS,I SVAKA IM CAST...POZZ SVIMA

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 19:26

Chinaglia je napisao/la:mozda si me i vidjela, ako si smekala prema gore :zviz:
nisam se okretala gore :(

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 19 mar 2016, 19:29

Bile su neke Dvije plavojke na zapadu sa nekom transom crvenim,dobre neke...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 mar 2016, 19:29

crni89 je napisao/la:poz iz srebrenika za sve fukare i tuzlake..Danas bio na utakmici sa par jarana,kad smo dosli u tz euforija prava,u svakom sokaku okupljanje traziili smo karte pitali ulicama gdje se moze kupit svako je bio dobronamkwran,otisli smo i do sal citiya grupa nas pravo primila mi pitali za karze,oni nam se zahvalili rekli samo clanske prodaju.Tu mi se pravo dojmilo grupa sjedi,rostilj sve..lijepa slika.Dolazimo na tusanj kad neke trake na zapadu konto ja tu nesto rezervisano,kad ono pocese se sakupljat penzioneri i po meni najveci krivci zasto u tk kantpnu sloboda ima manje pristalica ,neg so bi trebalq imat.Seljqcki se ponasaju,narodu u face givore sta ste dosli sad na utakmicu gdsje ste bili dosad,psuju kako im je krivo sto nemogu lec i sto im je pun k. Sto je stadion pun,dizu narod i djecu sa stolica kako bi neki drugi sjeli..APEl fukarama rojeste to sa tim penzionerima,losu sliku ostavljaju za one koji su prvi put na tusnju.MENE SU FUKARE KUPILE DANAS,I SVAKA IM CAST...POZZ SVIMA
... .uvijek i svuda ima nadrkanih. Boli vas q. i očekujemo vas i sledeći put . . .. .

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 19 mar 2016, 19:37

Dobra utakmica danas, igrali smo dobro kombinovali i pokušavali. Gol nas nije išao jbg, ne bi ga dali danas ni da smo penal pucali imam osjećaj.
Željezničar jedna polušansa i gol iz ničega, kasnije su se uspjeli odbraniti. Stadion krcat, dobra predstava Fukara :thumbup: (sam oćemo opet popit kaznu nažalost).
Ja sam očekivao iz dvomeča sa Željezničarem i Širokim 4b. ali eto nadam se da će sada biti 3b.
Nekad smo morali i kući kiksat, nije baš bilo za očekivati da sve kući dobijemo. Ništa zato idemo dalje, okrenut se ka Veležu.
Da nam se igrači malo odmore i zaliječe i nastavljamo dalje :clap:

Samo onaj Haurdić ne znam šta više radi na terenu, imao je onaj jedan dobar potez u prvom kad je protrčao igrača Žejezničara i to je to od kaka je stigao u ekipu :shock: Ne znam šta je s Govedaricom i zašto ga nema u ekipi, u kakvoj god je formi nije gori od Anesa, ni neki junior ne bi odigrao lošije.
Onaj naš bivši reprezentativac Zahirović je strašno bezobrazan igrač.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 19 mar 2016, 19:38

Lijepo je vidjeti i raju iz Lukavca i Puracica kako navijaju na zapadu za nas...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 mar 2016, 19:39

Jesmo se zaletili na opklade. :urnebes: :facepalm: :(

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2016, 19:41

ko je kartoniran i propusta vrapcice....ahmet i zeba u dobili kartone,koji su im
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 mar 2016, 19:41

Fukare nemaju nista sa zapadom..ti si bio tamo calt city grupa vas primila to su Fukare i tamo gdje si trazio ulaznice..zapad je na svoju ruku uvjek bio..oni su tamo starosjedioci tu su godinama i oni imaju svoja mjesta ..uvjek su na istim tako da oni i ne vole kad im neko sjedne na mjesto i odmah znaju da je neko novi kad neko sjedi na njegivom mjestu..inace onaj ko dolazi duze zna da je to rules :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 mar 2016, 19:41

Odlična atmosfera danas na tribinama. Šteta zbog poraza, fakat. Bez veze poraz. Ni po čemu ljudi nisu zaslužili pobjedu. Jedva centar prelazili i uzeše tri boda. Al' ništa, ide se dalje. Ništa nije izgubljeno.

Nisam dugo bio na tribini, pa sam ugrabio priliku dok sam još ovdje da odem.
slika

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 19 mar 2016, 19:45

solinas je napisao/la:Ja ako vidim Haurdica u prvih 11 jos jednom pozlice mi.
Za ono malo vremena sto je igrao Mehidic je pokazao da je igracina za doticnog.
Ima tu kakve takve sirine Govedarica Mehidic moglo se malo zarotirat.
Dobar Ahmetovic ali definitivno skripi naprijed realizacija. Na ljeto nam treba jos jedan Ahmet pod hitno.
I da Zrinjski pobjedi ostajemo prvi mi moramo Velez dobiti.
Izvini ali ti ne vidiš dobro, pa čim je ušao napravio im je 2 kontre, a i poslije toga, nije od njega bilo upotrebljive lopte, svaka je bila izgubljena. Jest možda "tuzlansko" dijete, ali je danas bio katastrofalan. Ne kažem da je Haurdić puno bolji, ali od ovog jeste, barem danas bio.

I da pošto Zrinjski vodi, drugi smo, biće teško do samog kraja, ali eto sad se uzdamo u Želju da i njima uzme bodove, ako imaju igrati s njima, i u Radnika.
FK Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 mar 2016, 19:46

ja ne znam kome je lako pao ovaj poraz ali meni nije sigurno, remi ok ali poraz nam nije trebao :!: ZELJO SE VRATIO U IGRU ZA TITULU A MI IZGUBILI PRVO MJESTO :!: eh mene sad zivo interesuje sta je sa Govedarice? znaci ima poziv u mladu reprezentaciju a nema mjesta ni s klupe da udje u Slobodi, ako jos uzmem u obzir da Haurdic evo vec petu utakmicu kulira u nasem dresu onda se pitam sta Husref koji qurac radi :!: mi nemamo sirok izbor igraca i to ce nas na kraju kostati i titule i kupa, u ovako bitnoj utakmici mi iszvrimo samo dvije izmjene a zeljini igraci su bili zreli za primiti gol pogotovo zadnjih 20 min. ovako sad cemo opet imati zgusnut raspored jer izmedju tekmi protiv Mladosti i Sirokog, Sirokog i Olimpica uljecu kup utakmice :kafa: Zebi, Ordagicu, Iveticu, Veselinovicu, Stjepanovicu ogroman naklon :bow: Ahmeti Krpic ga ne bi zabili da se igralo jos 300 minuta :!:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2016, 19:48

Pity1900 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ja ako vidim Haurdica u prvih 11 jos jednom pozlice mi.
Za ono malo vremena sto je igrao Mehidic je pokazao da je igracina za doticnog.
Ima tu kakve takve sirine Govedarica Mehidic moglo se malo zarotirat.
Dobar Ahmetovic ali definitivno skripi naprijed realizacija. Na ljeto nam treba jos jedan Ahmet pod hitno.
I da Zrinjski pobjedi ostajemo prvi mi moramo Velez dobiti.
Izvini ali ti ne vidiš dobro, pa čim je ušao napravio im je 2 kontre, a i poslije toga, nije od njega bilo upotrebljive lopte, svaka je bila izgubljena. Jest možda "tuzlansko" dijete, ali je danas bio katastrofalan. Ne kažem da je Haurdić puno bolji, ali od ovog jeste, barem danas bio.

I da pošto Zrinjski vodi, drugi smo, biće teško do samog kraja, ali eto sad se uzdamo u Želju da i njima uzme bodove, ako imaju igrati s njima, i u Radnika.
Kako si drugi kada trenutno si bolji od Zrinjskog u medjusobnom omjeru(tukli smo ih na Tusnju)
Sto se tice Mehidica trcao borio se imao dobrih prodora sve ono sto Haurdic ne radi.A trebao bi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.