Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prosle godine Obarska, neka to ove godine bude Prijedor u Mostaru 

ZZ
A sto sutaju ovi iz Prijedora, izvadi Vasilj sad...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nadam se da se srecemo i u kupuRaonffa je napisao/la:Pozdrav za Leicester, nisu loši al' još pure trebaju jesti, vidimo se dogodine

Nad tobom sunce najljepše sja
zaboravio na kup?Raonffa je napisao/la:Pozdrav za Leicester, nisu loši al' još pure trebaju jesti, vidimo se dogodine

-
- Kontakt:
Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup
Sloboda-titula
Željo - kup

Ma reko da imate više vremena da ojačatepinoglavi je napisao/la:Nadam se da se srecemo i u kupuRaonffa je napisao/la:Pozdrav za Leicester, nisu loši al' još pure trebaju jesti, vidimo se dogodine

U Kupu se nećemo sresti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne igraj se sa sudbinom, možda baš nas sad dobijeteRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti

gledaj Ultrasa, vise baklji, nego njih 

Ma jok bolan, nema šanse kad ti kažemAerials je napisao/la:ne igraj se sa sudbinom, možda baš nas sad dobijeteRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Drago mi je da je sve proslo u redu.Vidimo kako se moze fino diskutovat kad se hoce.Svaka cast.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako mi uzmemo sve do kraja, mi cemo biti sampioni... garantujem...narodniheroj je napisao/la:Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
raja danas nalozena pravo, ali na rezultat i tri boda, ne sto ste vi dosli, uopste se nije osjetila tenzija zbog onog od prije par sezona, cak i poslije poraza, mislim da svi zale zbog gubitka bodova, a niko i ne razmislja o tome da je poraz dosao protiv vas, pa da nam kao jos teze padne poraz, meni licno je tako, a vidim i drugima da je takoAlipasino je napisao/la:Drago mi je da je sve proslo u redu.Vidimo kako se moze fino diskutovat kad se hoce.Svaka cast.
ako se ne sretnemo u 1/2 F, ganjamo se ponovo u finalu!
-
- Kontakt:
Nemam ja sumnje da će mo uzeti sve do kraja, ali je Sloboda puno odmakla i ne vjerujem da će oni izgubiti više od 3 boda do kraja.Njima treba još jedan kiks Zrinjskog i mogu zijaniti zadnju dole.Gledao sam Širokog 3-4 puta ,pitare takođe, ne mogu tuzlacima pera odbiti na Tušnju.jovanmaksimovic je napisao/la:ako mi uzmemo sve do kraja, mi cemo biti sampioni... garantujem...narodniheroj je napisao/la:Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup
Ma svaka Zelji cast.iskoristili su trenutak nepaznje dekoncentracije i to je to.
Iskreno se nadam da ce zadrzati formu.
Neznam samo sta pitari likuju.
U kupu su dobili samar popisani su osramoceni.
Dolaze jos jednom u Tuzlu, igraju sa istim ovim Zeljom....
Ispred sebe osim Slobode imaju jos Zrinjski Zelju. ..
Kako god odigrao Zrinjski danas Sloboda ostaje prva....
Iskreno se nadam da ce zadrzati formu.
Neznam samo sta pitari likuju.
U kupu su dobili samar popisani su osramoceni.
Dolaze jos jednom u Tuzlu, igraju sa istim ovim Zeljom....
Ispred sebe osim Slobode imaju jos Zrinjski Zelju. ..
Kako god odigrao Zrinjski danas Sloboda ostaje prva....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja čisto sumnjam, čak i pod uslovom da sve dobijemo do kraja, mislim da je 7 bodova puno.jovanmaksimovic je napisao/la:ako mi uzmemo sve do kraja, mi cemo biti sampioni... garantujem...narodniheroj je napisao/la:Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup
Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti

Nad tobom sunce najljepše sja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja vjerujem u duplu krunu nasu!pinoglavi je napisao/la:Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti

FOR PAUL
FOR PAUL
A Siroki i tvoja garancija njima da su prvaci? Statistika bez greske??jovanmaksimovic je napisao/la:ja vjerujem u duplu krunu nasu!pinoglavi je napisao/la:Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam, uglavnom nećemo se srestipinoglavi je napisao/la:Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jokeru, dosadan si vise sa tim... sta sam ja rekao? da je sirokii smo bio prvak u parnim godinama? jel de? i da je barem bio uvijek drugi u tim parnim godinama... jel tako? sta se fatas toga vise... siroki ne mora biti prvak sada, mogu za dvije godine, zadovoljan?
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.