FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Coromandel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Coromandel » 19 mar 2016, 18:53

PitarBordo je napisao/la:Bahahaha, šta ćemo sad Zrinjski kod kuće 1-1 s Prijedorom igra? Lol. Pitari na aparatima. :kafa:
spominju neki gol sa 35 metara...gdje se to gleda!? sve sam kanale ispratio ali nigdje nema prenosa!?

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 19 mar 2016, 18:56

PitarBordo je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Ovaj @evander danas sve saznao... Najveci negativac na forumu! Jos kad se pojavi @joker, ugasis internet, povratis i zavrnes krug oko zgrade...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma ne moraš oko zgrade, kupi sebi saksiju pjeska i rahat, u toplini svoga doma, zabij glavu u isti. :salut:
Izvini sto sam te izostavio sa spiska... SARAJ'VO SAMPION!

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 19 mar 2016, 18:57

Coromandel je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Bahahaha, šta ćemo sad Zrinjski kod kuće 1-1 s Prijedorom igra? Lol. Pitari na aparatima. :kafa:
spominju neki gol sa 35 metara...gdje se to gleda!? sve sam kanale ispratio ali nigdje nema prenosa!?
EVO TI OVDE PRENOS

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 mar 2016, 18:58

joker90 je napisao/la:Kad Dino izađe u medije i kaze ko Samir Silajdzic u svoje vrijeme: NEEE DAM OSTAVKU, OSTAVKE NEECE BITI!! Mene zovu majkl i moji placenici i kazu taajo bojimo se!
NE DAM OSTAVKU, NEĆE OVA UPRAVA PODNIJET OSTAVKU, NEĆE IZ HILJADU RAZLOGA!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 19 mar 2016, 18:58

amko123 je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:
EVO TI OVDE PRENOS
hvala amko

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 mar 2016, 19:00

Samo da smo u Prijedoru dobili bilo bi jos zanimljivije a ovako, pu Jesicu pic.ko.
Zbiti redove igracima dati podrsku a na kraj sezone vidjeti kako I sta dalje u upravi. Treba tu novih ljudi
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 19 mar 2016, 19:01

joker90 je napisao/la:Kad Dino izađe u medije i kaze ko Samir Silajdzic u svoje vrijeme: NEEE DAM OSTAVKU, OSTAVKE NEECE BITI!! Mene zovu majkl i moji placenici i kazu taajo bojimo se!
nema potrebe da furash baliluk vjeruj mi

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 19:03

amypitar je napisao/la:Nama niko ne valja.
Musmica smo otjeràli,pa Jarnija,Kodru,Uscuplica,pa Stojceva,Tatomirovica,Velkoskog,Ikande,Jesica,slijedi Radovac,Dino,Kusturica,Tan i raspad sistema.
Nažalost, ako pobijedi mahala to će nam se desiti :!: Hajde, shvatam da mnogi naši rivali ( :pray: ) priželjkuju i nadaju se
našem raspadu sistema, a uslov tome i vjetar u leđa je ostavka trenutne garniture ljudi u Upravi, ali nije mi jasno zašto to
naši navijači žele. Ništa nećemo dobiti a puno toga možemo izgubiti.
F.K.SARAJEVO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 mar 2016, 19:05

molotovljev je napisao/la:
Musmica smo otjeràli,pa Jarnija,Kodru,Uscuplica,pa Stojceva,Tatomirovica,Velkoskog,Ikande,Jesica,slijedi Radovac,Dino,Kusturica,Tan i raspad sistema.
Nažalost, ako pobijedi mahala to će nam se desiti :!: Hajde, shvatam da mnogi naši rivali ( :pray: ) priželjkuju i nadaju se
našem raspadu sistema, a uslov tome i vjetar u leđa je ostavka trenutne garniture ljudi u Upravi, ali nije mi jasno zašto to
naši navijači žele. Ništa nećemo dobiti a puno toga možemo izgubiti.
izvini, a sto bi oni to željeli ? :D
Pa ja koliko vidim mi smo prosjecna ekipa PL bosne i hercegovine kojima ni pare za izgradnju kampa nisu dvoljne da se isti izgradi :urnebes:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 mar 2016, 19:05

bordoakapitar je napisao/la:Ovaj @evander danas sve saznao... Najveci negativac na forumu! Jos kad se pojavi @joker, ugasis internet, povratis i zavrnes krug oko zgrade...

Tako ja kad vidim da Dino nema muda da se pojavi pred kamerama, a prije iskakao iz pastete, odmah malo povratim od njegove bezmudosti. :sick: Da hoce otici dok nas u drugu ligu nisu izbacili zbog njegovih talova i namjestanja.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 19 mar 2016, 19:06

Sada svi mole za Musemica a covjek je vece uvrede na njegov racun dozivio cak i vise od Jesica.. Pa kao idite u Barcelonu ljubite Kodri noge da se vrati, a zamisli kako je Kodro otjeran :?: za Dzenu da ne govorim... Tatko kapiten nas ide glavom gdje mnogi nogom nece, a do prije mjesec dana vodja klana sram ga bilo :roll: itd..

Na upravi je ponavljam vjerovatno zadnja sansa da ovo odrade kako Bog zapovjeda a ne da se vise slusaju navijaci u ovakvoj situaciji.. odradite to uz pomoc legendi kluba.. pitajte trazite pomoc od ljudi koji vole FK Sarajevo, trazite realana rijesenja .. I ako bude zukanovica i kinosvra koji ce po forumu pisati 3 dana prije utakmice sastav od nas nikad nece biti nista, zamisli sta i kako znaju onda protivnicki tabori..

edit: punac mi je obecao repa da branim upravu, kasnije mu saljem SMS da se nadjemo :twisted: :twisted:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 mar 2016, 19:16

Ovako je to nekad nasa prepotentna uprava po medijima prekucavala, a sad ih ne mozes naFatati ni puskom! Kaze napravit ce Sarajevo koje ce donijeti puno srece navijacima, hoce al Zeljinim, Slobodinim i tako dalje, ja evo secer dobio od nasih predstava na zelenom terenu.
slika
Pa onda Kusta kaze ovo na drugoj slici, a nas ti kokuzi i dan danas ubise od qrca po svojim selima. :urnebes:
slika
Odradili ste svoje, izgubili kompas, ne znate vise ni vi koji nam je cilj u buducnosti i cemu tezimo. Dino jedan dan kaze cilj nam je trofej po sezoni, pa onda kako rezultati nisu imperativ. Jedan dan Jesic ima podrsku od Tana, drugi dan frajer nogiran. :arrow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 mar 2016, 19:17

Zanimljivo da na vise insajdera :lol: :lol:

Sutra Ahmoo mora igrati !!

DINO imas kucu, imas stan, imas vikendicu, imas sator DINO VRATI sator

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2016, 19:23

Nije problem dati podrsku Upravi, ali sta cemo sa premiranjem Slobode protiv Obarske??? Sta cemo sa potpisivanjem 50 igraca, pa probijanjem budzeta? Sa polugodisnjim mijenjanjem trenera i igraca, te placanja odstete istim? itd.
Podrska im je data puno puta, nisu je iskoristili (dolazak jos jednom Tanovog covjeka u UO to potvrdjuje). Vrijeme je da nadju/predloze zamjene i odu. Ne moraju svi, ali Dino i par njih iz UO (Kusta je medju njima) MORAJU.
Dajte nekoliko legendi u Klub, ali onih pravih, evo Janjos, Hadzibegic, sigurno ih jos ima...uz nekoliko vrsnih strucnjaka iz oblasti ekonomije, marketinga i sl. (ako ih ima i sad u Klubu koji dobro rade, neka ostanu).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 mar 2016, 19:24

joker90 je napisao/la:Ovako je to nekad nasa prepotentna uprava po medijima prekucavala, a sad ih ne mozes naFatati ni puskom! Kaze napravit ce Sarajevo koje ce donijeti puno srece navijacima, hoce al Zeljinim, Slobodinim i tako dalje, ja evo secer dobio od nasih predstava na zelenom terenu.
slika
Pa onda Kusta kaze ovo na drugoj slici, a nas ti kokuzi i dan danas ubise od qrca po svojim selima. :urnebes:
slika
Odradili ste svoje, izgubili kompas, ne znate vise ni vi koji nam je cilj u buducnosti i cemu tezimo. Dino jedan dan kaze cilj nam je trofej po sezoni, pa onda kako rezultati nisu imperativ. Jedan dan Jesic ima podrsku od Tana, drugi dan frajer nogiran. :arrow:
to nisu oni, to je njihova ŠAUMA!

UPRAVA NAPOLJE
DINO ODLAZI

PI..ČKEEEE
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 19:27

Pantelija, šta kaže @fcsforever, je li on za ili protiv? :kafa:
F.K.SARAJEVO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 mar 2016, 19:27

joker90 je napisao/la:Ovako je to nekad nasa prepotentna uprava po medijima prekucavala, a sad ih ne mozes naFatati ni puskom! Kaze napravit ce Sarajevo koje ce donijeti puno srece navijacima, hoce al Zeljinim, Slobodinim i tako dalje, ja evo secer dobio od nasih predstava na zelenom terenu.
slika
slika

Haj evo da otjeramo Upravu na celu sa Dinom i Kustom.Sta DALJE.? Hocemo li ima ti vise stete nego koristi.Koga dovesti u Upravu.
Pa ne mozes samo nekog otjerati,I eto rijesio si problem.
Sta sa Tanom,hocemo li I njega tjerati.?
Mnogo pitanja,malo resenja.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 19 mar 2016, 19:29

Kao i amy i ja se pitam, sta dalje? Ko ce nam onda doci? Postoje li odgovori?
Amer Dupovac!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2016, 19:31

Ko ce sutra Kramara gledati :facepalm:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2016, 19:34

@amypitar
Dovesti ljudi koji su se bavili SPORTOM, bivse igrace, trenere..okupiti takve ljude oko sebe. Nije problem voditi Klub u financijskom smislu kad imas pare (mada su nasi pokazali da su i tu nesposobni probijanjem budzeta), nego kako ISPRAVNO PROCJENITI ko je za trenera, kome se isplati dati platu itd. Jasno je svima da se igraci nude sa svih strana, ali treba prave izabrati - sto Uprava nije znala.
Edit: Ako vole Sarajevo, doticni ce sami otici, i predloziti nekog drugog da nastave posao. Ako ne tako, ima Skupstina, pa neka izaberu novo rukovodstvo. Sve se to moze u hodu, igracima ne zavise primanja od Dine i Co. niti oni daju svoje pare za plate. Igraci i dalje mogu nastaviti igrati i trenirati, nece se odraziti odlazak UO na njihove igre.
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 19 mar 2016, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.